orphazyme

3888 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 17.06.2021 kl.13:42
Brugernavn : John Stihøj

Afgørelse i dag. Jeg har lige siddet og kigget i deres årsrapport. For i år drifsunderskud på 100-150 mio. kr, udgifter på 800-850 mio. kr. (tallet bliver nok mindre, da de næppe får samme udgifter til ALS og IBM projekterne, der er sat på hold), og så venter de en cashbeholdning ultimo 2021 på 350 mio. kr. 


MEN det er under forudsætning af, at de får godkendt Niemann Pick, og at de straks får gang i salget og når 60-120 mio. kr. i salg i år. Hertil er cash beholdningen baseret på, at de får tildelt den ventede Priority Review Voucher og sælger denne for 95-110 mio. USD. 


Hvis de ikke får godkendelsen i dag, så skal de ud at hente ny kapital. 


Hvad pokker gør vi? Holde fast, reducere, sælge helt ud? Og er Upsiden allerede nu indregnet i kursen? Mange usikkerheder.


Besvar indlæg

Dato : 13.06.2021 kl.00:27
Brugernavn : Doluseventualis

Jeg vil forsøge at trække halvdelen ud, og dermed blive med oprindelig beholdning. På længere sigt tror jeg den vil stabilisere sig på et niveau, der svarer til, hvad den reelt er værd. Det forventer jeg bliver til en højere værdi, da jeg tror deres produkt bliver godkendt, og der ved øger aktiens værdi. 

Lennart


Besvar indlæg

Dato : 11.06.2021 kl.17:32
Brugernavn : John Stihøj

Det er godt nok vildt hvad vi har set i Orphazyme i går og i dag. Omsætningen i aktien er på næsten 1 mia. kr. med udenlandske brokere som storkøbere, mens Danmark har solgt ud. Hvad der sker ved ingen. Dog ved vi at FDA ventes at komme med en afgørelse for selskabets ansøgning for Niemann Pick type c senest den 17-06. 


Mon der er nogen, der har hvisket noget til nogle? Eller er det en ren Gamestop og AMC, hvor private har slået sig sammen og lavet et raid ind i aktien? Hvis der er en Gamestop eller AMC så skal vi passe på, for så kan korthuset let falde sammen. Lad os håbe de får FDA´s accept.


Men Børspolitiet bør se ind i sagen, for ingen må vide noget før andre. 


Jeg er naturligvis glad for mine Orphazyme-aktier, men på min personlige konto har jeg solgt mig 33 % ud. Holder staidg 67 % af positionen. Det er ikke hver dag, at vi oplever noget så ekstremt. 


Hvad tænker I andre?


Besvar indlæg

Dato : 02.12.2020 kl.16:30
Brugernavn : Ukendt bruger

Kære jer


er der nogen der ved noget om Orphazyme? overvejer kraftigt at gå ind i den på nuværende. Jeg kan ikke finde noget om forestående emmisioner så jeg tænker vi har nået en bund, eller et godt køb i forhold til de godkendelser der ser ud til at være på vej?


tak på forhånd


mvh

Benjamin


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

18-08-2022


Danmark: Regnskab fra GN Store Nord, DS Norden, Nilfisk, Alm. Brand, Trifork, H+H, Lån &
Spar, HusCompagniet, Skjern Bank, Sparekassen Sjælland – Fyn.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.