Probæemer under opsejling i banksystemet ?

224 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 26.03.2020 kl.19:49
Brugernavn : John Stihøj

De hjælpepakker der lanceres kombineret med massiv hjælp fra centralbanker giver tro på, at der er udu er ellet andet sted i "systemet". Måske kan det hele holdes hen i en vis periode - lidt ligesom op til Finanskrisen brød ud. Pludselig revner ballonen - eller også reddes den endnu engang. Endnu kan vi kun gisne om problemer, og måske tager vi fejl. Men der synes at være et eller andet galt. Deutsche Bank er kendt for en ekstrem eksponering mod derivathandel, og ingen kan formentlig forklare bankens reelle eksponering. Kan myndighederne???? Om andre store banker er i lignende problemer/udfordringer er vanskeligt at svare på. De helt store banker kan godt være i risiko, men det er generelt vanskeligt at skabe fuldt overblik over banker. Det er "black-boxes". Så pas på.


Besvar indlæg

Dato : 25.03.2020 kl.19:53
Brugernavn : lhr

Tror desværre at der er problemer undervejs, f.ex. sætter den amerikanske centralbank selvstændigt renten ned til næsten nul. De begunder ikke hvorfor, men måske de har kendskab til problemer, der er på vej. Vores nationalbank hæver renten fordi kronen har et problem i forhold til Euro, så nationalbanken har solgt kroner for at holde spændet mellem kr og euro. Andet siger de ikke, så måske skal vi finde 'nogen' der kan sige mere, f.ex. Saxo Bank. 


Besvar indlæg

Dato : 25.03.2020 kl.19:14
Brugernavn : Morten Langkilde

I jeres mail udsendt vedrørende salget af Deutsche Bank skriver i, at i fornemmer problemer under opsejling i "banksystemet". Er dette releteret til den på pågældende bank eller mener i generelt og derfor også en mulig anbefaling om at undgå disse ?

Eksempelvis danske eller andre europæiske banker. 


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

31-03-2020


Danmark: Årsregnskab fra First Farms, Onxeo, Atlantic Petroleum. Generalforsamling i TCM Group (5,25 kr. i udbytte fragår i morgen), Spar Nord Bank.
USA: Regnskab fra McCormick & Company, Carnival.

Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.