Hornbeck Offshore Services

3474 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 31.03.2014 kl.19:50
Brugernavn : ger

En af de mange aktier jeg er faldet over på det seneste, har tirret min nysgerrighed. Den er sejlet noget neden på det seneste, men har ellers en pæn historik år tilbage. PT en p/e på omkring 13, estimeret p/e på 12 for 2014 og faktisk omkring 7 i 2016 om alt går vel og ved dagen kurs. Q4 EPS var 0.61$. Symbol HOS på NYSE.

Måske andre også har kikket i den retning? Flere på Aktieinfo har jo været omkring en bred variation af offshore aktier gennem tiden. I al fald har jeg åbnet ballet i dag med en portion til 40,75$ (med SL 39, da den stadig er ret ny for mig). Så tager vi den derfra.

Med venlig hilsen

Gert Jessen, Odense

hornbeckoffshore.com/
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

25-05-2022


Danmark: Regnskab fra Brdr. A&O Johansen, Sanistål.
Sverige: Markedet lukker ved middagstid.
Norge: Regnskab fra Everfuel.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.