svingtrade/udsvingstrade

3812 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 23.04.2014 kl.15:30
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Strøjer.

Interessant indlæg. Men for ikke at ødelægge din egen pengemaskine må du nok hellere holde for dig selv, hvilken aktie det drejer sig om:-)

Jeg kan ikke helt forstå, hvordan det skulle være muligt, men du skriver jo, at du har data fra flere år - så for dig må det jo virke. Spændende. Lad os gerne høre om pengemaskinen fortsætter - uden at du skal fortælle, hvilken aktie det drejer sig om.
Besvar indlæg

Dato : 21.04.2014 kl.09:31
Brugernavn : Ukendt bruger

Efter at have pløjet en del data, har jeg fundet en forholdsvis sikker aktie (hvis en sådan ellers findes), hvor det ser ud til at hvis man lægger en købsordre ind hver aften på lukkekursen-x kr. og sætter dem til salg (ved køb) til x kr. overkøbskursen, og hvis denne ikke går igennem, så sættes salgskursen til næste morgens åbningskurs.
Altså et kursbetinget køb og et gevinstsikret salg, alternativ dagen efter tvangssalg, for at sikre at det er ren maskine.
Ved den givne aktie og den de givne Xér, vil man set over et år have cirka 20 % i afkast i forhold til købsbeløbet.
Data er fra flere år, og fra både bear og bull markeder, og op og ned sving i kurs (op og nedtrend)

Hvordan ser i på en sådan analyse og dens udfald. Jeg ved godt man ikke kan spå om fremtiden, men med 20% i afkast er der noget at give af.

Strøjer
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

18-08-2022


Danmark: Regnskab fra GN Store Nord, DS Norden, Nilfisk, Alm. Brand, Trifork, H+H, Lån &
Spar, HusCompagniet, Skjern Bank, Sparekassen Sjælland – Fyn.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.