Kion Group

4401 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 17.07.2014 kl.07:52
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej John
Kender ikke til selskabet, men det er altid interessant at læse om andre aktier end de vanlige.
Prissætningen er ikke anstrengt, men der skal gode resultater til for, at kursen kan løftes vil jeg mene.

Jungheinrich må være én af deres konkurrenter. Den var nævnt i Aktionæren for et par måneder siden. http://www.4-traders.com/JUNGHEINRICH-AG-436275/?type_recherche=rapide&mots=junghei
Besvar indlæg

Dato : 15.07.2014 kl.16:53
Brugernavn : Ukendt bruger

Dette tyske selskab blev for nylig i Millionærklubben fremhævet af Mogens Vad som et interessant selskab. Jeg har klippet lidt sammen om selskabet, som jeg på forhånd ikke havde kendskab til. Spørgsmålet er om der er noget at hente i dette selskab, der i 2013 gik på Børsen i Frankfurt til kurs 24 € og nu handler tæt på 32 €. Iøvrigt betyder Kion på kinesisk, at man er "stolt over sejren". Navnet viser, at selskabet satser voldsomt på det kinesiske marked.

Her vises selskabets egen præsentation fra deres hjemmeside:

The KION Group has a global presence with products, services and solutions provided by its six brand companies. The KION Group is the European market leader and the world's second largest manufacturer of forklift trucks and warehouse technology, and it is one of the leading international suppliers in the sector in China. The Linde and STILL brands serve the premium segment worldwide, while Baoli focuses on the value and economy segments. Fenwick is the material-handling market leader in France, OM STILL is a market leader in Italy and Voltas is one of the two market leaders in India.

Jf. 4-traders omsatte selskabet i 2013 for 4.495 mio. € og opnåede et resultat pr. aktie på 1,69 €. For 2014 er der et estimat om en omsætning på 4.691 mio. € og et EPS på 2,0 €. I 2016 er der estimat om en omsætning på 5.317 mio. € og et EPS på 2,89 €. Aktuelt handler aktien således til en P/E 2014E på 16. P/E 2016E ligger på 11,1.

Er der nogle på debatten der har tid til at se nærmere på aktien, så vi kan høre om det er værd at satse på denne tyske aktie? Umiddelbart mener jeg den ser interessant ud på langt sigt.


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

18-08-2022


Danmark: Regnskab fra GN Store Nord, DS Norden, Nilfisk, Alm. Brand, Trifork, H+H, Lån &
Spar, HusCompagniet, Skjern Bank, Sparekassen Sjælland – Fyn.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.