Nokian

3017 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 10.04.2015 kl.08:58
Brugernavn : Lars Bech

Hej Gert
Flot afkast !
Har tidligere fulgt og overvejet den. Men afhængigheden af Rusland gjorde, at jeg ikke turde købe den. Så indgående var mit kendskab trods alt heller ikke.
Kører selv på Nokian og det er godt ;-)

Besvar indlæg

Dato : 09.04.2015 kl.13:13
Brugernavn : ger

Nokian var én af årsskiftets aktier (mit januar rally væddemål med mig selv - se gerne den tråd), som jeg et par uger senere dog stadig havde på hånden og ydermere (som nævnt nedenunder) fik suppleret lidt ekstra i. Siden nytår er den steget i omegnen af 45% til omkring 29 fra ca. 20 (faldet i dag skyldes dividende på 1.45€). Der er stadig god plads opad. På den anden side er små 50% ganske fint på et kvartal. Sælge halvdelen og gå lang i resten? Hvad tænker I om vendingen i Nokian ... og fremtiden?

Med venlig hilsen

Gert Jessen, Odense
Besvar indlæg

Dato : 14.01.2015 kl.13:58
Brugernavn : ger

Overvejer den også igen. Jeg kan dog ikke gennemskue vægtforholdet mellem kurshalveringen på den ene side og den russiske eksponering på den anden. Umiddelbart skulle det tilsige, at halvdelen af bundlinjen er forsvundet på én gang, og det er vel næppe tilfældet?
Godt nok har der været store forventninger til Nokian på det russiske marked, blandt andet pga. den nye lov om vinterdæk ... men alligevel? Så falder den ret meget mere eller viser lidt tegn på stabilisering...er det da en mulig kandidat en af de kommende dage.

Med venlig hilsen

Gert Jessen, Odense
Besvar indlæg

Dato : 14.01.2015 kl.13:36
Brugernavn : Bjarne

Nokian - den finske dækvirksomhed, som for et par måneder siden blev anmeldt og rost i "Aktionæren", har fået sig en nedtur, som jeg delvist har været med i. Thorleif har også lavet en analyse af Nokian, hvor den blev en vinder indenfor dækbranchen. Jeg gætter på at noget af nedturen i forhold til dens konkurrenter er fordi, de måske har et stort marked til Rusland, som derved rammer dem hårdt. Samtidig er den måske mål for store shortangreb.
Jeg har suppleret i dag, hvor den er 1 eur. fra det laveste punkt i 3 år.
Er der nogen som har en mening om denne aktie?

mvh.

Bjarne
Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

16-07-2019


Sverige: Regnskab fra Husqvarna, AAK, Billerud, Bonava, Semcon.
Norge: Regnskab fra Telenor, Yara, Schibsted.
Tyskland: ZEW-tillidsindikatoren.
USA: Regnskab fra Johnson & Johnson, JP Morgan Chase, Wells Fargo, Goldman Sachs, Blackrock, CSX Corp.
Tal for industriproduktionen og husmarkedsindeks.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.