SANIONA

13129 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 06.04.2021 kl.17:14
Brugernavn : John Stihøj

Det ser lidt tungt ud for Sanionas emission, der jo kræver, at kursen ligger over 25 SEK for at aktionærerne tegner nye aktier. Nu er der fortsat lidt tid til udløbet den 20-04, så mon ikke der kommer nogle stærke kræfter og løfter aktien lidt opad? Vi tegner jo kun nye aktier, hvis det giver mening for os.


Besvar indlæg

Dato : 31.03.2021 kl.14:55
Brugernavn : John Stihøj

Hej Christian. Det er korrekt, at det kun giver mening at tegne aktier, hvis kursen ligger over 25 SEK. Udfordringen er dog, at du ikke får meget for dine T-retter, og at du jo så også skal betale kurtage. Personligt ville jeg vente og se, om ikke vi kunne være heldige at få kursen op i 25 SEK inden tegningsperioden slutter. 


Besvar indlæg

Dato : 31.03.2021 kl.14:12
Brugernavn : Christian Høj

Hej John 


Sidste del af tegningsretterne i denne omgang, kan tegnes i perioden fra 6.april. Tegningskursen er 25 SEK pr. aktie som jeg forstår det. Hvis kursen for én Saniona aktie ligger under 25 SEK i tegningsperioden, så skal man vel blot sælge de retter man har? Kan du hjælpe lidt på vej.


Med venlig hilsen 

Christian 


Besvar indlæg

Dato : 03.03.2021 kl.13:36
Brugernavn : John Stihøj

FDA har tildelt Tesomet som en behandling for Prader-Willi syndrom (PWS) status som behandling af en sjælden sygdom.

Klassificering af lægemidler til sjældne sygdomme muliggør en række fordele under udvikling af lægemidler, herunder skattefradrag for kliniske forsøg udført i USA, fritagelse for gebyrer for ansøgning om markedsføringstilladelse og muligheden for syv års eksklusivitet på markedet efter godkendelse.


Saniona forbereder sig på at starte en fase 2b-undersøgelse med Tesomet ved PWS i første halvdel af dette år.

Saniona evaluerer også Tesomet til behandling af hypothalamisk fedme og har til hensigt at starte en fase 2b-undersøgelse i denne indikation i første halvdel af 2021.


En god nyhed fra Saniona. 


Besvar indlæg

Dato : 25.02.2021 kl.18:14
Brugernavn : John Stihøj

Planen var at Saniona skulle kommed med regnskab idag. Det er dog blevet udsat til 17-03, og selskabet betoner at det ikke ændrer væsentligt på regnskaberne, men de skal have revurderet dem for 2019 og dele af 2020, da man skal udføre det med andre regnskabsstandarder for at kunne få listing på Nasdaq-børsen. Det positive ved denne melding er, at man altså går målrettet mod notering i USA, og det tror jeg bliver godt for de aktionærer, der fortsat holder ved (ligesom jeg selv gør).


Besvar indlæg

Dato : 10.02.2021 kl.16:54
Brugernavn : Bjarne

Tak for kaffe. Så er min sidste 1/3 del solgt. Har taget det sidste tab. Min mavefornemmelse blev ved med at give mig problemer. (Den kan forresten være ligeså god som Laus knæ) :-)

Jeg er i stedet gået over i Teva. Mener der er  aktier andre steder at investere i, som er bedre.

Held og lykke til  i andre.

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 26.01.2021 kl.09:59
Brugernavn : John Stihøj

Nej, royalty fra Tesofensine vil slet ikke være nok til at dække cash-burn. Vi må forvente en optankmning af kapital på et tidspunkt, da pengene kun rækker til H22022. Tesomet kan blive godkendt i 2023, og så kan salg vel påbegyndes i 2024. Så det har lange udsigter. Vi må væbne os med tålmodighed. 


Besvar indlæg

Dato : 25.01.2021 kl.19:04
Brugernavn : Sj

Tror godt vi kan forvente vi skal frem til q2, men her håber og tror jeg også vi får en godkendelse. Myndighederne har nok rigeligt travlt med godkendelse og udrulning af vacciner så vi må vente lidt længere. Vil royalties fra Tesofensine ikke være nok til vi ikke skal have ny kapital ind frem mod man forhåbentlig kan få godkendt Tesomet? Eller er du uenig i mit synspunkt der, forudsagt at Tesomet når at komme på markedet ultimo 2023?


Besvar indlæg

Dato : 25.01.2021 kl.12:01
Brugernavn : John Stihøj

Ja, det er lidt trist at se på. Tesofensine må snart få en afklaring. Godkendelse eller ej? Covid-19 kan dog tidsforskyde en afgørelse, selvom det tidligere er stillet i udsigt i Q4 (her skete det ikke) eller Q1 2021. De mexikanske myndigheder har givetvis travlt med håndtering af Covid-19, så en afgørelse kan trække ud. Saniona går målrettet mod selskabets egne produkter, Tesomet mod HO og Prader-Willi samt SAN 711 og SAN 903. De andre projekter ligger uden for selskabets egen påvirkning. 


En positiv afgørelse for Tesofensine må blive udlagt positivt. Ellers forstår jeg ikke noget.


Biotek er en langstrakt proces. Det tager tid og koster en hulens masse penge. Nu og her har de nok til H2 2022. Tesomet kommer dog næppe på markedet før 2023/24, så vi må forvente at der tilføres nye penge på et tidspunkt. Jeg holder selv fast i mine aktier, idet jeg mener upsiden kan blive stor PÅ SIGT. 


