Estateguru

1196 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 18.06.2020 kl.12:14
Brugernavn : Anders95

Hejsa,


Jeg har over de sidste måneder fået et rimeligt stabilt afkast på aktier, men jeg har svært ved at se hvordan de skal kunne fortsætte op fra dette niveau. Så jeg tænker egentlig at sælge lidt ud og investere i noget andet.


I den forbindelse har jeg set lidt nærmere på nogle forskellige crowdlending platforme, og synes at Estateguru ser interessant ud, da de beskæftigere sig med ejendomme, som jeg anser som rimelig sikkert. De har lige afsluttet en funding på Seedrs, hvor de opnåede investeringer til en valuering af €28,824,215 i selve virksomheden bag. På den vis tænker jeg umiddelbart at det er en rimelig troværdig platform. Afkastet virker også til at være ret stabilt (og højt).


Hvad er jeres erfaringer med, eller holdninger til Estateguru - bør man holde sig fra crowdlending platforme som denne, eller er det en god måde at få lidt mere forudsigeligt afkast end ved aktier lige pt? Har i eventuelt nogle negative oplevelser med Estateguru?


Mvh Anders


Kilder:

https://estateguru.co/

https://p2plendingsites.com/estateguru-review/

https://www.seedrs.com/estateguru


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

27-03-2023


Tyskland: Regnskab fra Salzgitter.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.