Udbytte i oktober

1091 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 31.10.2020 kl.13:32
Brugernavn : beer119

Så er der gået endnu en måned og derfor tid til endnu en lille opdatering, I denne måned har jeg fået købt 50 aktier i Realty Income Corp. Derudover har jeg fået 23 aktier i Siemens Energy da det er udskilt af Siemens Jeg har fået penge fra disse virksomheder i denne måned;

Cisco Systems: 155.82

Coca-Cola Company (The): 312.23

Oracle: 84.64 Pepsico: 194.48

Philip Morris International Inc: 184.61

Siemens Energy: AG 74.11

VOLKSWAGEN AG VZO O.N.: 506.37
Ialt: 1512.26
Det er ca det samme som som sidste år. Der er dog sket nogle ændringer. Tryg er gået over til helårs udbetaling og G4S holder corona fri. Derfor har jeg ikke fået penge fra dem i denne måned. Men jeg har fået penge fra eks Oracle og Cisco i stedet for. De 1.500 dkk jeg har fået svare ca til mit nuværende forbrug (Vand, varme, el og affald). De 1.500 dkk dækker ikke udgiften til skat som jeg betaler ca 15.000 dkk til pr måned Til dem der er nye herinde så vil jeg bare sig at min overordnede strategi er at jeg kan leve for mine udbytte penge når jeg engang bliver 50 år gammel. I år har jeg fået ca 29.000 dkk udbytte og jeg forventer at ende på ca 33.000 dkk i alt. Dettte er et lille fald i forhold til sidste år hvor jeg endte på ca 37.000 dkk.

https://financialindependent.finance.blog/


https://www.shareville.dk/medlemmer/beer/portfolios/103704/yieldBesvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.