Besvar indlæg

Dato : 22.01.2021 kl.22:48
Brugernavn : Sj

Med det fald vi har set de sidste 6 måneder fra kurs 40, er Saniona så ikke næsten værdisat til at investorerne ikke regner med at få en godkendelse fra de Mexicanske myndigheder? Tænker at afgørelsen ligger lige rundt om hjørnet og der kun er meget lille risiko for at vi skal længere ned selvom man får nej fra myndighederne. Med en kurs på 20 eller lige under, regner investorerne så med at der en enten ikke kommer en afgørelse eller den bliver afvist i H1, og derfor frygter en udvanding i løbet af 2021 grundet der så kan være behov for mere kapital? 

Med en godkendelse i Mexico i første kvartal mener jeg vi kan se frem til kurs 40 hurtigt igen og derefter forhåbentlig forsætte opad frem mod en forhåbentlig godkendelse om et års tid af FDA


Besvar indlæg

Dato : 03.12.2020 kl.10:35
Brugernavn : Bjarne

Jeg synes, at tendensen i Saniona bliver dårligere og dårligere. Kan det være denne artikel  fra https://www.biostock.sesom får kursen til at falde yderligere. Der kan muligvis være tale om at der skal tilføres flere penge senere i det nye år, når de skal i gang med fase 3, som FDA har anmodet om  hvis jeg har forstået det rigtig.  Min "mavefornemmelse" gør mig opmærksom på at der en gang var et lille biotekfirma som hed Pharmexa. Glemmer det aldrig :-(

Jeg er glad for at jeg kun har 1/3 del tilbage, men vil gerne have den tilbage i kurs 23, inden salg. Men det virker svært lige nu.

Men prøv at læse artiklen.

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 23.11.2020 kl.09:42
Brugernavn : Ukendt bruger

Man kan sige at de seneste PM fra Saniona ikke helt har været med os. Nu bliver det svært at nå de 40 inden nytår. De seneste mange uger har SGL (AP2 ??) solgt ud hvilket har trykket kursen dagligt.

Angående det sene HO resultat, så skal det nok komme og også give kursen et pænt skub opad. Ingen grund til at tvivle på det.

Citat fra JD i sidste uge i forbindelse med HO resultatet. " I can assure you that everything is going 100% according to plans"


vh,

Podium


Besvar indlæg

Dato : 20.11.2020 kl.15:23
Brugernavn : Ken

Hej Bjarne


Jeg er også bekymret, specielt taget i betragtning af mange af de svenske aktier reagerer lidt tid inden selve nyheden kommer. Man har kunne tjene fornuftigt i dette år på den case der hedder, at købe ind på 25 hvor den er fastlåst til rent kursmæssigt når den stiger for voldsomt. Derved tage gevinst når markedet handlede den op til de ca. 30kr. Og så lave den over et antal gange.

Denne gang ser den dog ikke til at virke, og den siver langsomt som du selv skriver, på trods af stigende markeder. Jeg tror der er nogen der ved noget. Og jeg er stadig tosset over, hvordan de store bare rev til sig af aktier hvorefter bare at sælge ud. Flere ting kunne have været gjort langt bedre, hvis man kigger på den langsigtede case. 

Men ja, den portion jeg har langsigtet, den bliver jeg i. Den langsigtede blev købt ind da den passerede 25 sidste gang.


Mvh. Ken


Besvar indlæg

Dato : 20.11.2020 kl.15:03
Brugernavn : Bjarne


Jag har jo stadig 1/3 del tilbage af Saniona, og har ikke fortrudt mit salg tidligere.

Det som "bekymre" mig er at John og Podium tilsyneladende ikke er bekymret over, at kursen vedbliver at sive, når

man venter på et HO resultat midt i november, (der er vi nu) og samtidig forventer (håber) på en godkendelse inden 1. januar

Synes I virkelig ikke det ser mærkeligt ud. Det meste af markedet stiger næsten hver dag; hvorimod Saniona siver hver dag.

Særlig når man tager i betragtning, at man venter to vigtige udmeldinger. Er der nogen, som kender til en kommende træls besked??

Jeg er alligevel ikke sikker på at jeg venter til kurs 40 inden Jul - Podium :-)

God weekend

BjarneBesvar indlæg

Dato : 06.11.2020 kl.12:05
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg er enig i at der har ikke været meget at råbe hurra for i de seneste PM. Dog anser jeg ikke dette PM for den store betydning. 

BI projektet kunne i bedste fald have givet et afkast om nogle år. Men, projektet har også stået stille i de sidste 2 år. 

Kokain projektet i US har været lukket ned i lange perioder og har kørt on/off i 

rigtigt mange år og har ikke rigtigt været medregnet i Sanionas pipeline.

Angående Sanionas management, så har de fejlet ved optionsprogrammet, emissionen i relation til rabat og ikke mindst at sikre de nye ejere ikke tog profit hjem umiddelbart efter.

Når det er sagt, så er jeg trods alt sikker på at det er det rigtige management. 

Den tidligere danske ledelse kunne ALDRIG sikre en fornuftig financiering, hvilket er afgørende årsag til at kursen ligger på dette 

niveau idag. Den er på plads nu til at bringe HO & PWS helt til markedet.

De seneste PM er alt sammen på den korte bane, hvilket selvfølgelig kan være irriterende, men Saniona er et langsigtet projekt 

som de fleste Biotek.

Vi har set de seneste dage at kursen var begyndt at rette sig, GSA short var faldet til under 0,5%. Tror stadig på en rigtigt god slutspurt i de næste 2 måneder.

Godkendelse af Tesofensine er 'lovet' at komme inden 1 januar. HO resultatet medio November. Begge annonceringer vil med en positiv besked bringe aktien godt på vej mod en mere realistisk kurs. Redeye som har specialiseret sig i Biotek har en base case efter PM på 65.


God vind til alle,

vh,

PodiumBesvar indlæg

Dato : 06.11.2020 kl.11:33
Brugernavn : Anders

Undskyld, John Du har narturligvis ret.
NS2359 er ét projekt og GABAa5 (med Bohringer Ingelheim) er et andet projekt.

