ALK-Abello

11003 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 24.04.2019 kl.23:13
Brugernavn : Ukendt bruger

Kan også følges online på Dagens Teknik.


Besvar indlæg

Dato : 05.04.2019 kl.10:13
Brugernavn : John Stihøj

Vil hermed gøre reklame for et arrangement, som vi holder sammen med og hos ALK den 21. maj i Hørsholm. I kan læse mere om arrangementet via dette link: https://www.aktieinfo.net/foredrag2019/


Besvar indlæg

Dato : 13.11.2018 kl.16:28
Brugernavn : Lei

Skal da lige love for at der vilde udsving i kursen på Alk aktien de  sidste dage 1080-950-til aktuelt 1000.

Aner ikke hvad grunden er,men det vel blot en eller flere større investorer som er i markedet som sælgere.

Det ser ellers ud til ,at man er ved at få hul igennem mht de tablet baserede vacciner i USA.Købte i går til kurs 1000,så jeg fik da lidt sved på panden i dag, da jeg så kursen var 950.

Efter min mening er aktien stadig købeværdi ved den aktuelle kurs omkring 1000.

Er der andre som har funderet over de store udsving?


Besvar indlæg

Dato : 10.12.2017 kl.21:38
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej John Stihøj.

Problemet i USA er så vidt jeg er orienteret ikke at speciallægerne i allergi overvejende behandler symptomatisk med steroid næse og eller lunge spray.Eller med en årlig steroid injektion mod eksempelvis høfeber (fy fy).Antihistamin tablet behandling hører også under symptomatisk behandling.

Sagen er den at specialægerne scorer kassen ved at injicere deres indkøbte blandinger (i visse tilfælde blander de ovenikøbet Selv) af vacciner under huden ved hyppige konsultationer,der er dog alligevel tale om en forventelig kurativ behandling. Symptombehandling er i øvrigt udbredt og accepteret behandling ved de lettere allergitilfælde over hele verden.

De amerikanske læger er således ikke motiveret for blot at udskrive en recept på den tabletbaserede vaccine fra Alk, selvom imjektionerne ved allergivaccination potentiel er meget farlig pga risiko for anafylaktisk chock som have dødelig udgang hvilket er set i Danmark,sidst dog heldigvis for år tlbage.

Tablet behandlingen fra Alk er lysår foran behandling med injektionerne.Men den medfører naturligvis et drastisk mindsket antal konsultationer og for de amerikanske læger formentlig tab af avancen på vaccinerne

Merck har da åbenbart også skønnet, at det havde for lange udsigter.Det er således op af bakke for Carsten Heilmann,men enhver direktør for et medicinalfirma ønsker naturligvis sine produkter ud på verdens mest lukrative marked


Besvar indlæg

Dato : 10.12.2017 kl.12:15
Brugernavn : John Stihøj

Udfordringen for ALK er at få vendt holdningen hos de amerikanske speciallæger, der har et større økonomisk incitament til at give symptombehandling frem for en behandling der en gang for alle fjerner allergien. Men det er jo netop det, som selskabet satser på med de store investeringer. Om det lykkes ved vi først om nogle år. I min optik kommer aktien til at ligge død, men da den samtidig rummer et enormt potentiale, hvis selskabet lykkes med vækstplanen, kan man som langsigtet investor holde fast.


Besvar indlæg

Dato : 06.12.2017 kl.17:19
Brugernavn : Ukendt bruger

Har åbenbart været alt for optimistisk alt for længe, så nu må jeg vist passe på ikke at falde i den modsatte grøft.Merck har åbenbart været kloge nok til at levere rettighederne til markedsføring tilbage, selvom de havde investeret rigtig mange penge i markedsføringen.Vi aktionærer har på nuværende tidspunkt mistet et par miliarder og man planlægger nu at satse foreløbig 1 miliard til markedsføring i USA.Det er så et åbent spørgsmål om den voldsomme økonomiske udskrivning er rigtig.Problemet  er at lægerne i USA tjener flere penge på selv at blande allergivaccinerne ,det giver bare kassen at se patienten i konsultationen i modsætning til blot at skrive en recept på de tabletbaserede vacciner.Det er altså op af bakke.I resten af verden går det fornuftigt med tabletterne.

