Thyssenkrup

2140 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 22.03.2021 kl.19:25
Brugernavn : pjskovly

Tak for svar, syntes bare det var lige rigelig meget den var faldet på en uge. Jeg holder ved på det super timede køb. 

Preben Jensen 


Besvar indlæg

Dato : 22.03.2021 kl.18:55
Brugernavn : John Stihøj

Nu er det jo altid farligt at lægge sig fast på en bestemt kurs, men jeg synes godt der kan være mere i aktien. Råvarer er jo generelt faldet lidt tilbage i de senere uger (alle metaller og olie) og mit knæ siger mig, at vi snart igen ser pilen pege op for råvarer. Der vil jo blive øget behov herfor, når (hvis) verden igen en dag åbner helt op efter Corona. Så jeg holder personligt fast. OM det så live bliver i 13-15 eller 12-14 at vi skal sælge kan jeg ikke sige med sikkerhed. Problemet ved at sælge vil jo straks opstå: Hvad skal vi så købe, for vi kan jo ikke have pengene stående for længe til minusrenter i banken. 


Besvar indlæg

Dato : 22.03.2021 kl.17:39
Brugernavn : pjskovly

Holder du stadig fast i at Thyssenkrupp skal op i 13- 15 nu her efter der er faldet 10% ?Besvar indlæg

Dato : 07.03.2021 kl.19:55
Brugernavn : John Stihøj

Vi er kommet flot op i denne aktie. Tror der er mere at hente. Mit kursmål er 13-15. Holder fast indtil videre.Besvar indlæg

Dato : 24.02.2020 kl.08:39
Brugernavn : Karsten

Hej Karsten


Ja, det er et godt spørgsmål, det er elevatordivisionen der er sat til salg, og åbenbart et absolut nødvendigt salg, er også spændt på hvordan aktiekursen vil arte sig når salget går igennem, hvis det gør ?

Måske Aktieinfo (eller andre) vil kommentere på dette ?

Mvh. Karsten


Besvar indlæg

Dato : 19.02.2020 kl.14:59
Brugernavn : Karsten

ThyssenKrupp er faldet de sidste par dage, og er nu igen ved 10€ punktet, det har historisk været vendepunktet men er det det også denne gang ?

Hvordan ser Aktieinfo på denne aktie, Der er noget om opdeling/salg af division ? aktien har jo tidligere har været en del af Aktieinfo's portefølge - eller er den for uinteressant ?

Hilsen

Karsten Jensen


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.