Alk- Abello

7800 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 20.06.2013 kl.10:18
Brugernavn : Bjarne

Jo tak; Jeg har den i min laaaange portefølje til en gak pris på 883 købt i 2007:-(
Det er jo helt utroligt, hvordan mange aktier i sin tid var prissat. Alk var vist i 1600, og så troede man at det var et godt køb til det halve. Se også på en som H+H - Vestas, og man kunne finde mange flere.
I dag er Alk jo en betydelig bedre virksomhed end for 6 år siden; så jeg holder stadig ved. Jeg får muligvis ikke alle pengene hjem; men formodentlig de fleste.
Der sker ikke altid så meget i aktien, men når der indløber nyheder, er de som regel positive.

Mvh.

Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 19.06.2013 kl.21:32
Brugernavn : Ukendt bruger

Det drejer sig nu om en tablet til oral applikation.
Besvar indlæg

Dato : 19.06.2013 kl.21:24
Brugernavn : Ukendt bruger

Endelig godt nyt i form af positive fase 3 studier vedr.vaccine mod husstøvmide allergi til nasal applikation.I 2014 kan man formentlig indsende registreringsansøgning.Godt nyt for os hårdt prøvede aktionærer og for patienter i hele verden.Specielt i sydøst asien med Kina og Japan i spidsen "snotter" store dele af befolkningen og partneren Tori i Japan vil nok kende sin besøgstid.Hold endelig ud Gert, Bjarne og andre.I disse brogede tider er der ikke mange bedre alternative placerings mulighedr på den lange bane.Aktien stiger godt 5 % i et iø faldende marked.
Besvar indlæg

Dato : 02.02.2013 kl.10:42
Brugernavn : ger

Grunden er, at Merck indsendte markedsføringsansøgning for Grazax hurtigere end forventet. Vi forventer os en del af pillen på det amerikanske marked. På sigt er der jo andre medikamenter også i pillerform på vej til andre allergiformer. Også et spændende perspektiv. Om alt går ALK's vej de kommede par år, ja så ser det rigtigt godt ud. I al fald blir jeg liggende i aktien i den lange.

Med venlig hilsen

Gert Jessen, Odense
Besvar indlæg

Dato : 01.02.2013 kl.21:10
Brugernavn : Ukendt bruger

Ja det er en spændende aktie, som jeg også har købt til for høj en pris.I dag stiger den endelig og med hele 6 %.Er der nogen der aner hvorfor?Jeg anser den også for at være en kvalitets aktie og det er da også grunden til at jeg holder ud.
Besvar indlæg

Dato : 14.03.2012 kl.17:05
Brugernavn : Bjarne

Ja, det skal nok blive en særdeles spændende aktie. Har købt mine med en snitkurs på 883 i august 2007, da den var i top, så der mangler stadigvæk nogle kurspoint.
Egentlig sjovt, eller mærkeligt, hvordan man i sin tid vurderede Alken på. Der er jo betydelig mere kvalitet i aktien idag, end for 4 1/2 år siden.
Men jeg venter også stille og roligt på en bedre kursudvikling, som nok skal komme.
Mvh.
Bjarne
Besvar indlæg

Dato : 14.03.2012 kl.16:26
Brugernavn : Ukendt bruger

Nu er der ellers gode takter kursmæssigt.Handles i øjeblikket til 425,en stigning på 6,5 % alene idag.Det har længe undret mig at det ikke er sket før,men Sydbank har jo i længere tid ment, at man skulle afvente.Men hvad ved analytikere om vækstpotetiale i aktier, hvor nøgletallene ikke umiddelbart ser overbevisende ud ?
Merck deres samarbejdspartner i USA og Canada har allerede for nogen tid siden efter gode fase 3 resultater sendt registreringsansøgning ind til de canadiske myndigheder vedr.græspollenallergi .Når denne er godkendt er det vist kun en formsag at få godkendelse i USA.
De har penge og planer om opkøb inden for den noget fragmenterede allergibranche.
Har en god position i aktien og kunne ikke drømme om at sælge nu.Mener den har yderligere 100 point i potentiale på kort sigt og endnu mere på 3-5 år som er min horisont.
Besvar indlæg

Dato : 27.11.2011 kl.18:53
Brugernavn : Ukendt bruger

Deres regnskab var opløftende. Mærkeligt at den har så svært bved at slippe 300. PÅ sigt tror jeg meget på aktien, men der er nok andre mere livlige aktier, der vil kunne stige mere, når bunden nås for markedet generelt. Jeg har ikke selv aktien.
Besvar indlæg

Dato : 14.11.2011 kl.14:17
Brugernavn : Ukendt bruger

Solid aktie med potentiale - men den skal vist over 340 før i andre finder den interessant.

Så overvejer at reducere og afvente brud op men er ellers glad for den og dens stabilitet. Som John skriver måske den bare skal lægges ned i skuffen og op igen om et par år.
Besvar indlæg

Dato : 19.09.2011 kl.17:37
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Lei.

Jeg er meget enig i at denne aktie er meget spændende. De har godt fat i et hastigt voksende marked og kvaliteten af produkterne er i top.
Tror ikke den bliver billigere end de aktuelle tæt på 300. Køb og behold er fornuftigt her.
Besvar indlæg

Dato : 08.09.2011 kl.21:36
Brugernavn : Ukendt bruger

Finder denne aktie interessant.Har bemærket at Bagger CEO i forb.med 1/2 års regnkabet købte aktier for 1,1 mio.Det ellers meget kritiske Rationel Farmakoterapi har offentliggjort en artikel hvor en undersøgelse viser at Grasax (vaccine i tabletform mod græspollenallergi) er lige så effektivt som vaccine til injektion,men tabletten har færre bivirkninger.Firmaet arbejder også med tabletvaccine mod hustøvmideallergi.

Vaccine mod hustøvmideallergi har et enormt potentiale i Japan, idet mange japanere lider af husstøvmideallergi.Kineserne har også en meget stor hyppighed af husstøvmideallergi (genetisk lighed med japanerne).Moderne byggeri i beton af den type som opføres hastigt fremmer nok også hustøvmidernes trivsel.

Nøgletalsmæssigt ligger den måske til den dyre side med P/E på 25 og K/I på 1.4.Ikke skræmmende for en medicin aktie medicinalaktie med potentiale som også har hensat 1 milliard til opkøb af mindre kokurrenter.

Andre som har en mening om denne aktie ?
Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

16-07-2019


Sverige: Regnskab fra Husqvarna, AAK, Billerud, Bonava, Semcon.
Norge: Regnskab fra Telenor, Yara, Schibsted.
Tyskland: ZEW-tillidsindikatoren.
USA: Regnskab fra Johnson & Johnson, JP Morgan Chase, Wells Fargo, Goldman Sachs, Blackrock, CSX Corp.
Tal for industriproduktionen og husmarkedsindeks.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.