Alk bliver jo nok som analytiker Michael Friis Alm.Brand Bank en død aktie de næste 2-3 år.Mener dog at den snart må bunde ud i betragtning af deres marked udenfor USA. Basisværdierne er stadig er intakte i firmaet.


Besvar indlæg

Dato : 06.12.2017 kl.15:30
Brugernavn : Bjarne

Er der nogle, som har en mening om AlkAbello. Jeg synes den efterhånden har fået tæsk nok, og er derfor begyndt påny

at interessere mig for den. Har købt lidt i små bidder. Synes at markedet overreagerer i øjeblikket. 

Det værste som jeg mener kan forekomme, er hvis der kommer en emission, og det er måske også derfor 

der er påbegyndt et kraftigt udsalg. Ved godt at hele det danske marked er under stort pres i øjeblikket.


Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 22.08.2016 kl.17:27
Brugernavn : Bjarne

Du har ret Lei

Jeg kan sådan set ikke forstå, at det er lovligt. Hvis de så samtidig argumenterede for deres kursmål ganske kort,

så kunne man måske forholde sig til det. Jo, der foregår meget kursmanipulation i medierne.


Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 20.08.2016 kl.15:44
Brugernavn : Ukendt bruger

Kære Bjarne

Jeg tror faktisk du har været enorm heldig eller ligefrem dygtig.Fik selv suppleret i 902.Nordeas nye kursmål på omkring 800 er helt ude i hampen.De har det også med at være jubeloptimister eller det modsatte, som da de efter Novos kvartalsregnskab kom med et kursmål på omkring 240,efter at de i lang tid havde ment at Novo skulle op i 450.

Den sidste regnskabsmeddelse viste stor fremgang i salget af de tabletbaserede vacciner i Europa.

Primært så det jo ud, som om det var et katastrofe, at de blev vraget af MSD som partner i USA.Det er så moderne  med focusering og en  af grundene til den manglende salgsfremgang i USA kan jo også være at det har fyldt meget lidt megastore firma sortiment.De kan nok gøre det bedre selv, hvis de tør tage de store omkostninger som vil være forbundet med dette.En anden løsning kunne være en ny partner med focus på allergibendling.Mylan som for nylig har overtaget svenske Meda ville være en oplagt mulighed.

Ser ingen grund til, at der ikke skulle være et lige så stort potentiale for vaccinebehandling af allergi i USA som i europa.Den overvejende symptomatiske behandling, som er den gængse, er i min optik utilfredsstilllende ved svære til middelsvære allergitilfælde, når man nu lanceret en overvejende bivirkningsfri vaccine i tabletform.


Besvar indlæg

Dato : 28.07.2016 kl.09:06
Brugernavn : Bjarne

Hej Lei


Jeg ved ikke om man kan sige at jeg er/var heldig. Men jeg genkøbte igår morges af to omgange, så mit gak er nu på 840.

Hvis den falder yderligere, hvad den sandsynligvis gør pga. nye og dårligere anbefalinger; ja så kommer der igen en lille portion ind i porteføljen. Jeg er overbevist om at det vi ser, kun er et øjebliksbillede.

De har nu muligheden for selv at finde en helt ny strategi. Samtidig har de jo også fået en, mener jeg, ny kompetent direktør.

Held og lykke til os Alk ejere.

Mvh.

Bjarne 


Besvar indlæg

Dato : 27.07.2016 kl.21:16
Brugernavn : Ukendt bruger

Grådighed er en grim ting!Fik aldrig reduceret i min  beholdning.

Bjarne du har solgt til en pris en spids over slutkursen idag på 968.Eneste positive idag er at aktien dog stadig er oppe med 10,5 % siden årsskiftet.


MSD har uventet opsagt partnerskabet og nu skal Alk forsøge med den foreløbig beskedne medarbejderskare på 200 ud at hyre et formentligt større antal medarbejdere og se om man kan få salget på skinder.Alternativet er at finde en ny partner .I Europa har man selv klaret salgsarbejdet fornuftigt og USA og Canada har i første halvår bidraget med under 50 mio.Ved nærmere eftertanke kan det vel heller ikke overraske, at et så stort firma som MSD ikke finder det umagen værd at fortsatte.Behandlingen er forholdvis dyr med de tabletbaserede allergivacciner og de amerikanske sygekasser har valgt ikke at give tilskud.


