Cumula AB

3550 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 17.04.2015 kl.08:47
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Gert
Må tilstå, at når jeg læser den slags, så er jeg meget skeptisk over 'markedsværdi'. Der er jo netop ingen, der betaler markedsværdi. Jeg har derfor været meget hurtig til at læse videre i de mails fra NPInvestor, hvor den hyppigt optræder.
Besvar indlæg

Dato : 14.04.2015 kl.10:41
Brugernavn : ger

Er der muligvis andre, der kikker på Cumula AB (dem med Vikingen), da de går mod børsen? Nu med app, kan man sige. Hvorom alting er: jeg undrer mig over, at aktien sælges i en pakkeløsning sammen med app, abonnement mm. - 8.000 aktier for 2.000 € med en påstået 'samlet værdi på over' 5.000 €. Interessant, besynderligt og lidt skræmmende. Hvad tænker I?

Med venlig hilsen

Gert Jessen, Odense

Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

02-07-2020


Danmark: Q3 regnskab fra Chr. Hansen.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.