William Demant

3071 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 19.11.2014 kl.16:18
Brugernavn : John Stihøj

Deres resultat skuffede. Men når det er sagt, så burde der være mulighed for en rebound. Aktien har underperformet betydeligt i forhold til indekset. De lancerer en række nye produkter, herunder made for Apple. Desværre er de jo ikke first-mover, men kopierer blot GN´s tiltag her.
Jeg mener man skal holde fast i aktien. Som Lei skriver kan der komme fokus på sektoren efter EQT´s køb af Siemens Hearing. Aktien burde ikke komme lavere end 400 og Upsiden kan blive stor. OK?
Besvar indlæg

Dato : 19.11.2014 kl.11:47
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej igen.
Tak for dine indput Lei.
Hvad siger John eller Lau til WDH. Kunne se at I blot var skuffede i sidste nummer af aktieinfo. Hvad tænker I ellers om den ?
Vh
Rasmus
Besvar indlæg

Dato : 14.11.2014 kl.19:57
Brugernavn : Ukendt bruger

Har overhovedet ingen aktier i branchen.Mener dog at man skal holde øje med høreapparat selskaberne efter EQT, Wallenbergernes kapitalfond ejet af Investor AB har købt Siemens høreapparat del.
Tror selv at der vil ske yderligere konsolidering i branchen.Måske kunne GN atter overveje om de skulle sælge.Sidst fik de jo nej af Bundeskartelamt til at sælge til Sonova,men det skyldtes nok urent trav, formentligt fordi Siemens lobbyister forhindrede det.Denne forhindring skulle så være skaffet af vejen.
William Demant er fondsejet og kommer derfor formentligt ikke til at deltage i konsolideringen.Auriga var dog også fondsejet,men blev solgt alligevel.
Tør ikke tage stilling til, om du bør tage dit tab,men du kunne jo studere svenske Investor AB s kursudvikling i samme periode.De har ifølge Dagens Industri præsteret dobbelt afkast i forhold til de et gennemsnit af de største svenske aktier på den svenske børs siden 2000.Du opnår samtidig en høj grad af risikospredning.
Besvar indlæg

Dato : 14.11.2014 kl.19:44
Brugernavn : Ukendt bruger

Har overhovedet ingen aktier i branchen.Mener dog at man skal holde øje med høreapparat selskaberne efter EQT Wallenbergernes kapitalfond ejet af Investor AB har købt Siemens høreapparat del.
Tror selv der vil ske yderligere konsolidering i branchen.Måske kunne GN atter overveje om de skulle sælge.Sidst fik de jo nej af Bundeskartelamt til at sælge til Sonova,men det skyldtes nok urent trav, formentligt fordi Siemens lobbyister forhindrede det.Denne forhindring skulle nu være skaffet af vejen.
GN fandt øjensynligt Siemens høreapparat del for dyr,men det ender måske alligevel med, at det bliver et selskab.
Investor AB har store økonomiske muskler og Investor har ifølge Dagens Industri siden 2000 præsteret det dobbelte i afkast i forhold til ledende index af de store svenske aktier.
Da William Demand er ejet af en fond vil de nok ikke komme til at deltage i konsolideringen.
Det er mit indtryk WD er "gået bag af dansen".Tør dog ikke råde dig, Auriga som var ejet af en fond blev trods alt også solgt.
Har selv en større klump aktier i Investor og mener at det kunne være en bedre investering end WD

Besvar indlæg

Dato : 14.11.2014 kl.17:38
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej alle
Er jeg den eneste der er pænt skuffet og træt af William Demant.
Den har i den grad underperformet i løbet af de seneste år og er tilbage til kursniveauet for tre år siden.
Jeg overvejer meget at tage mit tab og finde noget andet.
Hvad tænker i herunder dig John?
Vh
Rasmus
Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

16-07-2019


Sverige: Regnskab fra Husqvarna, AAK, Billerud, Bonava, Semcon.
Norge: Regnskab fra Telenor, Yara, Schibsted.
Tyskland: ZEW-tillidsindikatoren.
USA: Regnskab fra Johnson & Johnson, JP Morgan Chase, Wells Fargo, Goldman Sachs, Blackrock, CSX Corp.
Tal for industriproduktionen og husmarkedsindeks.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.