Nordic Ship Holding

4317 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 23.01.2014 kl.21:55
Brugernavn : Ukendt bruger

Tak for oplysningen,det var jeg slet ikke opmærksom på.Det har medført at jeg alligevel har valgt at reducere med 10000 yderligere til 2,90 for at ligge endnu bedre til og være helt kold mht til den fremtidige udvikling.
Besvar indlæg

Dato : 22.01.2014 kl.17:42
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Lei :o)
Er du opmærksom på at aktieantallet fornyligt er 10-doblet og nu ligger i 406 mio stk?

Med dagens kurs på 2.73kr og 406 mio aktier, er børsværdien 1.1mia kr.
Så vidt jeg kan se i 2013Q3 regnskabet ligger deres omsætning pt omkring 25mio USD (dvs ca 137mio DKK), hvorved en børsværdi på 1.1mia i min optik virker overgjort...

Jeg ville personligt ikke røre aktien med en spidstang til den valuering, men sælge inden det gik op for de andre aktionærer at der er 406 mio aktier og ikke 40 mio aktier ;o)

Hvis du vil have shipping er Nordic American Tankers måske en mulighed (har den selv) eller Jinhui shipping (har den snart selv, såfremt den fortsætter sin nænsomme kursnedgang)

Per Hansen har også for nyligt skrevet om netop denne aktie på Nordnetbloggen, som ses i vedhæftede link.

Mvh Casper

www.nordnetbloggen.dk/nordic-shipholding-i-fantomstigning/17/01/2014/
Besvar indlæg

Dato : 22.01.2014 kl.12:50
Brugernavn : Ukendt bruger

Til lykke med det flotte afkast. Jeg var selv med i projektet, men mistede tiltroen til selskabet (dengang Steen Bryde forsøgte at kuppe sig til magten).
Heldigvis var der stærke kræfter, der vandt kampen mod Bryde. Jeg har ikke set nærmere på aktien efterfølgende, men læser med interesse om din positive holdning til aktien. Den må nærstuderes på et tidspunkt.
Besvar indlæg

Dato : 22.01.2014 kl.11:50
Brugernavn : Ukendt bruger

Det tidligere Nordic Tanker er blevet interessant på det sidste . Dets zombi status er ved at være forbi.Østasiatisk kapitalfond har købt 70% og hermed er der en chanche for en normal status på børsen..På trods af Steffen Jørgengensens råd om at vente, købte jeg i 2012 25000 aktier til 80 øre stykket.Efter offentliggørelse af kapitalfondens køb købte jeg yderligere 25000 stk til1,20 kr.
Har idag solgt 20000 stk til 3,30.Status er altså et overskud på knap 16 tkr samt en aktiepost som pt har en værdi på ca 100 tkr.Dene post beholder jeg, så kan det gå som det vil. Jeg forventer, at der vil komme et kanonafkst i løbet af nogle år.(95% af min portefølje er langsigtet).

Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

16-07-2019


Sverige: Regnskab fra Husqvarna, AAK, Billerud, Bonava, Semcon.
Norge: Regnskab fra Telenor, Yara, Schibsted.
Tyskland: ZEW-tillidsindikatoren.
USA: Regnskab fra Johnson & Johnson, JP Morgan Chase, Wells Fargo, Goldman Sachs, Blackrock, CSX Corp.
Tal for industriproduktionen og husmarkedsindeks.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.