William Demant

6662 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 26.09.2019 kl.10:10
Brugernavn : Bjarne

Jeg har også suppleret lidt op, men noget bedre end dig; nemlig i 171 :-) Jeg kan godt se ideen med få aktier i omløb. Det kan give et større  skub i aktien. da den jo i forvejen har fået en pæn nedtur, og den så taber yderlig ca. 7%, så tror jeg den i løbet af dagen vil rette sig. Det er jo trods alt ikke en junk aktie. Jeg tror at den på dette niveau er et godt køb - med lidt tålmodighed. Kedeligt for en virksomhed, at det skal udsættes for sådanne problemer

Men jeg kan altså bedre lide GN :-)

Mvh.

BjarneBesvar indlæg

Dato : 26.09.2019 kl.09:40
Brugernavn : John Stihøj

Det var godt nok en stor nedjustering - større end jeg havde troet/frygtet. Du har ret Lars, eksemplerne med APM og Demant viser, at vi nu skal til at leve med denne ekstra usikkerhed. Haclerne er dygtige, så selv de mest sikre selskaber kan blive ramt. 


Har selv lige taget en lille chance og har købt lidt til 172. 


Besvar indlæg

Dato : 26.09.2019 kl.08:50
Brugernavn : Ukendt bruger

Uha Bjarne... Har du nogle fingre tilbage...?

Spøg til side!

Først Mærsk og nu Demant. Vi bliver stedse mere og mere afhængige af IT. Demant nedjusterer og anslår omkostninger ved hacker-angrebet til 550-650 mkr.

Alle selskaber tænker helt givet, at de har styr på sikkerheden. Det er jo afsindige store summer !


Besvar indlæg

Dato : 20.09.2019 kl.14:05
Brugernavn : Bjarne

Ja, nu bliver det næste spørgsmål. Hvor meget dårligt er indregnet i nuværende kurs på 182,70

Helt ærlig, så har jeg købt to små frimærker i aktien. Men kommer de med en nedjustering, som virker meget sandsynlig; hvor stor mon så den bliver? Lidt interessant bliver det da.

God weekend

Mvh

BjarneBesvar indlæg

Dato : 16.09.2019 kl.19:16
Brugernavn : John Stihøj

Hvis du ser tilbage i tiden har Demant altid været præget af perioder med YT-status, som blev efterfulgt af IN-status. For ikke så længe siden var den oppe i 340. Nu koster den 192. For meget og for lidt - 340 var overdrevet - det synes 192 også at være på nedsiden. De gør det jo godt. Og der er lanceret så mange produkter, at H2 må blive godt. Hvis altså ikke at hackersagen ødelægger det hele. Jeg kan ikke lide deres tavshed om rækkevidden af angrebet rent pengemæssigt. Vi foretrækker Demant for GN også på grund af ejerstrukturen. Der er relativt få aktier i frit flow i Demant, mens alle er ude hos GN. Når Demant igen måtte blive IN, kan aktien blive en mangelvare. Men vi må se, hvad fremtiden bringer.


Besvar indlæg

Dato : 16.09.2019 kl.15:33
Brugernavn : Bjarne

Jeg vil lige sige, at jeg har læst det nye Aktieinfo :-), men det virker bare som om det aldrig bliver godt nok med Demant.

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 16.09.2019 kl.15:20
Brugernavn : Bjarne

John, jeg er lidt uforstående over hvorfor I er så glade for Demant kontra GN, hvilket jeg mener I har været længe.

Jeg føler Demant er bagefter og har været det længe. Gn er steget md 18 % og Demant er kun steget 3,7 % Deres P/E ligger begge på ca. 25. ifølge 4-traders. Samtidig har Demant usikkerheden ang. IT problemerne hængende.

