svingtrade/udsvingstrade

3148 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 23.04.2014 kl.15:30
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Strøjer.

Interessant indlæg. Men for ikke at ødelægge din egen pengemaskine må du nok hellere holde for dig selv, hvilken aktie det drejer sig om:-)

Jeg kan ikke helt forstå, hvordan det skulle være muligt, men du skriver jo, at du har data fra flere år - så for dig må det jo virke. Spændende. Lad os gerne høre om pengemaskinen fortsætter - uden at du skal fortælle, hvilken aktie det drejer sig om.
Besvar indlæg

Dato : 21.04.2014 kl.09:31
Brugernavn : Ukendt bruger

Efter at have pløjet en del data, har jeg fundet en forholdsvis sikker aktie (hvis en sådan ellers findes), hvor det ser ud til at hvis man lægger en købsordre ind hver aften på lukkekursen-x kr. og sætter dem til salg (ved køb) til x kr. overkøbskursen, og hvis denne ikke går igennem, så sættes salgskursen til næste morgens åbningskurs.
Altså et kursbetinget køb og et gevinstsikret salg, alternativ dagen efter tvangssalg, for at sikre at det er ren maskine.
Ved den givne aktie og den de givne Xér, vil man set over et år have cirka 20 % i afkast i forhold til købsbeløbet.
Data er fra flere år, og fra både bear og bull markeder, og op og ned sving i kurs (op og nedtrend)

Hvordan ser i på en sådan analyse og dens udfald. Jeg ved godt man ikke kan spå om fremtiden, men med 20% i afkast er der noget at give af.

Strøjer
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

02-07-2020


Danmark: Q3 regnskab fra Chr. Hansen.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.