Hennessy Capital Acquisition Corp. IV

888 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 18.12.2020 kl.09:24
Brugernavn : John Stihøj

Hej Morten.


Tak for dit indlæg på debatten. Jeg må dog ærligt indrømme, at jeg intet kender til den pågældende aktie, og derfor ikke kan komme med noget brugbar information. Der findes SÅ MANGE aktier i verden, og man kan ikke kende til dem alle. 


Din datter har åbenbart ramt "bulls eye" med hendes køb. Hun er fjorten år skriver du, og det er jo skønt at så ungt menneske interesserer sig for aktier. På et tidspunkt kommer hun nok til at betale lærepenge, men når hus er oppe med 50 % på den omtalkte aktie, så er der jo også noget af give af.


Besvar indlæg

Dato : 11.12.2020 kl.09:31
Brugernavn : Morten

Hej,

jeg håber, der er en der vil tage sig tid til at svare på et spørgsmål. Jeg har oprettet en aktiesparedepot til min datter, hvor jeg har købt nogle, synes jeg selv, fornuftige langsigtede aktier. Nu har hun så selv fået interesse for aktier, så jeg gav hende lov til at købe en selvvalgt aktie for et beskedent beløb og det blev til "Hennessy Capital Acquisition Corp. IV". Hun er begyndt at smide sig omkring med ord som SPAC og merging, hvilket jeg ingen forstand har på, andet end at jeg er klar over, at det er en meget højrisiko aktie. Hun er 14 år og oppe med 50% på denne aktie. Det kan være det bliver nogle dyre lærepenge, men lidt fedt at hun har har fået denne interesse.

Tilbage til spørgsmålet. Hun bad mig om at købe "Hennessy Capital Acquisition Corp. IV (HCAC)", men jeg fik åbenbart købt "Hennessy Capital Acquisition Corp. IV Unit (HCACU)". Hvad er forskellen og har den kommende merging med CANOO samme betydning for begge aktier?


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.