Saniona

302 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 22.09.2020 kl.17:25
Brugernavn : Podium

Hej Bjarne,

Hvorfor er der ikke flere der synes den er interessant........Et rigtigt godt spørgsmål. Den har som du skriver en stærk pipeline, men alligevel ruller den rundt på 26-27.....


TO2 som sluttede igår, sammenholdt med nogle af de store tog profitten fra emissionen har holdt aktien lidt låst i september. Som jeg også nævnte tidligere, så er der nok brug for en nyhed for at skubbe den igang. Efter 'planen' så vil HO resultatet komme i starten af oktober, hvilket nok skal sende kursen pænt i vejret. Flere gode nyheder er på vej i Q4.

Jeg ser faktisk ingen betænkeligheder ved Saniona aktien. For første gang i mange år er financieringen på plads, som dækker helt frem til kommercialisering af PWS og HO. Ydermere til start af phase1- SAN 711 og SAN903. En stærk investor base og et styrkelse og udvidelse af management. Forventet royalties i 2021 fra Medix i Mexico og 2022 i Argentina. Milestones fra Boehringer Ingelheim ved start af Phase1.

Tesofensine som er brugt i Medix obesity drug, som forventes godkendt indenfor de næste 3 måneder, er testet i rigtigt mange patienter. Dette  er jo også substansen i PWS og HO (tesofensine og metoprolol), så jeg forventer ingen overraskelser der. 

Kursen skal nok rette sig når nyhederne begynder at komme.


vh,

Bjarne (Podium) Madsen


Besvar indlæg

Dato : 22.09.2020 kl.14:39
Brugernavn : Bjarne

Hej Podium

Er der ingen betænkligheder (bortset fra at det er biotek) ved Saniona. Man venter og venter på de mange resultater, som skal få aktien til at stige, hvis bare nogle af dem lykkes. 

Resultater, som man til en vis grad er "rimelig sikker på". Den har en utrolig stærk pipeline. Alligevel siver aktien stille og roligt stort set hver dag. Jeg kan forstå at du absolut ikke mener den skal ned omkring kurs 25. Nu er den i 26, og de store må snart have solgt ud.

Min tanke er bare, HVORFOR er der ikke flere, som synes den er interessant, når man er så tæt på alle de spændende nyheder.

Når det gælder biotek aktier er jeg altid meget skepsis.


Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 15.09.2020 kl.17:02
Brugernavn : Podium

Linda, Hvis bare man var synsk....men helt ærligt så kan jeg ikke i min vildeste fantasi se den falde under 25. Det ser ud til at MSE også er færdige med at sælge ud, så nu mangler den et lille skub inden aktien flyver afsted. Vi afventer HO resultatet i nærmeste tid. Faktisk 'lovede' man at der ville komme nyheder inden TO2 skulle indløses. Tror her man tænkte på HO resultat, som efter planen sluttede i august. Det som gør det til stærk case er en ekstrem pipeline og nu cash på ca. 600millioner. Samtidigt en stærk investor base.

Ja, jeg har fyldt op i kurs ca. 25,85 og er nu godt lastet.


vh,

Bjarne Madsen


Besvar indlæg

Dato : 15.09.2020 kl.10:30
Brugernavn : lhr

Hej Bjarne

meget interessant hvad du skriver. Er i tvivl om om det er 'værd' at købe flere aktier hvis kursen daler ned til den lave salgspris i og med der stadig sælges ud fra stor-investorerne. har du selv købt flere ??  eller venter du ??


vh Linda


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

24-09-2020


Danmark: Årsregnskab fra Dantax.
Tyskland: Regnskab fra Rocket Internet.
EU: ECB LTRO.
USA: Kl. 16.00: Nye hushandler.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.