Rana Gruber

254 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 09.05.2022 kl.12:43
Brugernavn : John Stihøj

Jeg har aldrig hørt om selskabet før du omtaler aktien her. Men den ser da umiddelbart meget fornuftig ud. Rigtige branche/sektor og flot indtjening. Handler på meget billige nøgletal. Marketcalue på 2,2 mia. NOK for et selskab, der står til at tjene lidt over en halv milliard NOK i år. Aktien er cyklisk, men mon ikke du bare kan holde  ved. Du plejer jo også at være langsigtet. Til lykke med at have fået "gravet" denne aktie frem. 


Besvar indlæg

Dato : 05.05.2022 kl.10:19
Brugernavn : ger

Ved julertid sidste år købte jeg den første position i det norske mineselskab Rana Gruber, suppleret ultimo januar. Ikke at jeg normalt 'er til miner', men jeg lod mig rive med af den flotte dividendepolitik (som jeg mere 'er til'). Indtil videre er det gået OK - og jeg bliver også her nok stående indtil videre.  Er de norske gravere indefor AktieInfos synsfelt og har I nogle betragtninger om selskabet?


Med venlig hilsen


Gert Jessen    


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

25-05-2022


Danmark: Regnskab fra Brdr. A&O Johansen, Sanistål.
Sverige: Markedet lukker ved middagstid.
Norge: Regnskab fra Everfuel.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.