Udbytte i august

2422 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 28.09.2020 kl.20:22
Brugernavn : Ivl

Tak for det hurtige svar og fordi du tager dig tiden til, at dele dine investeringer med os andre :)

Held og lykke med dine mål!


Besvar indlæg

Dato : 28.09.2020 kl.20:17
Brugernavn : beer119

Hej

Jeg har 2 aktier som ikke giver udbytte. Den ene er købte jeg før jeg fik fastlagt min udbytte strategi og den anden fik jeg da Mærsk udskilte en deres drilling virksomhed. 
Og jeg har ikke planer om at sægle da jeg så skal betale skat af fortjeneste.

Jeg er ikke så meget inde i måndedsopsparingen som jeg måske burde være så husk at kotrollere det jeg siger her:

Måndedsopsparingen lyder som en god ordning. Specielt hvis man investere for mindre beløb pr måned da man slipper for handelsomkostninger ved køb (men ikke ved salg). Det man skal være opmærksom på er ÅoP ved de fonde man investere i. Dengnag jeg kiggede på på fonde kunne jeg ikke finde nogle som jeg syndes var billige nok så jeg går mine egne veje (og syndes det er sjovt). Men som ny investor så er det helt klart et godt sted at starte 


Besvar indlæg

Dato : 28.09.2020 kl.20:08
Brugernavn : Ivl

Hej Beer, 

Har du andre investeringer i din samlede portefølje - udover udbytteaktierne? Der er jo efterhånden flere forskellige muligheder for, at hente løbende udbytte / afkast ved andre former for investering ligeledes.

Jeg har samme mål for dig overordnet, i forhold til alder og ønsket om den samlede investering. Dog benytter jeg mig ligeledes af måndedsopsparingen fra Nordnet (https://investeringsliv.dk/maanedsopsparing/). Har du fravalgt denne grundet et for lavt udbytte, eller hvad er dine tanker her?

Vh.


Besvar indlæg

Dato : 28.08.2020 kl.15:30
Brugernavn : beer119

Så er der gået endnu et måned og jeg har fået næsten 1.300 dkk i udbytte fra disse virksomheder:

Apple 103.56 dkk

Colgate-Palmolive Company 110.63 dkk

general dynamics corporation 139.25 dkk

NNIT 240 dkk

Novo Nordisk B A/S 321.75 dkk

Procter & Gamble Company (The) 138.63 dkk

Verizon Communications Inc. 209.62 dkk

I alt 1263.44 dkk

Nogle af ændringerne ift sidste år er at Københanvslufthavn holder udbytte pause i år og jeg har fået tilføje Verizon. I forhold til sidste år har jeg fået ca 9% extra og jeg nu tæt på at kunne betale mine utils med dette beløb (som ligger på 1.500 dkk).

Via de sidste par måneders opsving og de par køb jeg har lavet har jeg nu passeret de 1.600.000 dkk i aktie værdi. Jeg håber det fortsætter fremmad.

Som nogle af jer måske ved så er målet at jeg kan dække alle mine udgifter ved hjælpe af udbytte. https://financialindependent.finance.blog/ https://www.shareville.dk/medlemmer/beer/portfolios/103704/yield


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

27-03-2023


Tyskland: Regnskab fra Salzgitter.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.