Kion Group

3217 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 17.07.2014 kl.07:52
Brugernavn : Lars Bech

Hej John
Kender ikke til selskabet, men det er altid interessant at læse om andre aktier end de vanlige.
Prissætningen er ikke anstrengt, men der skal gode resultater til for, at kursen kan løftes vil jeg mene.

Jungheinrich må være én af deres konkurrenter. Den var nævnt i Aktionæren for et par måneder siden. http://www.4-traders.com/JUNGHEINRICH-AG-436275/?type_recherche=rapide&mots=junghei
Besvar indlæg

Dato : 15.07.2014 kl.16:53
Brugernavn : Ukendt bruger

Dette tyske selskab blev for nylig i Millionærklubben fremhævet af Mogens Vad som et interessant selskab. Jeg har klippet lidt sammen om selskabet, som jeg på forhånd ikke havde kendskab til. Spørgsmålet er om der er noget at hente i dette selskab, der i 2013 gik på Børsen i Frankfurt til kurs 24 € og nu handler tæt på 32 €. Iøvrigt betyder Kion på kinesisk, at man er "stolt over sejren". Navnet viser, at selskabet satser voldsomt på det kinesiske marked.

Her vises selskabets egen præsentation fra deres hjemmeside:

The KION Group has a global presence with products, services and solutions provided by its six brand companies. The KION Group is the European market leader and the world's second largest manufacturer of forklift trucks and warehouse technology, and it is one of the leading international suppliers in the sector in China. The Linde and STILL brands serve the premium segment worldwide, while Baoli focuses on the value and economy segments. Fenwick is the material-handling market leader in France, OM STILL is a market leader in Italy and Voltas is one of the two market leaders in India.

Jf. 4-traders omsatte selskabet i 2013 for 4.495 mio. € og opnåede et resultat pr. aktie på 1,69 €. For 2014 er der et estimat om en omsætning på 4.691 mio. € og et EPS på 2,0 €. I 2016 er der estimat om en omsætning på 5.317 mio. € og et EPS på 2,89 €. Aktuelt handler aktien således til en P/E 2014E på 16. P/E 2016E ligger på 11,1.

Er der nogle på debatten der har tid til at se nærmere på aktien, så vi kan høre om det er værd at satse på denne tyske aktie? Umiddelbart mener jeg den ser interessant ud på langt sigt.


Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-06-2019

Danmark: Årsregnskab fra Harboes.
USA: Regnskab fra FedEx, Micron Technology.
Kl. 15.00: Husprisindeks. Kl. 16.00: Forbrugertillidstal.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.