Novozymes

6848 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 18.01.2017 kl.09:09
Brugernavn : John Stihøj

Jeg turde ikke hoppe på men skulle have fulgt min intuition. I dag efter en stigning på 4-5 % vil jeg dog ikke røre ved den. Guidance for 2017 ser svag ud, men ikke svagere end hvad der var ventet. Tror den falder tilbage efter et lille relief rally.


Besvar indlæg

Dato : 17.01.2017 kl.21:15
Brugernavn : Ukendt bruger

Mit korte svar er, at jeg ikke mener man bør købe NZY ,men John Stihøj, du kan da meget vel få ret.Alle er jo svært negative til aktien.

Det er især bioethanol delen som jeg finder problematisk.Det er jo absurt, at man først brænder en masse energi af til lastbiler, som bringer materiale frem til rafinaderier over lange distancer.Herefter bruges dyre enzymer i processen og bioethanoelen blandes så med bensin som atter fragtes ud til tankstationerne !

Alternative mere miljøvenlige energiformer som sol og vind er samtidig faldet væsentligt i fremstillingspris.


For deres industrielle enzymer er det for vaskemiddel  enzymerne op af bakke i benhård konkurrence med andre store spillere.


Eneste lyspunkt kunne i min optik være tilsætning inden for fødevarer,tekstiler og foderstoffer,specielt det første.Landbrug er jo også i hele verden udfordret og NZY s produkter fordyrer slutproduktet.


Har for længe siden solgt de fleste af mine bortset fra dem som ligger i mine private depoter som følge af spin of fra mine Novo aktier.


Besvar indlæg

Dato : 17.01.2017 kl.13:38
Brugernavn : John Stihøj

Der kommer regnskab fra NZY i morgen tidlig. Jeg sad lige og læste, at analytikerne hos Sydbank og Jyske Bank forventer et svagt regskab og reducerede forventninger fra ledelsen til de kommende år. Spørgsmålet er så, om matte udsigter er indregnet i aktiekursen? I min optik kunne det være fristende at købe aktien før regnskabet ud fra devicen om, at mange forventer noget negativt fra NZY. Hvad tænker I om denne ide?


Besvar indlæg

Dato : 07.08.2015 kl.11:52
Brugernavn : Ukendt bruger

Der er desværre en MA200 kun 10 kurspoint herfra (omkring kurs 300-303). Ellers ligner Novozymes et short efter gårsdagens regnskab. Jeg er spændt på testen af MA200 - den må trække som en magnet.
Holder den ikke, så er der support i 277 (omend ikke den stærkeste).
Mon ikke porteføljeforvaltere tænker om aktien er værd at have i forhold til andre aktier ?
Det ville jeg gøre.
Omsætningen var kæmpestor igår, så faldet var med vægt på.
Besvar indlæg

Dato : 06.08.2015 kl.14:55
Brugernavn : Ukendt bruger

Novozymes bliver helt fortjent afklapset efter kvartalsregnskabet.Forventer yderligere kursfald de kommende dage.Er formentlig blevet alt for dyr bl.a.fordi den tilhører Novofamilien.
Vil man eje enzymaktier kan man jo overveje DSM i Holland som i.ø. er gået i samarbejde med medicinalselskabet Medday .I fællesskab undersøger man om produktet MD 1003 som indeholder D-Biotin er i stand til at forebygge attacker ved Dissimineret sclerose.Foreløbige undersøgelser tyder på effekt.Biotin er et B-vitamin som DSM fremstiller og som mange hudlæger anbefaler ved hårtab.
Samarbejdet med Medday er beskrevet i Finanznachrich 17 juni.Har personligt købt aktier i DSM.

Besvar indlæg

Dato : 26.04.2012 kl.16:00
Brugernavn : Ukendt bruger

Nu skal Novozymes altså også snart til at stoppe sit fald. Støtte ved 155 viste sig at være blød som smør. Jeg ser lige de næste par dage an før jeg træffer beslutning om eventuelt at sælge (selvom der så sker med tab).
Besvar indlæg

Dato : 25.04.2012 kl.14:04
Brugernavn : Ukendt bruger

Regnskabet var ikke godt, men jeg ville beholde dem. Jeg tror det bliver muligt at se en Rebound op til 160-162, og så kan du vurdere om du vil sælge der. Men her ved 155 - nej det ville jeg personligt ikke gøre. Men lad os endelig få andres vurdering på bordet også:-)
Besvar indlæg

Dato : 25.04.2012 kl.10:29
Brugernavn : Ukendt bruger

er der nogen der tror på at Novozymes aktier atter kommer op over 160 indenfor en overskuelig fremtid (1-3mndr)? Eller skal jeg skille mig af med det jeg har og tage et lille tab?
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.