Northern Drilling NODL

2236 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 25.02.2020 kl.15:28
Brugernavn : John Stihøj

Der er tale om en ombytning af aktier i Northern Drilling til Northern Ocean. Hvad der er op og ned vides ikke med sikkerhed, men du skulle nu nok have taget imod ombytningen. Risikoen er jo, hvad der kommer til at ligge tilbage i Northern Drilling. 


Besvar indlæg

Dato : 25.02.2020 kl.11:42
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej,


Er der nogen der kan forklare mig hvad der sker i Northern Drilling ?


Der har været tilbud om at bytte sine aktier i Northern Drilling til aktier i Northern Ocean. Fristen er udløbet. Jeg har ikke byttet. Jeg synes nu at kunne læse at ombytningen er en realitet og at Northern Drilling efter ombytningen kun vil have ca 16.000.000 aktier tilbage. Hvad er konsekvenserne for Northern Drilling (der flere steder anbefales at købe med forventning om kurs 80, Nordea) ? 


MVH 

Morten 


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

01-06-2023

Danmark: Netcompany holder kapitalmarkedsdag.
USA: Regnskab fra Macy´s.


Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.