Opera software

5147 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 13.09.2015 kl.11:44
Brugernavn : ger

Jeg var omkring aktien for år tilbage med en gevinst på omkring 0! Hvorom alting er ... når der aktuelt er rygter om, at selskabet er til salg og at John Fredriksen har hældt millioner i foretagenet, så er der ugler i mosen. Og muligheder for hurtige gevinster og tab. Happy hunting.

Med venlig hilsen

Gert Jessen, Odense

Besvar indlæg

Dato : 13.09.2015 kl.11:16
Brugernavn : Bjarne

Det er jo et norsk internetfirma, som laver webbrowsere. De blev stiftet i august 1995, og kom på børsen i 2004. Men for den interesserede står der en hel del - først Google, og så hen på Wikipedia. Kursen er i øjeblikket på det laveste i mange år, selvom den tog et lille hop opad i fredags. Tror nok regnskabet var til den dårlige side. (Er ikke stiv i regnskaber). Jeg spekulerer på om den evt. kan være kraftigt shorted ligesom FLS?
Den blev ca. halveret i februar, men har dog ligget nogenlunde stabilt omkring 60-65 lige indtil fornylig, hvor den tog et trin længere ned.
Konkurrencen er selvfølgelig "udfordrende", som det hedder nu om dage.
Men prøv at Google den - de som er interesseret.

Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 10.09.2015 kl.19:17
Brugernavn : John Stihøj

Hej Bjarne. Det er ikke en aktie, jeg interesserer mig for. Kursen er 47,6 NOK. Så vidt jeg ved, har Mogens Vad ikke længere aktien i hans portefølje. Har du set på hvad de laver og hvad udsigterne for aktien er? For det kunne da være interessant at vide noget mere om aktien. Måske skal vi til at overveje opsamling?
Besvar indlæg

Dato : 09.09.2015 kl.13:55
Brugernavn : Bjarne

Jeg fulgte også anbefalingen fra Mogens Vad; så jeg er i dag ved at tage stilling til hvad jeg skal gøre. Kan ikke helt forstå, at den fortsætter faldet nedad. Jeg synes godt nok at der af og til kommer lidt positivt meldinger.
Er der andre, som har en mening om Opera?
Mvh.

Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 13.02.2015 kl.09:40
Brugernavn : John Stihøj

Jeg har lige på radioen hørt Mogens Vad forklare, hvad han mener der er sket i Opera Software.

Han købte aktien, da Goldman Sachs forud for regnskabet havde en meget positiv anbefaling af aktien med 175 NOK som kursmål.

Regnskabet betegner han som udmærket, men forventningerne var for lave. De har tabt på valuta (Rusland) og desuden tabt et par store kunder indenfor segmentet Skyfire. Ledelsen har solgt ud af egne aktier. Men efter regnskabet har Goldman Sachs vendt fuldstændig rundt og nu er deres kursmål 75 NOK. Kursen er lige nu 62.

Så det var lidt forklaring til dig (udelukkende baseret på, hvad Mogens Vad fortæller på radioen).
Besvar indlæg

Dato : 12.02.2015 kl.10:51
Brugernavn : John Stihøj

Hej Casper. Jeg følger ikke denne aktie, og kan derfor ikke rigtig komme med input. Men jeg ved, at Mogens Vad fra Millionærklubben er positiv på aktien (i hvert fald før regnskabet).
Besvar indlæg

Dato : 11.02.2015 kl.19:50
Brugernavn : Ukendt bruger

Opera faldt i dag 44% (til kurs 54nok) efter et jammerligt 2014Q4, som ledte til et tab i Q4 på 58mio USD mod en gevinst på 49mio USD 2013Q4. Jeg kan også se, at deres guidence for 2015 er sænket. Og så har Goldman nedjusteret dem fra conviction buy til neutral. Men det må jo være sket på gårsdagens kurs. Nu hvor kursen er faldet 44% idag må det da være en fantastisk købsmulighed, eller hvad siger i?
Er der nogen her, som er kloge på Opera og har nogle kommentarer (jeg har selv først kigget på den idag og ikke dykket specielt dybt - jeg er ikke ekspert på software og mobilhalløj og den slags...)

Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.