Mvh  /Anders


Besvar indlæg

Dato : 06.11.2020 kl.11:32
Brugernavn : Bjarne

Jeg synes at Linda har en pointe, ang. en troværdig ledelse. Og det synes jeg ikke Saniona har.

I forhold til eks Genmab. Jo de havde også deres problemer; men var det ikke Lisa Drakeman, som ikke var dygtig nok, da hun f.eks købte en stor fabrik??

Jeg ved godt at man ikke kan bruge sin mavefornemmelse alene; men se hvordan vi bliver bombarderet af diverse analytikere, som ved hvordan det vil gå aktierne hvis Trump vinder (aktierne vil stige), eller Biden vinder (aktierne vil falde) Nu er det pludseligt omvendt.

Jeg har jo stadigvæk 1/3 af Saniona tilbage :-) De får måske chancen til Jul. Podium lovede jo kurs 40 :-)

Mvh

Bjarne 

Og god weekend


Besvar indlæg

Dato : 06.11.2020 kl.11:28
Brugernavn : John Stihøj

Tak for indlæg Anders. Jeg slår også koldt vand i blodet. Vil dog lige nævne, at du faktuelt forkert omtaler NS2359 som et projekt med Boehringer Ingelheim. Det vi idag har fået at vide er, at samarbejdet omkring NS2359 med University of Pennsylvanias Treatment Research Center (TRC) stoppes OG at Boehringer Ingelheim stopper samarbejdet omkring GABAa5-programmet.


Besvar indlæg

Dato : 06.11.2020 kl.11:24
Brugernavn : Anders

Kære Saniona med-investorer,

Selvfølgelig er det træls med dårlige nyheder, men prøv at slå koldt vand i blodet. Boehringer Ingelheim har ikke sagt, at NS2359 er virkningsløst. De siger, at af strategiske årsager dropper de stoffet, som Saniona i øvrigt ikke har givet nye oplysninger om i  1½-2 år. 

I Sverige er der en lille mægler- og analytikervirksomhed, Redeye, som har specialiseret sig i selskaber på Spotlight børsen. De reducerer deres vurdering af Saniona en lille smule, men er stadig optimistiske, fordi de mener, at Saniona kan fortsætte som niche-selskab med speciale i sjældne sygdomme og ikke sprede sig ud andre specialer.

Link til Redeyes analyse af Saniona:  https://www.redeye.se/research/797521/saniona-short-term-setback-long-term-opportunities?utm_source=note&utm_medium=email

Mvh /Anders


Besvar indlæg

Dato : 06.11.2020 kl.10:43
Brugernavn : John Stihøj

Hej Bjarne.


Enig. Man må aldrig forelske sig i en aktie. Nu hvor du specifikt nævner Genmab, så skal det jo med til historien, at Genmab på et tidspunkt heller ikke bare leverede alt hvad vi ønskede os. De har også haft tilbagefald i deres projektudvikling. Genmab er et glimrende selskab. Men nogle gange forsøger man sig jo også med at finde den næste Genmab - altså at finde en aktie der er i startfasen og hvor potentialet KAN blive enormt, ligesom i tilfældet Genmab. 


Biotek er bare med høj risiko. Det var det også for Genmab i startfasen. Nu vil alle have aktien.


Dit salg sker efter grundige overvejsler fornemmer jeg, og når det er tilfældet og du ikke bryder dig om aktien, selskabets ledelse m.m., så er det OK at sælge. Men husk så nu at glemme aktien. Husk at du sælger efter grundige overvejsler. Det er vigtigt, at du ikke ærgrer dig på et senere tidspunkt, hvis nu aktien får en renæssance. Personligt holder jeg fast - uden at jeg har forelsket mig i aktien. Synes den rummer potentiale, men nu skal vi ikke have flere skuffelser. 


God weekend.


Besvar indlæg

Dato : 06.11.2020 kl.10:37
Brugernavn : Bjarne

Hej John

Ja, nu blev vi skuffet igen.

En af dine meget fornuftige regler, som du har lært os (mig), hedder ganske enkelt.

"Forelsk dig aldrig i en aktie" Det kan sommetider være svært. Det erkender jeg.

Er det det som er ved at ske herinde :-)

Men nu er min tålmodighed slut. 2/3 er solgt. Overvejer hvornår den sidste 1/3 del

skal ud.

En anden ting jeg også har lært men ikke efterfulgt. Køb kun aktier i en

veldrevet virksomhed med en dygtig og åben ledelse. Se Genmab.

Det kan man i hvertfald ikke sige om Saniona.

Mvh

BjarneBesvar indlæg

Dato : 06.11.2020 kl.09:53
Brugernavn : John Stihøj

Hej Linda og alle I andre.


Den gennemførte aktieemission med en kæmpe rabat til de såkaldte langsigtede investorer blev håndteret dårligt. For mig er det uforståeligt, at ledelsen ikke sikrede sig en lock-up periode, når man udbød nye aktier i et stort omfang med en så betydelig discount. De såkaldte langsigtede investorer viste sig i ihøj grad hurtigt at tage deres gevinst. Tilbage står vi andre med håret i postkassen.


Forløbet omkring pipelinen kan vi derimod ikke gøre noget ved. Sådan er det bare med biotek. Sjældent går alt igennem glat, og det er så desværre nu også tilfældet for Saniona. Tidspunktet for vigtige afgørelser rykkes. Det kan vi ikke gøre noget ved.


Dagens melding om stop for et af samarbejderne med Boehringer Ingelheim er ikke godt, selvom det var et langstrakt forløb. Det var en "option" der lå flere år ude i fremtiden. Men det er da skidt, at BI ikke vil udvikle videre og det rykker jo ved fremtidige milepælsindtægter. Stop for samarbejdet omkring NS2359 mod kokainafhængighed har jeg aldrig indregnet som nævneværdig værdi. Det var for mig en fugl på taget. Jeg synes nu ellers de foreløbige data var meget positive, så måske vil Saniona nu selv gøre noget ved det. Partneren har i flere år ikke gjort noget ved NS2359. Så det kan egentlig godt udlægges positivt, selvom det vil kræve økonomiske ressourcer selv at skulle udvikle NS2359.


