S&P500

907 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 05.04.2020 kl.18:53
Brugernavn : John Stihøj

Det et som om folk ikke forstår, hvor slemt dette er/bliver. Hjælpepakkerne er OK, men det har også en bagside. Renten risikerer at stige. Aktiers prisfastsættelse skal revurderes.  Jeg tror du ligger perfekt i short S&P 500. Mit gæt er en bund i 2.200. Læste på Børsen at en anden ser 1.800 som en mulig bund, men rent faktisk frygter bunden ligger langt lavere.


Vi er inde i en vanskelig tid. Der er risiko for, at optimisterne vinder på kort sigt, men på langt sigt er det efter min mening risiko for store kursfald. Som med alt skal du have råd til at ligge skæv i en position, og det gør sig gældende her. Mange vil gøre alt for at aktierne genvinder formen, og det kan give et fake-bull-run. Prøv at tænke på i 2008, hvor vi læste et nyt ord at kende: Subprime. I starten negligerede alle effekten - aktier steg markant, men pludselig kom reaktionen. Kan godt se noget af det samme med Corona-krisen. Altså først op - og så en dyb nedtur. 


Uden ansvar.


Besvar indlæg

Dato : 04.04.2020 kl.21:17
Brugernavn : Ukendt bruger

Covid19 er i den grad kommet til USA, der er skrækkelige arbejdsløshedstal, en for mig uforståelig hjælpepakke (som John Stilhøj herligt ironisere over i sidste "Aktieinfo". 


Det der bare undre mig (og desværre også bekymrer mig, idet jeg har en short position i S&P500!) er at indexet ikke rigtigt falder!

De kloge siger med klichen "det er indpriset"! Men altså S&P500 er stadig på 2500. Det er jo ikke lavere end bunden i 2018. 
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

25-05-2022


Danmark: Regnskab fra Brdr. A&O Johansen, Sanistål.
Sverige: Markedet lukker ved middagstid.
Norge: Regnskab fra Everfuel.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.