Bang & Olufsen

14978 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 18.12.2019 kl.15:50
Brugernavn : Rokkedal

Hej John,


Jeg ville under ingen omstændigheder købe den . De er "disrupted",!!! har selv investeret i 65 tommer Samsung spritnyt til en 1/3 del af hvad B&O koster og billedet er knivskarpt. Lyden kan du jo ikke basere din forretning på når de andre i princippet forbedrer sig løbende og kommere tættere på B&O. De er der ikke endnu men alligevel m/sound bar, sonos systemet m.m., . De fleste i vor omgangskreds skifter B&O ud med andet, hvordan skal de vinde vor sympati igen ??.


Derfor vil jeg ikke købe den - og unge mennesker har jo slet ikke det forhold til B&O som vi på +50 år har haft. Nul vækst fremadrettet hvis du spørger mig.


Besvar indlæg

Dato : 18.12.2019 kl.10:02
Brugernavn : John Stihøj

Forfærdelig nedjustering. Et fald i aktiekursen på 16-17 %. Men aktien kan vel kun købes, såfremt man tror/håber du på bud på selskabet udefra. Alene klarer B&O næppe skærene, eller hvordan ser I på tingene? Jeg tør ikke selv købe aktien. Gør I?


Besvar indlæg

Dato : 12.08.2016 kl.08:23
Brugernavn : Ukendt bruger

De fik godt nok nogle gevaldige stryg for deres dårlige regnskab med 607 millioner i underskud.

Er noget trist at se hvad der er sket med dem.

Deres aktie faldt over 10% torsdag

Håber den retter sig lidt op igen, tror i de kan det?Besvar indlæg

Dato : 08.08.2016 kl.17:55
Brugernavn : John Stihøj

Jeg er såmænd enig med Sydbank i, at B&O formentlig overrasker positivt med deres regnskab på torsdag. Men det er nu lidt mærkeligt, at et let positivt analyseskrift fra Sydbank kan sende B&O op med 7,1%.


Besvar indlæg

Dato : 26.04.2016 kl.11:15
Brugernavn : John Stihøj

Så er der igen nyt fra B&O. Tue Mantoni træder tilbage pr. 01-07-2016 og overlader styrepinden til Henrik Clausen, der kommer fra en topstilling hos Telenor. International ledelseserfaring er hans vigtigste kompetence. Ledelsesskiftet synes at ske i fred og ro, idet bestyrelsen og Tue Mantoni roser hinanden i høje toner. Tue Mantonis afgang har jvf. ham selv intet at gøre med Sparkle Roll og det kuldsejlede overtagelsesforsøg. Alligevel sidder man som investor med en underlig fornemmelse. Hvorfor træder han tilbage? Og hvad siger den nye topchef til Mantonis meget optimistiske toner omkring fremtiden? Fastholder han de meget ambitiøse mål for fremtiden?

På kort sigt skaber ledelsesskiftet usikkerhed. Alligevel holder jeg indtil videre fast i mine aktier i B&O. Men hvad gør I andre jer af tanker? Skal vi sælge eller købe aktien? Jeres bud er meget velkomne.


Besvar indlæg

Dato : 08.04.2016 kl.11:06
Brugernavn : John Stihøj

Sparkle Roll og selskabets ejer har købt en stor aktiepost i B&O til kurs 85. Dermed er ejerandel kommet op på over 18 %. Sparkle Roll og B&O kan tilsyneladende ikke komme overens omkring prisen for B&O. Med det seneste træk viser Sparkle Roll en klar interesse i at købe B&O, men dog maksimalt til kurs 85. Vi kan derfor godt glemme alt om, at der kommer et langt højere bud på hele butikken.

Fremgangsmåden er det man kan kalde et fjendtligt overtagelsesforsøg, hvilket ikke er det bedste udgangspunkt for en mindelig løsning.

Sparkle Roll kan nu i markedet suge aktier op til en pris nær 80, og det gør de givetvis. Jeg gætter på, at intentionen er at øge ejerandelen til nær 30 %, for at lægge pres på B&O. Sparkle Roll kan gøre en af to ting: Købe op så ejerandelen kommer tæt på 33 % (men ikke over så de skal komme med et samlet bud). Hvis Sparkle Roll køber aktier til en pris over 85 og senere kommer med et bud, så skal man tilbyde den højeste pris til alle øvrige aktionærer, hvis ejerandelen altså kommer over 33 %.

Ledelsen i B&O har fået en "pistol" for panden. Accepter buddet på 85. Ellers fortsætter vi blot med at købe op i markedet, og reelt får Sparkle Roll en så afgørende aktiepost, at de kan bestemme. Umiddelbart er det et genialt træk fra Sparkle Roll, der faktisk kan få kontrol med selskabet uden at eje alle aktier.

Min strategi er: Jeg holder fast til efter weekenden. Måske vågner vi op mandag med et konkret tilbud på kurs 85. Hvis ikke, så ved vi jo, at der er en køber, der ønsker at købe aktien op til en maksimal pris på 85. Bunden burde derfor ikke gå ud af B&O aktien.

Hvordan ser I andre på den magtkamp, der nu udspiller sig om B&O?
Besvar indlæg

Dato : 05.10.2015 kl.13:33
Brugernavn : John Stihøj

I forbindelse med regnskabet fra B&O i sidste uge nævnte Tue Mantoni, at vi kan se frem til en ny produktlancering, der vil revolutionere markedet, og nærmest slå benene væk under investorerne af lutter begejstring. Berlingske Business menes at have opsnappet NYHEDEN. Der er tale om en ny højttaler kaldet Beolab 90 med en særdeles avanceret lyd. Prisen er over ½ million kroner og højttaleren skulle veje 65 kilo. Det kan da ikke være NYHEDEN, som Tue Mantoni har udtalt vil revolutionere markedet og bidrage til at genskabe B&O´s økonomi? Markedet for en sådan højttaler må jo være meget begrænset. Hvis det er NYHEDEN, så er jeg skuffet.
Besvar indlæg

Dato : 19.01.2015 kl.11:06
Brugernavn : John Stihøj

Jvf. ugens rapport fra Markit Securities er 10,2% af alle aktier i B&O nu shortsolgt. Der er tale om en stigning i antallet af shortpositioner på 38% set i forhold til for en måned siden. Regnskabet i morgen er særdeles spændende. Undgår vi en ny nedjustering og kan ledelsen komme med troværdige planer for, hvordan de vil klare udfordringerne omkring nedgang i salget i Europa og produktionsproblemerne? Jeg sidder og overvejer, om jeg skulle købe et "frimærke" i aktien. Tør man?
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

25-05-2022


Danmark: Regnskab fra Brdr. A&O Johansen, Sanistål.
Sverige: Markedet lukker ved middagstid.
Norge: Regnskab fra Everfuel.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.