Jeg tror vi skal væbne os med tålmodighed. Prader-Willi og HO er fortsat under udvikling, og de rummer et muligt stort potentiale. Men nu skal de lige i mål først. Afklaring for Tesofensine kommer formentlig først i 2021, da Covid-19 har ført til en forsinkelse. 


Personligt holder jeg fast, selvom jeg naturligvis er skuffet over kursudviklingen. 


Spændt på at høre, hvad I andre gør og tænker.
Besvar indlæg

Dato : 06.11.2020 kl.09:43
Brugernavn : lhr

SUK !

er vi små investorer i Saniona ved at blive snydt ??

Det er som om den nye adm direktør og den den store aktieudvidelse kun har givet minus.

De investorer som fik aktier ved udvidelsen til speciel pris, og som bare solgte næsten før de havde aktierne selvom andet var aftalt, har scoret kassen på bekostning af os andre.

Er vi gamle investorer offer for elendig virksomhedsstyring ???

Aktien falder igen i dag.................................


overvejer kraftigt at smide de aktier jeg har selvom det vil give et gevaldigt tab.


Linda 


Besvar indlæg

Dato : 03.11.2020 kl.11:10
Brugernavn : Bjarne

Til Podium

Tak for svaret. Kan se at det hjælper og brokke sig. Nu skal den

helst fortsætte op, og ikke falde tilbage igen :-)

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 02.11.2020 kl.14:51
Brugernavn : Ukendt bruger

Ja, det ser lidt træls ud. Der er som jeg har skrevet tidligere brug for en god nyhed for at rykke aktien væk fra dette manipulerede niveau. Situationen er jo stadig, at der minimum er en short position på 0,59%, AP2 har stort set dumpet hele deres aktie andel fra emissionen. 

Samtidigt kom der et par PM fra Saniona som ikke blev modtaget specielt positivt og senest nogle blodrøde aktiedage, hvor Saniona ellers igen var på vej frem.


Jeg holder fast i at Saniona bør stå i kurs 40 ved udgangen af 2020. 

Det kræver selvfølgelig at aktiemarkedet ikke falder sammen af corona og valg i USA. 

Som de største nyheder er HO resultatet vel lige rundt hjørnet og forhåbentlig også godkendelse af Tesofensine i Mexico. 

Forventer også at der snart kommer en analyse rapport fra USA ved Oppenheimer. Det skal blive spændende at læse, 

da biotek aktier vurderes væsentlig højere end de gør i blandt andet Norden.

vh,

Podium


Besvar indlæg

Dato : 29.10.2020 kl.16:56
Brugernavn : Bjarne

Det ser noget træls ud med den Saniona. Er det alle de medarbejderoptioner, som presser den ned.

Det er igen den eneste aktie i min portefølje som falder endnu længere ned.

Måske har du en bemærkning til aktien i det nye aktieinfo, som du nok har travlt med.

Podium; er det ikke optimistisk at tro på kurs 40, inden Jul :-)

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 21.10.2020 kl.13:29
Brugernavn : Bjarne

Hej Christian

Jeg ved ikke hvad der sker; men som jeg ser det er medicoaktier og "grønne aktier" sat i skammekrogen. Det er ikke kun Saniona (hvor min mavefornemmlse ikke er tilfreds) Jeg syntes nok at med den pipelinie, og de snarlige forhåbentlige nyheder; skulle holde bedre stand. Det kræver godt nok tålmodighed, for tidligere, hvor medico aktierne steg, skete der ikke noget med Saniona.

Men hvis Podium eller John er hjemme kan de svare dig bedre end mig, hvorfor der slet ingenting sker, bortset for at den bliver ved med at sive ligeså stille. Men det ser ud til at alt i Danmark fader igen.

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 21.10.2020 kl.11:47
Brugernavn : Christian Høj

Hej John og Bjarne 


I har tidligere drøftet Saniona her på Aktieinfo. 


Kan I sætte lidt ord på hvad der sker i aktien lige nu? 


Jeg er selv ejer af aktien og ser forsat gode fremtidsudsigter med den spændende pipeline og nye organisation.


På forhånd mange tak.


Mvh.

Christian Høj 


Besvar indlæg

Dato : 15.09.2020 kl.09:58
Brugernavn : Ukendt bruger

Tak John, 

Ja det er en  rigtig god case både på kort og lang sigt. Der ligger rigtigt mange spændende nyheder i de sidste 3-4 måneder her i 2020.

 

-  HO Resultat omkring 1 oktober, måske før.

-  Start af phase1 SAN711

-  Boehringer Ingelheim start af phase1 (45 mill milestone betaling)

-  Godkendelse af PWS start, fasttrack.

-  Godkendelse af Tesofensine i Mexico

-  Start af PWS phase3 i US

-  FDA dialog om HO fasttrack

-  Ca. 600 mill i kassebeholdning

-  Kun ca. 60 mill aktier ialt


Vi kan se frem til et hektisk efterår, når nu MSE har solgt færdigt, formentlig i denne uge.

Held og lykke,

vh, Bjarne Madsen


Besvar indlæg

Dato : 14.09.2020 kl.23:01
Brugernavn : John Stihøj

Hej Bjarne.


