Corona - aktier

1424 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 23.09.2020 kl.15:02
Brugernavn : John Stihøj

Hvis I for alvor vil blive bange for markedet, så kan jeg anbefale jer at høre Millionærklubben i dag, hvor daytrader Tom Hougaard var med cirka halvt inde i programmet. Han var klokkeklar i sin vurdering: Markedet skal ned i de bundniveauer, som vi så i februar/marts i år. I hans stemmeføring var han helt klar, så han må tro rigtig meget på det.


Min holdning: Corona-smittetrykket stiger. I UK advarer regeringen om en mulig ny lock-down. USA har rundet 200.000 døde af Corona. Men hov - Præsidenten har jo tidligere udtalt, at hvis dødsfaldene kunne holdes mellem 100.000 og 200.000 så var det en succes med hans håndteren af problemet. Det har han nu glemt, og al ansvar lægges over på Kina, idet corona er et kinesisk onde.


Jeg husker op til valget i 2016. Næsten alle analytikere og investorer troede Clinton ville vinde og at en Clinton-sejr ville sende aktierne op. En Trump-sejr ville give usikkerhed og sende aktierne ned. Det gik lige modsat. Op til dette års valg er der stor usikkerhed om, hvem der vinder og især hvad en Trump/Biden sejr vil betyde for aktierne, men tfods denne usikkerhed holder aktierne fanen højt. Vi er oppe i ekstreme P/E-tal i snart sagt alle aktier.


Valgkampen er og bliver beskidt og hvad værre er, vi kan næppe forvente klarhed om udfaldet i måske uger efter 3. november. Hvad der gør mig mere frygtsom er, at en del Trump-tilhængere nu åbent indikerer, at de ikke vil acceptere et Trump-nederlag. Det kan jo føre til massive uroligheder, hvis Biden vinder.


Konklusion for mig: Vi er inde i et minefelt med ekstrem høj usikkerhed. Plat eller krone? Odds er ganske enkelt for dårlige, så jeg mener man skal passe gevaldigt på derude med sine aktier.


Besvar indlæg

Dato : 23.09.2020 kl.12:13
Brugernavn : Bjarne

Nu har vi igen det usædvanlige, angående aktier

Smittetallene stiger igen over det meste af verden. Flere og flere virksomheder må fyre personale. Arbejdsløsheden stiger igen. Restauranter m.m er tæt ved at lukke. Gælden vokser. Men aktierne stiger og stiger (bortset fra Genmab :-( ) Hu-hej hvor det går

Skal vi så til at købe flere aktier - Hvad er alternativet ellers.

Nej, jeg holder mig på sidelinjen endnu en gang. Tør simpelthen ikke. Det virker galt.

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 22.09.2020 kl.13:25
Brugernavn : John Stihøj

Hej Linda. Vi køber ikke på baggrund af denne oplysning. Men det er selvfølgelig rart, at de har solgt noget på forhånd, men nu skal produktet jo først godkendes.


Besvar indlæg

Dato : 21.09.2020 kl.08:59
Brugernavn : lhr

Læser til morgen at Sanofi og GSK skal levere op til 300 mio doser vaccine - er det en oplysning, der får jer til at købe de 2 firmaers aktier ??  eller ???


vh/ Linda


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

18-08-2022


Danmark: Regnskab fra GN Store Nord, DS Norden, Nilfisk, Alm. Brand, Trifork, H+H, Lån &
Spar, HusCompagniet, Skjern Bank, Sparekassen Sjælland – Fyn.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.