Jeudan

5561 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 30.07.2015 kl.10:48
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeudan aktien stiger stille og roligt.handles i øjeblikket til 750 og kursen ved årskiftet var 590.Finder det tiltagende sandsynligt, at tiden nærmer sig for et indløsningstilbud fra hovedaktionærerne.Priserne på selskabets ejendomme, som stort set alle ligger i det centrale København, fortsætter med at stige og med mindre man ønsker at bevare muligheden for at hente kapital via børsen, finder jeg det ulogisk at opretholde noteringen.
Besvar indlæg

Dato : 24.12.2013 kl.13:44
Brugernavn : Ukendt bruger

Desværre har familien Udsen nu solgt deres aktier til en af de andre storaktionærer som herefter tilsammen ejer 82 % af aktiekapitalen.Er herefter ikke i tvivl om at de på et eller andet tidspunkt vil forsøge at komme over 90 % så de kan tvangsindløse os andre.
Er der andre blandt læserne som har aktier i Jeudan eller som har en mening om emnet hører jeg gerne Jeres mening.
Det ville være kedeligt om den efter min mening eneste seriøse ejendomsaktie på København fondsbørs blev afnoteret
Besvar indlæg

Dato : 24.07.2013 kl.22:51
Brugernavn : Ukendt bruger

Siden årsskiftet er aktien steget med 44%.Der er 3 store aktionærer : William Demand Holding ,Christian Augustinus Fabrikker ejer sammenlagt 70% og Jens Erik Udsen hvis forbogstaver er de første 3 bogstaver i navnet ejer 11 %.Han er derfor i stand til at bremse en eventuel tvangsindløsning med mindre han får at tilbud som han ikke kan sige nej til. Jeg tidligere har fået mine aktier i ejendomsselskabet Norden tvangsindløst da de andre store ejere ville "dele rovet".Er ikke i tvivl om at selskabet har store værdier som ikke er afspejlet i aktiekursen, finder jeg et sådant scenarie realistisk.Er der andre som har en god forklaring på den voldsomme stigning i kursen.
I første omgang, mener jeg at man skal holde på de aktier man har, det gør jeg selv,men jeg køber ikke flere.
Besvar indlæg

Dato : 26.09.2011 kl.13:16
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeudan er efter min mening den bedste ejendomsaktie i Danmark. Jeg har flere gange overværet investorpræsentationer, og ledelsen forekommer at være meget konservativ. Der indgås kun køb af ejendomme i primærområdet omkring København og kun prime locations. Personligt tror jeg ikke der er udsigt til stigende priser på ejendomme i flere år, og derfor investerer jeg ikke selv i aktien.
Men skulle jeg eje en ejendomsaktie i Danmark, så ville det være Jeudan.
Besvar indlæg

Dato : 25.09.2011 kl.23:40
Brugernavn : Ukendt bruger

Har haft denne aktie i årevis som den eneste ejendomsaktie.Kursudviklingen skuffer,men det skyldes vel de faldende renter kombineret med kurssikring på dårlige niveauer.Chefen hr Hallgreen mener ,at langsigtede investering som ejendomme jo unægteligt er , medfører at det er bedst at sikre stabile renteudgifter.
K/IV er nu 0,9 ,P/E er 17.Den giver imidlertid et stabilt afkast 11 kr altså ca 3 %.Porteføljen af ejendomme er overvejende de bedste adresser i København.Der er et højt likvidt beredskab til opkøb på omkring 1 milliard.
Har besluttet at beholde denne relativt stabile aktie.
Store aktionærer er Wiliam Demand og Christian Augustinus som ovenikøbet tilkøbte en stor del af den krakkede Amagerbankens aktiebeholdng til kurs 450
Har andre en menining om det er klogt at holde fast i denne aktie.
Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

21-06-2019


Sverige og Finland holder lukket.
Tyskland: Kl. 9.15: PMI-tal.
USA: Kl. 15.45: Service PMI-tal.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.