Danske bank

4005 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 30.04.2014 kl.16:38
Brugernavn : Michael Reinhard

Jeg takker mange gange for svar. Lyder fornuftigt. Jeg mener bare at forudsigelserne omkring DB,s regnskab i morgen er bedre end Novo. Jeg har begge dele så vi må se hvad der er bedst. Måske ingen af dem skal sælges i morgen. Der er grænser for hvor mange der er til at byde. Så vidt jeg ved er det kun DK og England der har åbent på børsen i morgen.

Besvar indlæg

Dato : 29.04.2014 kl.15:18
Brugernavn : Ukendt bruger

Hmmh. Den stiger 2,8 % i dagens marked i sympati med regnskabet fra Nordea. Mon ikke den nu er prisfastsat efter et godt regnskab. Altså at du næppe kan forvente samme positive reaktion selv på et godt regnskab. Ud fra teknisk analyse peger det dog op med 170 som næste kursmål for aktien. Så mit svar er lidt tvetydigt. På den ene side tror jeg ikke du ubetinget skal satse på en positiv reaktion på regnskabet, mens jeg på den anden side potentiale til 170. Hvis du ser på den langsigtet (6-12 mdr.) så tror jeg godt du kan købe før regnskabet.

Er der andre med input?
Besvar indlæg

Dato : 29.04.2014 kl.11:50
Brugernavn : Michael Reinhard

Er der ikke lige så smart at købe Danske Bank op til regnskab som Novo?
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.