Saniona

224 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 10.01.2022 kl.17:41
Brugernavn : John Stihøj

Hej RLP.


Ja det er utroligt som aktien bare falder og falder. P.t. kan det forklares med, at alt falder, men derudover tror jeg, at man private investorer simpelthen er gået træt i aktien. Så vidt jeg forstår der, er der udsalg fra private investorer. Jeg ejer selv aktien, og er træt af kursudviklingen. Problemet er, at der ikke er noget quick fix. Det går den rette ved med forskningen, men vi det ligger flere år ude i fremtiden. På den korte bane kan vi håbe, at Medix snart kan få godkendt Tesofensine i mexico, da det vil kaste en milepælsindtægt af sig og kommende royalties. Disse indtægter er dog små i forhold til de forestående store udgifter til senfase studierne med Prader-Willi og Hypothalamisk fedme. 


Vi sidder i saksen, og efter min mening er der ikke andet for end at løbe linen ud. Jeg vil i hvert fald ikke sælge til nuværende kurs, selvom jeg godt ved, at kursen kan falde yderligere. Men der må også være grænser. 


Problemet er selvfølgelig, hvis du har en stor position, for så gør det jo ondt. frimærkestørrelser egner sig bedst til en sådan aktie, og så skal man væbne sig med tålmodighed, selvom det kan være meget svært.


Hled og lykke.


Besvar indlæg

Dato : 10.01.2022 kl.13:57
Brugernavn : RLP

Hej John

Det er da helt utroligt hvor vild denne aktie er for at komme ned og ned - er der mon nogle som styrer dette?

det er da ellers positivt med alle deres ansøgninger til FED.

har du evt. nogle svar på dette?

mvh


RLP


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

17-01-2022


UK: Regnskab fra Rio Tinto
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.