Jeg vil gerne rose dig for nogle meget vidende indlæg om Saniona. Du kender virkelig casen. Jeg finder selv aktien interessant, og vi nærmer os målstregen. Nu er der heldigvis penge til at få HO og PWS produkterne igennem til afgørelse hos FDA. Selskabet virker meget sikre på, at de får godkendelser. Jeg bemærker, at de nærmest ikke om taler deres projekt med Medix omkring Tesofensine. De mexicanske myndigheder må meget snart komme med en afgørelse, og det anser jeg da for vigtigt, idet de ved et positivt udfald vil generere indtægter til Saniona med virkning fra 2021 (hvis det altså godkendes). Indtægter er jo vigtige, så jeg er spændt på en afgørelse. HO og PWS er dog det mest spændende, men her må vi vente lidt endnu med endellige afgørelser. Jeg deler din optimisme, omend måske nok i lidt mere moderat omfang:-)


Besvar indlæg

Dato : 13.09.2020 kl.13:25
Brugernavn : Ukendt bruger

En begivenhedsrig uge, hvor det kom frem at 2 svenske pensionsfonde var skurkene bag den noget bizarre handel i Saniona aktien det sidste stykke tid. Saniona's Facebook gruppe formåede at få AP2 og AP3 frem i lyset via flere artikler i DI, som stillede spørgsmålstegn ved deres ageren. På trods af fondenes interne regelsæt og foul play overfor Saniona havde AP2 solgt op imod 2/3 af deres indehav. AP3 hævder de ikke har solgt, men tallene indikere de har udlånt op imod 1/3 af deres indehav i Saniona.

AP2 og AP3 har udtalt at de nu er langsigtet med deres resterende indhav, så nu ser det ud til at vendepunktet er nået og vi kan alle se frem til en rekyl tilbage til 40+ inden længe. AP3's blankare skal have købt aktier tilbage og sammenholdt med det nyhedsflow som venter i nær fremtid, så ser det nu rigtigt godt ud. Seneste analyse fra Redeye indikerer en base case på 75. HO resultatet er på trapperne.

venlig hilsen,

Bjarne Madsen


Besvar indlæg

Dato : 27.08.2020 kl.10:24
Brugernavn : John Stihøj

Efter min mening er det mest besynderlige, at aktien kunne stige så voldsomt på en emission, hvor antal aktier steg betydeligt og hvor de nye købte til 18,5. På daværende tidspunkt skulle aktien være faldet. Det gjorde den ikke - den steg. Vi må bare konstarere, at money talks - de rige og dygtige har narret os mindre. Set i bakspejlet burde vi alle have indset, at kursen skulle tilbage i 25-30 SEK. Men på sigt ser jeg fortsat potentiale i aktien. Der er mange gode nyheder på vej (hvis forskningen ikke fejler), så jeg holder fast. 


Besvar indlæg

Dato : 27.08.2020 kl.10:21
Brugernavn : Ken

Jeg handler på Saxo og ikke nordnet. Men fra min tid på Nordnet kan jeg da huske at der blot står mægleren, ikke hvem der decideret sælger ud. Og ja, det får vi andre små investorer næppe noget konkret svar på.

Jeg forventede den skulle ned i 25 igen, men det var inden de langsigtede investorer kom ind. At se den oppe i 40 tænkte jeg ikke på at tage profit. Nu er vi tilbage omkring de 25 (næsten). Jeg går på opkøb igen. På sin vis er disse emissioner enormt irriterende fordi vi udvandess, men hvis man tror på casen, giver det jo trods alt de små investorer muligheden for fortsat at være med på rejsen og købe yderligere op.


Fortsat god torsdag!


Mvh. Ken


Besvar indlæg

Dato : 27.08.2020 kl.10:17
Brugernavn : Bjarne

Hej Kenn

Hvis du handler på Nordnet, kan du se det under mæglerstatistik ved Saniona.

Podium ser det muligvis andre steder.

Men hvad pokker der foregår, ved vi almindelige mennesker sjældent noget om.

Men træls; det er det.

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 27.08.2020 kl.10:15
Brugernavn : Ukendt bruger

Ken, Der må komme nogle lister fra Saniona på et tidspunkt. Lige nu ved vi ikke præcist hvem som deltog i emissionen udover de store som er nævnt i PM.Besvar indlæg

Dato : 27.08.2020 kl.10:08
Brugernavn : Ken

Hej Bjarne


Hvor, hvordan og hvornår kan man se hvem der har solgt ud?


Mvh. Ken


Besvar indlæg

Dato : 27.08.2020 kl.09:27
Brugernavn : Ukendt bruger

Ja, gkæder mig også til man kan se hvem der har solgt og hvor meget? 

Men det er med sikkerhed ikke de store investorer.


Besvar indlæg

Dato : 27.08.2020 kl.09:17
Brugernavn : ger

Hvad har  intentionen så mon været med præsentationen af ikke-langsigtede investorer som langsigtede - selvom der ikke skriftligt er en lock-up? I den fobindelse kunne det være interessant at vide, hvem der har solgt hvor meget ud - og hvem der så har hvad tilbage (og om de planlægger at 'stå' eller 'løbe')..


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 27.08.2020 kl.09:08
Brugernavn : Ukendt bruger

Gert: Nej, det tror jeg ikke. Det var en rettet emission mod langsigtede investorer. Der var dog ikke indført nogen form for lock up i deres aftaler. At det var langsigtede investorer kom frem i en presentation efterfølgende. 


vh,

Bjaren Madsen


Besvar indlæg

Dato : 27.08.2020 kl.08:38
Brugernavn : ger

Kort spørgsmål: læner forsikringen om at de nye storinvestorer er langsigtede (og altså ikke sælger massivt ud med det samme) sig mod en form for vildledning af aktionærerne og dermed en sag for børstilsynet? 


Med venlig hilsen


Gert Jessen


 


Besvar indlæg

Dato : 26.08.2020 kl.17:49
Brugernavn : Ukendt bruger

Linda: Jeg følger Saniona tæt og har gjort det i flere år. GSI (Goldman Sachs) og MSE (Morgan Stanley) har eksempelvis idag solgt 71194 og 61852. Det svarer til et salg på omkring 4-5 millioner. I fredags solgte de for ca.14 millioner tilsammen. Svært at skaffe så mange købere til aktien, så den falder selvfølgelig hver dag indtil de stopper.

