Chemometec

2845 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 11.09.2015 kl.13:28
Brugernavn : John Stihøj

ChemoMetec er en spændende aktie - ingen tvivl om det. Fremtiden afhænger dog i høj grad af det nye analyseinstrument, som de vil løfte sløret for i forbindelse med årsregnskabet den 17-09. Umiddelbart er aktien for dyr ud fra nugældende nøgletal. Det nuværende niveau kan således kun retfærdiggøres af unik information ved årsregnskabet. Jeg har selv solgt mine aktier. Vil gerne eje den på langt sigt, men jeg synes kursen er for høj nu og her. Jeg afventer nyt i næste uge og vil så tage bestik af situationen.
Besvar indlæg

Dato : 29.07.2015 kl.21:54
Brugernavn : Hanne

Jeg har i to omgange købt og senere solgt mine Chemometecaktier, da jeg blev fristet af en god fortjeneste. Aktien har haft perioder med ret høj stigning i kursen, lukkekurs i dag 25. Jeg vil meget gerne ind i aktien igen, også mere langsigtet.
Er der andre der gør sig lignende tanker, og i givet fald hvilket niveau tænker I man skal forvente at gå ind i aktien på. Er det nuværende niveau eller bør man overveje at afvente regnskabet d. 17.09.15?
Hører gerne jeres mening eller tanker om aktien og dens prisniveau i nærmeste fremtid.
På forhånd tak.
Hanne
Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

17-06-2019


Sverige: Salgstal for perioden 01-03 til 31-05-2019 fra Hennes & Mauritz.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.