Bemærker at John Stihøj i dagens radio 24 syv nævnte at aktien måske er værd at samle op efter kursfaldet.


Funderer idag over om opsigelsen kunne være undgået ved retttidig omhu fra Alks side.Siden årskiftet har der manglet en kaptajn  på broen på heltid idet det jo er bekendt for alle, at formanden Steen Risgaard er fungerende topchef.Skal da lige love for at manden med Novorygmærket som han blev beskrevet af en erhvervsjournalist efter fyringen af Jens Bager  har fået rigeligt at se til!


Besvar indlæg

Dato : 10.05.2016 kl.11:21
Brugernavn : Bjarne

Til Lei

Hvis vi nu lader være med at træde mere i det, kan jeg fortælle at jeg i april solgte Alk i 973 :-(

Jeg mente, at der var andre aktier, som kunne give noget mere. Jeg havde haft dem i meget lang tid, og kunne endelig få investeringen hjem,og lidt til. Var kurs 1000 grænsen for en periode? Ville der komme et tilbagefald, hvor jeg kunne komme ind igen? Markedet var meget volatilt osv. Nej jeg dummede mig gevaldigt. Desværre.

Men jeg holder stadig øje med den :-)

Mvh.

BjarneBesvar indlæg

Dato : 10.05.2016 kl.09:46
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Bjarne

Håber du stadig har dine Alk-aktier.Du har da allerede fået et godt afkast siden dit indlæg.Jeg mener der er meget mere forude.Har bemærket, at Sydbank har nedjusteret til hold fra køb.Jeg holder på mine,men da aktien nu har udviklet sig til blive min næsstørste position i en relativt stor portefølje,vil jeg dog overveje at sælge 10 %  .men først når kursen er over 1200.


Besvar indlæg

Dato : 28.11.2015 kl.16:47
Brugernavn : Bjarne

Det er ihvertfald en aktie, som man skal have meget stor tålmodighed med. Købte de første den 30
august 2007, og supplerede senere, så mit gak ligger nu på 884. Den lå jo i januar måned 2007
på en vanvittig kurs 1500, hvorfor jeg troede at et godt køb senere, var ca. 1100 :-)
Det var det man kaldte biotekboblen:-)
Men idag er vi jo kommet meget længere og håber at ens forventninger snart bliver indfriet. Men
det har godt nok krævet megen tålmodighed, samt at kapitalen på ALK har været bundet. Så jeg
tror at tålmodigheden bliver belønnet i 2016
Mvh.
Bjarne

Besvar indlæg

Dato : 28.11.2015 kl.14:35
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej. Er interesseret i ALK som jeg tror på har et positivt 2016-Q1 foran sig. Jeg har holdt lidt øje med den
i et stykke tid og vil høre om andre her på forumet ser samme interessante potentiale for de kommende
3-4 mdr. eller har informationer der modsiger et køb på nuværende tidspunkt. Den har gennem længere
tid støt og roligt arbejdet dig op og jeg tror på at det blot er en stille start på et spændende 2016 for
aktien...!
Besvar indlæg

Dato : 31.08.2015 kl.20:06
Brugernavn : Ukendt bruger

Dagens kursstigning er i min optik kun en krusning på overfladen i forhold til hvad der kan komme, hvis husstøvmide vaccine tabletten bliver godkendt i Japan som ventes ved årsskiftet 2015-2016.Som Gert skriver hold godt fast!
Besvar indlæg

Dato : 31.08.2015 kl.13:29
Brugernavn : ger

Og det er vi sikkert flere der gør. Godt fast, faktisk. Husstøvmide tabletten er godkendt i dag ... og ALK har mere / flere på vej.