Hvilke 2 investor firmaer det drejer sig om ved jeg ikke endnu udover de var med i emissionen (til kurs 18,50).

Aktien vil hurtigt stige igen, da det fundamentale og TA er attraktivt. Samtidigt kommer der et væld af positive nyheder i løbet af efteråret. Så det vi har nu er en gave til os som vil købe billigt....

vh,

Bjarne MadsenBesvar indlæg

Dato : 26.08.2020 kl.17:19
Brugernavn : lhr

Bjarne Madsen: af hvilken årsag har du så mange detaljer om Saniona, og hvem er de 2 platforma du omtaler ??


vh/ Linda 


Besvar indlæg

Dato : 26.08.2020 kl.17:15
Brugernavn : Ukendt bruger

Ja, det kan jeg godt. 

På trods af at Rami Levin (VD) udtalte at de investorer som var med i emissionen alle deltog som langsigtede investorer, hvilket var et 'krav', så er der desværre nogle som begyndte at tage gevinsten hjem få dage efter deres aktier var registreret.

De sælger gennem GSI og MSE som har dumpet et større antal hver dag siden aktien stod i ca 42.

Det er ikke de største investorer, men dog har de et stort antal aktier. Håber snart at få en liste over aktionærerne, så vi kan se hvor mange de har tilbage. Tilgengæld vil vi se en hurtig optur når de stopper med at dumpe deres indehav.

Lidt skandaløst, men VD mener det ikke betyder noget på den lange bane, hvilket er hans fokus.


hilsen

Bjarne Madsen


Besvar indlæg

Dato : 26.08.2020 kl.17:03
Brugernavn : John Stihøj

Podium: Kan du forklare hvorfor Saniona falder tilbage under 30 i dagens marked? 


Besvar indlæg

Dato : 21.08.2020 kl.16:23
Brugernavn : John Stihøj

Blot for at have klare linjer: Jeg har netop købt lidt i 30,75. 

God weekend.


Besvar indlæg

Dato : 20.08.2020 kl.17:54
Brugernavn : Ken

Hej John


Du har muligvis en pointe. Jeg synes dog det er en svaghed for aktien i givet fald, hvis den reagerer SÅ MEGET (eller aktionærer agerer) ud fra hvordan et andet selskabs børsværdi ændrer sig på dagen blot på grund af deres ejerandel i det pågældende selskab mister værdi på dagen. Måske det er korrekt at der er lidt robotter der skal tjene penge hjem også. 

Jeg overvejede at sælge min nye position da den var oppe omkring 40, men afventede. 

Jeg er klar til nye opkøb, hvis den kommer ned omkring 25 igen. 


Besvar indlæg

Dato : 20.08.2020 kl.17:10
Brugernavn : John Stihøj

Ser lige at Scandion Oncolody dykker med 16 % på børsen i Sverige idag. Det bidrager jo også til faldet i Saniona.


Besvar indlæg

Dato : 20.08.2020 kl.16:43
Brugernavn : Bjarne

Tak for gode svar.

Jeg holder fast - Kan evt. supplere en mindre portion mere

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 20.08.2020 kl.16:16
Brugernavn : Ukendt bruger

Aktien er i den grad kapret af robothandel som sikkert vil sikre sig en billig kurs på TO2 som udregnes fra 20 august til 2 september. Når dette show er forbi så vil den stige ligeså hurtigt som den falder i disse dage. Tror iøvrigt ikke den kommer under 30 igen. Vi ser hurtigt kurs 40+ igen når vi kommer ind i september. Samtidigt ligger der nyheder og venter i nærmeste fremtid. 

Det gav bestemt mening at kursen steg på emissionen. Saniona's financierings løsninger har i mange år været forfærdelige. Nu er det løst med branchens største giganter som er langsigtede investorer (krav fra Saniona). Et kæmpe blåstempel til Saniona. På kort og lang sigt ser det usædvanligt godt ud.


hilsen,

Bjarne Madsen


Besvar indlæg

Dato : 20.08.2020 kl.14:57
Brugernavn : John Stihøj

Jeg var nu mere overrasket over, at aktien kunne stige så voldsomt på en emission, der fordobler antal udestående aktier. Det gav ikke rigtig nogen mening. Men som en anden debattør skrev, så er den likvide reserve nu særdeles solid, så de står bedre end længe. Mit gæt er at kursen kommer ned i 25-30 igen. Af samme grund solgte jeg mine egne aktier netop med henblik på ny opsamling i det nævnte interval. Det er altid sjovest at købe og straks se kursen stige. Men hvis du ser et eller to år frem, så tror jeg du vil opleve, at du har gjort et godt køb, uanset hvor dyrt du måtte have købt. Jeg er snart klar til igen at købe aktien tilbage. Tror nemlig på en solid fremtid for dem, med mindre forskningen fejler. Men det er jo altid risikoen i biotek.


Besvar indlæg

Dato : 20.08.2020 kl.14:02
Brugernavn : Bjarne

Jeg troede, at vi havde fået en reaktion på den rettede emission på Saniona.

Men havde I regnet med at der skulle komme sådan en kursnedgang?

Hvor langt mener I at den skal ned? Jeg er begyndt at købe

små portioner.

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 12.08.2020 kl.10:38
Brugernavn : Ukendt bruger

Det har været nogle dage med megen aktivitet på alle måder. Denne rettet emission kom som en bombe, som den skal, men var alligevel forventet. Det har været Rami Levin's første prioritet siden han blev ansat. Skaffe økonomisk kapital og solide langsigtede investorer. Man må sige, det er lykkedes over al forventnig. 


