Lufthansa

3877 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 23.06.2015 kl.10:40
Brugernavn : John Stihøj

Hej igen Lars.

Du er jo abonnent på vore services, hvorfor du kan se frem til en analyse af luftfartsindustrien. Lau er ved at skrive en sektoranalyse til Magasinet Aktieinfo 01-07-2015 om SAS, Lufthansa, Ryanair, Easy Jet og Norwegian.
Besvar indlæg

Dato : 22.06.2015 kl.13:31
Brugernavn : John Stihøj

Rent teknisk ser aktien ikke godt ud. På den korte bane er aktien godt nok oversolgt, men efter en rekyl synes der at være stigende risiko for nedgang til lige under 11 €. Jeg ville derfor ikke selv købe aktien. Jeg har ikke sat mig ind i de fundamentale forhold, hvorfor mit svar kun er baseret på læsning af charts.
Besvar indlæg

Dato : 22.06.2015 kl.08:24
Brugernavn : Ukendt bruger

Lufthansa blev drøftet af Lau Svenssen og Dominik Beskos fra Momentum Invest i millionærklubben den 11. juni 2015. Begge var begejstret for aktien, men for en lidt længere bane.
Teknisk set rammer Lufthansa bunden af en langsigtet nedtrend-kanal.

Jeg ser den ikke umiddelbart have bundet endnu. Eller jeg så rettelig gerne bunden fra oktober taget ud, men det kan være for meget at håbe på.

Er der nogen på forum, der har en holdning til aktien ?
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

27-03-2023


Tyskland: Regnskab fra Salzgitter.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.