Med venlig hilsen

Gert Jessen, Odense

globenewswire.com/news-release/2015/08/31/764638/0/en/ALK-obtains-European-approval-for-its-house-dust-mite-sublingual-allergy-immunotherapy-tablet-against-allergic-rhinitis-and-allergic-asthma.html
Besvar indlæg

Dato : 26.08.2015 kl.17:23
Brugernavn : John Stihøj

Det var godt nok noget af en nedtur, der ramte ALK i sidste uge. Så vidt jeg kan se er casen dog intakt, så jeg holder også godt fast.
Besvar indlæg

Dato : 07.08.2015 kl.23:11
Brugernavn : Ukendt bruger

Så er der atter lidt nyt fra Alk-Abello.Deres japanske samarbejdspartner Torii offentliggør et studie vedr.tabletbehandling af cedertræsallergi, som også indbefatter børn.Det viser effekt og da specielt børn hader kanyler er det nok positivt .Kender dog ikke omfanget af denne allergiform.
Imidlertid oplyses samtidig at der ved årskiftet kommer nyt fra Japan vedr. tabletbehandling af husstøvmideallergi og hvis dette er positivt skulle det udløse en større milepælsbetaling fra Torii.Denne allergiform er meget udbredt i Japan og i Kina (genetisk lighed i befolkningerne).
Anbefaler at man holder fast i sine Alk-Abello aktier
Besvar indlæg

Dato : 16.07.2015 kl.15:53
Brugernavn : Ukendt bruger

Mener stadig ikke aktien er for dyr.Tror også at den har et stort potentiale.Har derfor sat en mindre del af min beholdning til salg til 860 og 862.Vil ikke sælge til en lavere kurs.At jeg overhovedet vil sælge nogle skyldes udelukkende, at jeg har suppleret til kurser under 800 for ganske nyligt.
Må indrømme, at den har været mere volatil end ventet,men det må vi jo så forsøge at udnytte i vore pensionsdepoter.I mit frie depot drømmer jeg ikke om at reducere.
Besvar indlæg

Dato : 16.07.2015 kl.11:40
Brugernavn : Bjarne

Har nu haft denne aktie siden 2007 til gak 883. Sidste gang den var i 870, tænkte jeg på at reducere i aktien, da jeg desværre i sin tid var blevet revet med i hypen. og "måske" forkøbte mig. De seneste dage er den kommet flot tilbage uden nyheder.
Skal vi videre op, eller stopper den heromkring? Den har jo et stort potentiale, så tålmodighed vil måske være en god ide.

Mvh.

Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 10.11.2014 kl.20:58
Brugernavn : Ukendt bruger

Hejsa
Er helt ening. Den har fået pænt mange tæsk men den skal nok komme igen. Man er bare nød til at være
meget tålmodig med den aktie. Har selv suppleret op et par gange og er da meget tilfreds med rabat
prisen. Er indtil videre faldet med lidt over 10 procent i år.
Vh
Rasmus
Besvar indlæg

Dato : 09.11.2014 kl.20:51
Brugernavn : Ukendt bruger

Synes at ALK-Abello har fået mere tæsk end rimeligt.Hvad mener I andre.Der kommer regnskab på fredag.Er det tiden hvor man skal supplere ?
Besvar indlæg

Dato : 14.08.2014 kl.10:26
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg kan fortælle, at jeg i går til egen beholdning købte til 749. Det forekommer at være en god indgangspris. Også selvom den skulle sætte sig lidt mere. Langsigtet er det en vinderaktie.
Besvar indlæg

Dato : 13.08.2014 kl.23:12
Brugernavn : Ukendt bruger

Er også forbavset over markedets voldsomme reaktion,men "markedet har jo altid ret"!Jeg ryster dog ikke på hånden.Afsætningen i USA går jo rigtig godt ,hvis ikke jeg allerede havde en stor position i forvejen ville jeg være på købssiden.Holder min position.
Besvar indlæg

Dato : 13.08.2014 kl.22:40
Brugernavn : Ukendt bruger

Et fald på næsten 5 procent efter regnskab. Virker noget hysterisk efter det ok regnskab. Er det ikke tid til
at samle yderligere op i denne gode langsigtede case?
Hvad siger i derude?
Vh

Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

03-08-2021

Tyskland: Regnskab fra BMW, Infineon.
USA: Regnskab fra Eli Lilly, Raytheon, Royal Carribean Cruises, Plantronics.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.