"The Directed Issue was led by RA Capital Management with participation from Pontifax Venture Capital and New Leaf Venture Partners among other U.S. and international healthcare investors as well as the Second Swedish National Pension Fund (AP2), the Third Swedish National Pension Fund (AP3) and the Fourth Swedish National Pension Fund (AP4)"

Der påstås at Saniona nu har den stærkeste shareholder base på Nasdaq i Sverige. Tidligere har financieringen ligget som en dyne over Saniona.


Med hensyn til den store rabat efter Nordiske forhold på ca 45%, synes jeg der er givet en OK forklaring. Da aftalen blev forhandlet stod kursen i ca. 28. Man kunne selvfølgelig have bedt om en genforhandling, hvor risikoen så var at tabe det hele på gulvet. På samme tid har dollarkursen også spillet ind til en for stor rabat.


Kursen faldt så klart ved åbning, men rettede sig hurtigt og er naturligt steget i tråd med forståelsen af emissionens betydning. Vi vil nu se hvordan andre fonde begynder at tage positioner i Saniona. Samtidig har den sidste af Saniona's konkurrenter nu fejlet i deres primary goal i phase3 omkring PWS/HO. Saniona har hele tiden været en god case, nu  er den bare blevet ekstremt  meget bedre. Top management, Økonomien på plads, PWS/HO konkurrenter har fejlet, langsigtede investorer, en fantastisk bred pipeline hvor vi formentlig indenfor en måned vil se 1-2 nye phase1 studier starte. SAN711 og SAN903, begge med kæmpe potentiale. På positiv siden skal man også huske på de ca. 10% ejerskab i SCOL, som ved et evt salg af Scandion Oncology kan have samme økonomiske værdi som emissionen! 


Så min konklusion omkring kursstigningen er at nu bliver Saniona endelig bedømt efter fortjeneste. Seneste bedømmelse fra Redeye siger en base case på 80. Ikke helt ved siden af. Ser frem til amerikanske analyser nu starter indenfor nærmeste fremtid.


venlig hilsen,

Bjarne Madsen


Besvar indlæg

Dato : 11.08.2020 kl.13:53
Brugernavn : Anders

Det er rigtig trist, at Saniona ved månedsskiftet solgte sin Scandion Oncology ejerandel ned fra knap 15% til nu kun knap 10%, fordi det meget vel kan vise sig at være Sanionas største aktiv.

Pengene fra dette aktiesalg skal bruges til at finansiere modning af Sanionas egen pipeline. 

Men pengene fra salget rækker ikke. Derfor har bestyrelsen besluttet at rejse mere kapital - eller rettere tilstrækkelig kapital.

Modsat de fleste selskaber, som foretrækker en lang periode med flere udvandende kapitaludvidelser, har Saniona valgt at tage udvandingen i ét hug. Det er et valg, som er usædvanligt, men et valg, man må acceptere, er sket.

Isoleret set er det bemærkelsesværdigt, at den "professionelle" CEO (Rami Levin), som blev hentet ind sidste år, har været nødt til at give en rabat på 45% for at få de nye aktier afsat, fordi udvandende kapitaludvidelser normalt kræver mindre rabat. Men - for at bruge et Lau Svenssen udtryk - pointen er: er de 45% rabat større eller mindre end den rabat, som Saniona skulle have betalt ved 2, 3, 4 kapitaludvidelser.

Har man brug for en live case, kan man jo lege med tallene fra Bavarian Nordic eller Genmab (succes-historier) eller med Neurosearch (katastrofe historie, men tidligere ejer af det stof, som Scandion Oncology nu kalder SCO101, og som måske er en guldgrube?).

Når Saniona vælger radiotavshed om kursen på de nye aktier, skabes der grobund for alle hånde spekulationer (og de fleste er ikke pæne). Men, når støvet har lagt sig, kan det meget vel vise sig at være klogt at have rejst den nødvendige kapital nu, hvor markedet er super likvidt - og derfor formentligt billigere (dvs mindre rabat) - end når markedet normaliseres eller strammer til (dvs større rabat).

Jeg sælger ikke én eneste aktie.


Besvar indlæg

Dato : 11.08.2020 kl.13:40
Brugernavn : John Stihøj

Vi har også en analysedækningsaftale med Saniona, og vi fastholder også langsigtet køb i aktien. Tesofensine vil formentlig blive godkendt i Mexico meget snart og derefter vil det resultere i royalty til Saniona. Deres to projekter med spiseforstyrrelse rummer betydelig værdi og odds for at projekterne ender med salgbare produkter et MEGET gode. Så jeg har fortsat køb på aktien. Kursbevægelsen er dog yderst mærkværdig. 


Besvar indlæg

Dato : 11.08.2020 kl.13:28
Brugernavn : ger

Uigennemskueligt for 'almindelige mennesker', ja ... men prøv at se f.eks. Redeye's analysegennemgang i dag. De blev som vi alle også taget på sengen, men fastholder et meget positivt perspektiv.


KH


Gert Jessen 


Besvar indlæg

Dato : 11.08.2020 kl.12:58
Brugernavn : John Stihøj

Det er temmelig mærkværdigt, at man fordobler antal udestående aktier til kurs 18,5 SEK, hvorefter kursen på dag to stiger med 20 % til en kurs på over 40. Det er jo nærmest mistænkeligt, at man lader investorer komme ind med stor discount for så efterfølgende at se kursen buldre ekstremt op. Et eller andet ser lidt mærkeligt ud.


Besvar indlæg

Dato : 11.08.2020 kl.12:49
Brugernavn : ger

Efter den store placering i går, som rystede træet lidt, ser det ud til at vi igen har fået ret god medvind. Den discount, som blev givet, må man stille sige vist er mere end ganske pæn. RA Capital, New Leaf, Pontifax og svenske pensionsfonde er kommet om bord til en god pris. De burde være meget langsigtede i deres natur, så det er vel én af grundene til den lettende kurs i dag. Hvorom alting er ... jeg er glad for, at jeg kom godt ind til en god pris; det samme er Bjarne, går jeg ud fra :-) 


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 24.07.2020 kl.15:58
Brugernavn : John Stihøj

Tak for et fantastisk indlæg. 