Måske har jeg i sin tid været "forelsket"  i GN; men jeg mener de i det hele taget gør det bedre end Demant. Jo, den er godt nok faldet meget meeeeen :-)

Mvh

Bjarne 
Besvar indlæg

Dato : 19.11.2014 kl.16:18
Brugernavn : John Stihøj

Deres resultat skuffede. Men når det er sagt, så burde der være mulighed for en rebound. Aktien har underperformet betydeligt i forhold til indekset. De lancerer en række nye produkter, herunder made for Apple. Desværre er de jo ikke first-mover, men kopierer blot GN´s tiltag her.
Jeg mener man skal holde fast i aktien. Som Lei skriver kan der komme fokus på sektoren efter EQT´s køb af Siemens Hearing. Aktien burde ikke komme lavere end 400 og Upsiden kan blive stor. OK?
Besvar indlæg

Dato : 19.11.2014 kl.11:47
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej igen.
Tak for dine indput Lei.
Hvad siger John eller Lau til WDH. Kunne se at I blot var skuffede i sidste nummer af aktieinfo. Hvad tænker I ellers om den ?
Vh
Rasmus
Besvar indlæg

Dato : 14.11.2014 kl.19:57
Brugernavn : Ukendt bruger

Har overhovedet ingen aktier i branchen.Mener dog at man skal holde øje med høreapparat selskaberne efter EQT, Wallenbergernes kapitalfond ejet af Investor AB har købt Siemens høreapparat del.
Tror selv at der vil ske yderligere konsolidering i branchen.Måske kunne GN atter overveje om de skulle sælge.Sidst fik de jo nej af Bundeskartelamt til at sælge til Sonova,men det skyldtes nok urent trav, formentligt fordi Siemens lobbyister forhindrede det.Denne forhindring skulle så være skaffet af vejen.
William Demant er fondsejet og kommer derfor formentligt ikke til at deltage i konsolideringen.Auriga var dog også fondsejet,men blev solgt alligevel.
Tør ikke tage stilling til, om du bør tage dit tab,men du kunne jo studere svenske Investor AB s kursudvikling i samme periode.De har ifølge Dagens Industri præsteret dobbelt afkast i forhold til de et gennemsnit af de største svenske aktier på den svenske børs siden 2000.Du opnår samtidig en høj grad af risikospredning.
Besvar indlæg

Dato : 14.11.2014 kl.19:44
Brugernavn : Ukendt bruger

Har overhovedet ingen aktier i branchen.Mener dog at man skal holde øje med høreapparat selskaberne efter EQT Wallenbergernes kapitalfond ejet af Investor AB har købt Siemens høreapparat del.
Tror selv der vil ske yderligere konsolidering i branchen.Måske kunne GN atter overveje om de skulle sælge.Sidst fik de jo nej af Bundeskartelamt til at sælge til Sonova,men det skyldtes nok urent trav, formentligt fordi Siemens lobbyister forhindrede det.Denne forhindring skulle nu være skaffet af vejen.
GN fandt øjensynligt Siemens høreapparat del for dyr,men det ender måske alligevel med, at det bliver et selskab.
Investor AB har store økonomiske muskler og Investor har ifølge Dagens Industri siden 2000 præsteret det dobbelte i afkast i forhold til ledende index af de store svenske aktier.
Da William Demand er ejet af en fond vil de nok ikke komme til at deltage i konsolideringen.
Det er mit indtryk WD er "gået bag af dansen".Tør dog ikke råde dig, Auriga som var ejet af en fond blev trods alt også solgt.
Har selv en større klump aktier i Investor og mener at det kunne være en bedre investering end WD

Besvar indlæg

Dato : 14.11.2014 kl.17:38
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej alle
Er jeg den eneste der er pænt skuffet og træt af William Demant.
Den har i den grad underperformet i løbet af de seneste år og er tilbage til kursniveauet for tre år siden.
Jeg overvejer meget at tage mit tab og finde noget andet.
Hvad tænker i herunder dig John?
Vh
Rasmus
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.