Bang & Olufsen

5752 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 12.08.2016 kl.08:23
Brugernavn : Ukendt bruger

De fik godt nok nogle gevaldige stryg for deres dårlige regnskab med 607 millioner i underskud.

Er noget trist at se hvad der er sket med dem.

Deres aktie faldt over 10% torsdag

Håber den retter sig lidt op igen, tror i de kan det?Besvar indlæg

Dato : 08.08.2016 kl.17:55
Brugernavn : John Stihøj

Jeg er såmænd enig med Sydbank i, at B&O formentlig overrasker positivt med deres regnskab på torsdag. Men det er nu lidt mærkeligt, at et let positivt analyseskrift fra Sydbank kan sende B&O op med 7,1%.


Besvar indlæg

Dato : 26.04.2016 kl.11:15
Brugernavn : John Stihøj

Så er der igen nyt fra B&O. Tue Mantoni træder tilbage pr. 01-07-2016 og overlader styrepinden til Henrik Clausen, der kommer fra en topstilling hos Telenor. International ledelseserfaring er hans vigtigste kompetence. Ledelsesskiftet synes at ske i fred og ro, idet bestyrelsen og Tue Mantoni roser hinanden i høje toner. Tue Mantonis afgang har jvf. ham selv intet at gøre med Sparkle Roll og det kuldsejlede overtagelsesforsøg. Alligevel sidder man som investor med en underlig fornemmelse. Hvorfor træder han tilbage? Og hvad siger den nye topchef til Mantonis meget optimistiske toner omkring fremtiden? Fastholder han de meget ambitiøse mål for fremtiden?

På kort sigt skaber ledelsesskiftet usikkerhed. Alligevel holder jeg indtil videre fast i mine aktier i B&O. Men hvad gør I andre jer af tanker? Skal vi sælge eller købe aktien? Jeres bud er meget velkomne.


Besvar indlæg

Dato : 08.04.2016 kl.11:06
Brugernavn : John Stihøj

Sparkle Roll og selskabets ejer har købt en stor aktiepost i B&O til kurs 85. Dermed er ejerandel kommet op på over 18 %. Sparkle Roll og B&O kan tilsyneladende ikke komme overens omkring prisen for B&O. Med det seneste træk viser Sparkle Roll en klar interesse i at købe B&O, men dog maksimalt til kurs 85. Vi kan derfor godt glemme alt om, at der kommer et langt højere bud på hele butikken.

Fremgangsmåden er det man kan kalde et fjendtligt overtagelsesforsøg, hvilket ikke er det bedste udgangspunkt for en mindelig løsning.

Sparkle Roll kan nu i markedet suge aktier op til en pris nær 80, og det gør de givetvis. Jeg gætter på, at intentionen er at øge ejerandelen til nær 30 %, for at lægge pres på B&O. Sparkle Roll kan gøre en af to ting: Købe op så ejerandelen kommer tæt på 33 % (men ikke over så de skal komme med et samlet bud). Hvis Sparkle Roll køber aktier til en pris over 85 og senere kommer med et bud, så skal man tilbyde den højeste pris til alle øvrige aktionærer, hvis ejerandelen altså kommer over 33 %.

Ledelsen i B&O har fået en "pistol" for panden. Accepter buddet på 85. Ellers fortsætter vi blot med at købe op i markedet, og reelt får Sparkle Roll en så afgørende aktiepost, at de kan bestemme. Umiddelbart er det et genialt træk fra Sparkle Roll, der faktisk kan få kontrol med selskabet uden at eje alle aktier.

Min strategi er: Jeg holder fast til efter weekenden. Måske vågner vi op mandag med et konkret tilbud på kurs 85. Hvis ikke, så ved vi jo, at der er en køber, der ønsker at købe aktien op til en maksimal pris på 85. Bunden burde derfor ikke gå ud af B&O aktien.

Hvordan ser I andre på den magtkamp, der nu udspiller sig om B&O?
Besvar indlæg

Dato : 05.10.2015 kl.13:33
Brugernavn : John Stihøj

I forbindelse med regnskabet fra B&O i sidste uge nævnte Tue Mantoni, at vi kan se frem til en ny produktlancering, der vil revolutionere markedet, og nærmest slå benene væk under investorerne af lutter begejstring. Berlingske Business menes at have opsnappet NYHEDEN. Der er tale om en ny højttaler kaldet Beolab 90 med en særdeles avanceret lyd. Prisen er over ½ million kroner og højttaleren skulle veje 65 kilo. Det kan da ikke være NYHEDEN, som Tue Mantoni har udtalt vil revolutionere markedet og bidrage til at genskabe B&O´s økonomi? Markedet for en sådan højttaler må jo være meget begrænset. Hvis det er NYHEDEN, så er jeg skuffet.
Besvar indlæg

Dato : 19.01.2015 kl.11:06
Brugernavn : John Stihøj

Jvf. ugens rapport fra Markit Securities er 10,2% af alle aktier i B&O nu shortsolgt. Der er tale om en stigning i antallet af shortpositioner på 38% set i forhold til for en måned siden. Regnskabet i morgen er særdeles spændende. Undgår vi en ny nedjustering og kan ledelsen komme med troværdige planer for, hvordan de vil klare udfordringerne omkring nedgang i salget i Europa og produktionsproblemerne? Jeg sidder og overvejer, om jeg skulle købe et "frimærke" i aktien. Tør man?
Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

18-07-2019


Danmark: Regnskab fra Danske Bank, Nordea, Topdanmark.
Sverige: Regnskab fra Volvo, Essity, Swedish Match, Electrolux, Trelleborg, Intrum, Lindab, Munters Group.
Tyskland: Regnskab fra SAP, Zooplus.
Schweiz: Regnskab fra Novartis.
USA: Regnskab fra Microsoft, United Health, Honeywell, Philip Morris.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.