Chemometec

2916 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 02.02.2015 kl.17:13
Brugernavn : John Stihøj

Jeg holder meget af aktien, og ser en god udviklingsmulighed i aktien. Jeg synes dog fortsat den er for dyr baseret på de nugældende estimater fra selskabet., Det går fremad og de opjusterede i starten af januar. Denne opjustering har sendt kursen op med omkring 50% (ved den aktuelle kurs - hvad der skete i ugen lige efter opjusteringen var ren eufori). Jeg var med på den store optur (har solgt) og venter på konsolidering. Jeg vil ikke købe til 12, men afventer om opsamling kan ske nær 10.
Besvar indlæg

Dato : 31.01.2015 kl.22:21
Brugernavn : Hanne

Jeg købte lidt Chemometec-aktier juni 2013 og fik god fortjeneste ved salg d. 12.01.15. Har siden holdt øje med kursen da jeg gerne vil ind i aktien igen. Vil gerne have kursen lidt længere ned inden jeg køber påny, men mange aktier ligger i højt niveau i øjeblikket. Hører gerne fra andre her på Aktieinfo, om I forventer kursen vil falde, eller niveauet omkring 11-12 forventes at være gunstigt at gå ind på. På forhånd tak.
Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

18-07-2019


Danmark: Regnskab fra Danske Bank, Nordea, Topdanmark.
Sverige: Regnskab fra Volvo, Essity, Swedish Match, Electrolux, Trelleborg, Intrum, Lindab, Munters Group.
Tyskland: Regnskab fra SAP, Zooplus.
Schweiz: Regnskab fra Novartis.
USA: Regnskab fra Microsoft, United Health, Honeywell, Philip Morris.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.