Awilco Drilling (AWDR)

2972 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 28.03.2015 kl.20:23
Brugernavn : Ukendt bruger

Hvis nogen sidder og tænker at de gerne vil have en aktie, der giver et godt udbytte, så kig evt på Awilco Drilling (AWDR). De giver pt et yield på 13%...
pr kvartal!

Nuvel kontrakten på deres ene rig udløber ultimo november af 2015, hvorefter de kører på halv kraft men stadig burde være i stand til at udbetale vel ca en tredjedel at nuværende udbytte indtil den går af kontrakt i andet halvår 2017 (endda forudsat at den første rig ikke får nogen ny kontrakt).

Med deres meget meget lave afskrivninger burde de desuden have gode muligheder for at få nye kontrakter, der stadig giver overskud om end det selvfølgelig nok trækker ned at deres rigge er gamle når de skal vinde kontrakter...

Jeg er selv lastet tungt i aktien :o)

Mvh Casper
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

10-12-2019


Tyskland: Kl. 11.00: ZEW rapporten.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.