Probæemer under opsejling i banksystemet ?

1050 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 26.03.2020 kl.19:49
Brugernavn : John Stihøj

De hjælpepakker der lanceres kombineret med massiv hjælp fra centralbanker giver tro på, at der er udu er ellet andet sted i "systemet". Måske kan det hele holdes hen i en vis periode - lidt ligesom op til Finanskrisen brød ud. Pludselig revner ballonen - eller også reddes den endnu engang. Endnu kan vi kun gisne om problemer, og måske tager vi fejl. Men der synes at være et eller andet galt. Deutsche Bank er kendt for en ekstrem eksponering mod derivathandel, og ingen kan formentlig forklare bankens reelle eksponering. Kan myndighederne???? Om andre store banker er i lignende problemer/udfordringer er vanskeligt at svare på. De helt store banker kan godt være i risiko, men det er generelt vanskeligt at skabe fuldt overblik over banker. Det er "black-boxes". Så pas på.


Besvar indlæg

Dato : 25.03.2020 kl.19:53
Brugernavn : lhr

Tror desværre at der er problemer undervejs, f.ex. sætter den amerikanske centralbank selvstændigt renten ned til næsten nul. De begunder ikke hvorfor, men måske de har kendskab til problemer, der er på vej. Vores nationalbank hæver renten fordi kronen har et problem i forhold til Euro, så nationalbanken har solgt kroner for at holde spændet mellem kr og euro. Andet siger de ikke, så måske skal vi finde 'nogen' der kan sige mere, f.ex. Saxo Bank. 


Besvar indlæg

Dato : 25.03.2020 kl.19:14
Brugernavn : Ukendt bruger

I jeres mail udsendt vedrørende salget af Deutsche Bank skriver i, at i fornemmer problemer under opsejling i "banksystemet". Er dette releteret til den på pågældende bank eller mener i generelt og derfor også en mulig anbefaling om at undgå disse ?

Eksempelvis danske eller andre europæiske banker. 


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

25-05-2022


Danmark: Regnskab fra Brdr. A&O Johansen, Sanistål.
Sverige: Markedet lukker ved middagstid.
Norge: Regnskab fra Everfuel.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.