Financial Uafhængighed

1299 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 26.07.2020 kl.14:13
Brugernavn : Anders95

Hejsa, jeg har også tanker om at ville opnå finansiel uafhængighed. Som studerende tager jeg det dog stille og roligt og prøver egentlig bare at skaffe så meget viden som muligt omkring de finansielle markeder ved at investere i forskellige ting. Når jeg rammer arbejdsmarkedet, så har jeg dog planer om at spare store dele af mine indtægter op ved at lade være med at lade gå livsstilsinflation i det. Rigtig spændende tilgang du har - jeg vil følge lidt med i din portefølje fra sidelinjen :-)


Besvar indlæg

Dato : 13.07.2020 kl.17:55
Brugernavn : beer119

Er der andre herinde som forsøger at opnå financial uafhængighed via investering? Og hvis der er så vil jeg gerne høre om hvad jeres tank er om hvordan I opnår dette?


Personligt investere jeg 20.000 dkk hver anden måned i udbytte aktier. Mit mål er at at have ca 5.000.000 dkk (renset for inflation) når jeg bliver 50 år med et gennemsnitd udbtytte på ca 3% som jeg forventer kan dække mine faste udgifter.


Dette betyder dog ikke at jeg vil stoppe med at arbejde, men at jeg ikke skal tænke på hvor min indkomst skal komme fra.


https://financialindependent.finance.blog/

https://www.shareville.dk/medlemmer/beer/portfolios/103704/yield


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

25-05-2022


Danmark: Regnskab fra Brdr. A&O Johansen, Sanistål.
Sverige: Markedet lukker ved middagstid.
Norge: Regnskab fra Everfuel.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.