Platforme - udgifter - hvad anbefaler i?

831 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 03.09.2021 kl.16:03
Brugernavn : John Stihøj

Er i samme situation som dig efter Sydbank har overtaget Alm. Brand Bank. Jeg har valgt at skifte over til Saxo Bank, hvor mit indtryk var, at de har lave priser. Du må have haft nogle særdeles gode vilkår, siden dine kurtager bliver 10 gange så høje som ved Alm. Brand Bank. 


Personlligt handler jeg i Nordnet, Sydbank og nu også fremover i Saxo Bank. Kan desværre ikke bidrage med andre platforme end dem jeg kender til. 


Men skriv gerne, når du har nyt omkring potentielle andre handelssystemer, der måtte være billigere.


God weekend.


Besvar indlæg

Dato : 31.08.2021 kl.14:54
Brugernavn : CYBX

Har i rigtig mange år været kunde hos først Etrade der så efter flere opkøb blev til Alm Brand bank. 
Her har de Traderen som også kendes fra Saxo bank. Alm. Brand Bank blev så opkøbt af Sydbank og da Sydbank nu nelægger Traderen så står valget for os om at trække os ud eller lade os overføre til Traderen hos Saxo Bank. 
Flere af jer her kender nok til historien. Nu var det sådan at jeg gennem årende  havde fået nogle ret god handels vilkår i Traderen hos Alm. Brand Bank. Blandt en billige Aktiekredit og meget attraktive kurtage satser. Ved et skifte til Saxo bank følger ens handelsbetingelser desværre ikke med og Saxo er komplet ligeglade med om du har handlet i 30 år hos andre. Man bliver sat ind på et kurtage niveau der sammenlignet med Alm. Brand Bank er 10 gange højere for mit vedkommende. 
Når man som jeg ind imellem gør det som både sving og daytrader bliver den løsning helt uspiselig. Derfor er Saxos løsning helt 
utænkelig i mit tilfælde med de vilkår og det at man bliver sat tilbage til 0.
Jeg vil gerne høre hvad i andre har af gode løsninger med lave omkostninger og hvad andre har gjort som har været hos Alm.Brand Bank. Hvor er i skiftet hen?  Har nogle af jer oplevet at kunne bruge ancinitet fra andre platforme til at opnå bedre vilkår der hvor i er flyttet hen ? 

På forhånd tak for indput
CYBX


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

25-05-2022


Danmark: Regnskab fra Brdr. A&O Johansen, Sanistål.
Sverige: Markedet lukker ved middagstid.
Norge: Regnskab fra Everfuel.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.