NNIT

7780 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 14.11.2016 kl.15:05
Brugernavn : John Stihøj

Jeg sidder og begynder at blive lun på NNIT. Det seneste kvartalsregnskab skuffede lidt, og det har sendt kursen ned nær 180. De har fået mange nye kunder ind i år, og som jeg tolker seneste regnskab, er der flere på vej ind. Aktien handler nær P/E 15, hvilæket jeg mener er et attraktivt indtrædelsesniveau. Men hvad mener I andre? Er det et godt køb her nær 180 eller overser jeg noget?


Besvar indlæg

Dato : 07.03.2015 kl.12:34
Brugernavn : Ukendt bruger

Havde bedt om 1600 stk. Skuffet over at få 24. Solgte dem til kurs 174. Havde nu heller aldrig planlagt at det skulle være en lang investering. Det kan godt være, at de har et NOVO på navnepladen, men bare fordi de deler navn og delivst ejerskab med et medicinalfirma med stor vækst betyder det jo ikke at NNIT også er et medicinalfirma eller har stor vækst. Med en PE på ca 17 og en PEG på vel ca 2 synes jeg ikke at den glimter som det store fund, så jeg køber næppe op i den igen.
Besvar indlæg

Dato : 06.03.2015 kl.23:57
Brugernavn : Ukendt bruger

Fik naturligvis som alle andre kun 24 stk .Gider ikke sælge dem,men afventer at kursen stabiliserer sig omkring 150, inden jeg gør supplerende køb.Synes faktisk ikke de bør koste mere.
Havde også overført 13 t.kr til hvert af mine børnebørn i håb om ,at de ville få 100 aktier hver.Skal da lige love for at de blev skuffede!
Har en fornemmelse af at Novo har villet tilgodese de institutionelle investorer ,som måske også har lovet ikke at sælge før der er gået nogen tid for at undgå en alt for turbolent periode.Det kunne meget vel ende med det modsatte resultat når 60.000 private investorer har fået en latterlig lille tildeling som de ikke kan bruge til noget som helst.
Forløbet kunne bortset fra at timingen er perfekt tyde på ,at vi har en aktieboble som kan springe når som helst.
Besvar indlæg

Dato : 06.03.2015 kl.19:27
Brugernavn : ger

Ønskede 1.000 styk - og fik små 1.000 kroner i stedet. Hm. Jeg glædes i det små over gevinsten og kom i tanker om de glade dage for 15 år siden, f.eks. 2M - lidt samme historie. Hvis jeg husker ret fik jeg dengang 14 aktier tildelt. Så, videre. Nu må vi se, hvilken rolle NNIT kommer til spille på børsen - måske vender jeg en anden dag tilbage til aktien.

Med venlig hilsen

Gert Jessen, Odense
Besvar indlæg

Dato : 06.03.2015 kl.14:34
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg fik også kun 24 gennem Nordnet - gad vide om der er nogen der har fået flere?
Tror vi ser en lille stigning i næste uge, men jeg har også meget svært ved at NNIT kan stige meget mere på baggrund af deres produkter.


Besvar indlæg

Dato : 06.03.2015 kl.10:29
Brugernavn : Bjarne

For mit eget vedkommende, solgte jeg og tog den lille gevinst. Jeg tror at de store venter lidt med at købe, indtil kursen måske falder ned til 145 - 150, som mange mener passer bedre. Det er mit mål til at genkøbe.
Novo navnet er jo et meget stærkt navn, som borger for den kvalitet mange ønsker.

Mvh.

Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 06.03.2015 kl.10:12
Brugernavn : John Stihøj

24 aktier var hvad det blev til for de fleste af os. Købsprisen på 125 er lav, men hvad pokker gør man? Køber ekstra op? Eller sælger og siger tak for pengene (selv det er småt)?. Jeg ser lige tiden an, men er mest fristet af at sælge og glemme aktien for en tid. Jeg synes ikke jeg kan forsvare at købe aktien til en pris omkring 160. Men hvad gør I andre? Det blev lidt af en fuser på grund af den lave tildeling.
Besvar indlæg

Dato : 27.02.2015 kl.11:29
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej John og andre deltagere i debatten om NNIT.

Er helt enig i de anførte betragtninger .Så vidt jeg kan bedømme af regnskabstal er det muligt at købe en aktie i Novo familien til en P/E lige under 14.(Hvis tegningskursen bliver 120).
Er således ikke i tvivl om, at forudsætningerne for et fornuftigt køb er til stede .Problemet bliver nok det af John fremførte at tildelingen bliver så lille at man får så lille en portion at man netop efter kort tid må tage stilling til om man atter skal sælge eller skal ud i markedet og købe.Prisen vil formentlig så ligge i intervallet 140-150,men det er vel heller ikke mere end man skulle have betalt hvis der havde været en kapitalfond ind over!
Besvar indlæg

Dato : 26.02.2015 kl.16:56
Brugernavn : John Stihøj

Til Christian.

Jeg erklærer mig 100% enig i, hvad Lars fremfører. Har også selv indlagt ordre om køb. Det ligner en god hurtig gevinst, men desværre får vi nok ikke tildelt ret mange aktier. Skal man så købe ekstra op i markedet efterfølgende eller sælge de tildelte (formentlig få) aktier? Det må vi tage til den tid.
Besvar indlæg

Dato : 26.02.2015 kl.08:21
Brugernavn : Lars Bech

Hej Christian

1. Der er god stemning i markedet.
2. Selskabet stammer fra Novo.
3. Folk elsker IPO'er og den mulige hurtige gevinst.
4. Altid interessant med nye selskaber.
Selskabet bliver voldsomt overtegnet, så jeg har indlagt ordrer om at få tegnet for et stort
beløb, men det kommer til at gå som ved OW Bunker: tildeling for måske 15-20000 højest tror jeg.
Jeg kunne godt finde på at have mine aktier et godt stykke tid.
Besvar indlæg

Dato : 25.02.2015 kl.14:25
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej
Med den kommende børsnotering af NNIT til en kurspris på mellem 100 - 120 kr/stk, tænker i
så at det bliver en god investering? Eller ligger OW Bunker skandalen stadig og lurer..
Jeg tænker personligt at det kan gå hen at blive en god investering, og jeg tænker at det ikke
kan gå helt galt med et så stort firma som Novo i ryggen.

Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

16-07-2019


Sverige: Regnskab fra Husqvarna, AAK, Billerud, Bonava, Semcon.
Norge: Regnskab fra Telenor, Yara, Schibsted.
Tyskland: ZEW-tillidsindikatoren.
USA: Regnskab fra Johnson & Johnson, JP Morgan Chase, Wells Fargo, Goldman Sachs, Blackrock, CSX Corp.
Tal for industriproduktionen og husmarkedsindeks.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.