Shorts

192 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 05.09.2022 kl.19:37
Brugernavn : John Stihøj

Hej Bjarne. Der er desværre ingen garantier for noget i denne verden. Jeg ser temmelig meget på det med shorts, men jeg må medgive, at det ikke altid går som præsten prædiker. Shorterne er nogle hårde nysere. De holder ved, og dækker sig så ind på markant røde dage. I tilfældet Ambu er over 12 % shortsolgt. Mener den var helt oppe nær 14 % for ikke så længe siden. Inddækning af de 2 % har ikke givet nogen positiv rebound. der er nogen med store lommer, som er kloge til at disponere. Og ja, jeg husker udmærket Fingerprint for en del år siden. Den aktie er aldrig kommet til hægterne igen. 


Besvar indlæg

Dato : 05.09.2022 kl.16:55
Brugernavn : Bjarne

Jeg kan se, at andre undre sig over en aktie som er kraftigt shorted. Det kan eks. være Bavarian Nordic. Mange trøster sig med at de aktier skal jo købes tilbage, og dermed en stigning i aktiekursen. Men vi ser det gang på gang, at shortdelen mindskes, og kursen falder. John-Kan du huske Fingerprint (Som du også havde på det tidspunkt), som jeg mener var shorted vistnok 15-20 %. Så blev der reduceret shorts. Og Fingerprint styrtdykkede. Morten Langer skrev et sted, at de havde en meget bestemt måde at lave det nummer på. Så det er altså ingen garanti, at aktiekursen stiger ved reducering af shorts. Se nu evt. Bavarian Nordic.

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

29-09-2022


Sverige: Regnskab fra Hennes & Mauritz (01-12-2021 til 31-08-2022).
USA: Regnskab fra Carnival Corp., Bed Bath Beyond.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.