Er Lendermarket en god måde at investere i øget låntagning?

141 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 18.05.2020 kl.21:24
Brugernavn : Simon

Jeg er på jagt efter muligheder for at investere i låneselskaber, da jeg tænker at disse vil få gavn af en økonomisk nedtur som jeg frygter kan blive stor i kølvandet på coronaen (i tilfælde af at landene stopper for store hjælpepakker). I den forbindelse har jeg haft et kig på Creditstar da de er profitable og har en meget rentabel forretning. Men de er ikke børsnoteret. Jeg har dog fundet frem til at man kan investere i lån fra denne virksomhed via en crowdlending platform som hedder Lendermarket (og efter sigende også andre). Mit spørgsmål hertil er imidlertid om man kan sammenligne crowdlending på en platform som Lendermarket med at have en aktie i Creditstar? Det skyldes at lånene er beskyttet med en “buyback guarantee”, som i følge denne anmeldelse er valid så længe Creditstar er en eksisterende virksomhed. Som jeg ser det så kan jeg i princippet få et afkast på 14% årligt pånær hvis Creditstar går nedenom og hjem. Jeg tror dog på virksomheden og tænker derfor at de nok skal holde sig oven vande. Er det en måde at investere i Creditstar? Eller kender i andre børsnoterede selskaber som kunne være interessante at kigge på i stedet? 


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

03-06-2020


Tyskland: Kl. 9.55: Arbejdsløshedstal.
Kina: BNP Q1.
USA: Regnskab fra Costco Wholesale.
Kl. 14.15: ADP-jobrapporten. Kl. 16.00: ISM Service.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.