Besvar indlæg

Dato : 24.07.2020 kl.14:42
Brugernavn : Ukendt bruger

Hvis der er nogen som forventer kurser på 25-30 igen, så glem det. Den tid er forbi. Efter mange gode nyheder, varede det dog lidt lang tid før kursen forlod de 25-30. Forum Nord som fik ca. 1 mill aktier/kurs 25 ved emissionen valgte hurtigt at sælge ud og det lagde en dæmper på kursen. At kursen flyver afsted i disse dage er vel egentlig meget naturligt, da den ligger ekstremt under vurderingen. Scandion Oncology steg flere hundrede procent, hvilket var med til at rette fokus på Saniona, da de ejede ca. 18%. Saniona ejer pt ca. 14% hvilket svarer til omkring 100 mill + de 22 mill som allerede er solgt. De ser ud til at ville indfri det resterende. Sjovt nok har dette ejerskab ikke været medtaget i diverse Saniona analyser. Saniona ønsker at føre PWS, HO, SAN711 og SAN903 hele vejen til markedet, således er Saniona fuldstændigt på vej til at blive et helt andet firma, godt hjulpet af strategien fra ny CEO. Angående økonomi, ser det fornuftigt ud, med SCOL penge (122 mill ?), TO1,2,3 (85 mill) og forventede royalty for Boehringer Ingelheim start af phase1 (ca 40 mill), Tesofensine salg i Mexico via Medix (godkendelse forventes i slutningen af året). Således vil kursen formentlig være markant højere når de sidste penge engang skal hentes ind for at føre produkterne det sidste stykke til markedet.

TO2 til september kommer ikke til at påvirke kursen andet end minimalt, svarende til 1/30 del flere aktier, ca 1 mill aktier.

En anden årsag, udover Saniona's potentiale, til den flotte stigning er at det ser ud til at fonde er begyndt at købe ind. Dette har længe været ventet, men de fleste ønsker en BV på mere end 1 milliard før de går ind. Der er Saniona nu med ca. 1,2 milliard i BV. Med de mange triggers er et spændende efterår på vej og mon ikke kursen tager et ordentligt hop op, når Tesofensine bliver godkendt i Mexico i slutningen af året?

Venlig Hilsen,

Bjarne Madsen


Besvar indlæg

Dato : 24.07.2020 kl.13:03
Brugernavn : ger

Ja, og i dag ligger den rundt kurs 40. Om årsagen til den bratte stigning ligger i en forskydning af den tilgængelige viden om frasalget, lyder umiddelbart mærkværdigt. Markedet plejer ikke at reagere med så lang forsinkelse. At "flere vil positionere sig på samme tid" er jo nok i en eller anden udstrækning korrekt - men siger dog ikke noget om hvorfor eller hvorfor nu. 

Der er ny runde emission på vej, men om det så nødvendigvis medfører fald tilbage til niveauet 25-30, er ikke usandsynligt, men også usikkert - især hvis markedet vurderer, at den 'rigtige' kurs ligger et helt andet sted.


Med venlig hilsen


Gert Jessen 


Besvar indlæg

Dato : 24.07.2020 kl.10:11
Brugernavn : Ken

Hej Gert


Stigningen virkede ret besynderlig. Tror nyheden angående aktiesalget allerede blev indregnet lidt i kursen dagen efter deres salg af aktier i Scandion Oncology... Det må vel næsten være en nyhed, der er lidt længere tid om at ramme markedet og vi som investorer blot må vente på kommer. Det lignede meget en stigning, hvor flere gerne ville positionere sig på samme tid.


Det spørgsmål jeg stiller mig selv er, hvad gør man når nyheden kommer? Tager profit, i og med emissionen vel givet fald vil trække kursen ned imod intervallet 25-30 --> og genkøber når den rammer det interval? Eller bare sidder og lader det gå sin gang?


Hvad gør I?Mvh. Ken


Besvar indlæg

Dato : 23.07.2020 kl.10:52
Brugernavn : ger

Som John nævnte tidligere, skal der nyheder til for at rokke kursen, så længe emissionen endnu ikke er overstået. Så vidt jeg forstår, er der tale om tre runder, hvor den sidste runde først slutter forår 2021. Kursen har et længere stykke tid blafret indenfor intervallet 25-30SEK (emissionsrange), men er nu på få handlesdage røget op på ca. 35. Og det kalder vel på en nærmere forklaring? Forsinket effekt af frasalg? Forventet / fremrykket Tesofesine-godkendelse? Eller andet? Kursmål ligger i al fald et ganske pænt stykke højere, hvia alt går som planlagt. Hvorom alting er ... hvad tænker I?


Med venlig hilsen


Gert Jessen   


Besvar indlæg

Dato : 30.06.2020 kl.17:26
Brugernavn : Anders

Efter fra salg af 754.577 stk Scandion Oncology (SO) aktier har Saniona nu 2.719.000 stk aktier tilbage. Det svarer til 14,27% af 19.052.241 stk aktier i SO (https://www.spotlightstockmarket.com/en/companies/irabout?InstrumentId=XSAT00004PE5).

Så vidt jeg forstår, kan Saniona sælge ned til 10% (1.905.224 aktier) uden at skulle flage salget. Hvis der er optioner, warrants eller kapitaludvidelse, som benyttes til udvidelse af aktiekapitalen, ændres aktietallet selvfølgelig.

Aktiekursen er lige nu SEK 45,1 og med SEK-kronekurs på 71,01kr svarer det til, at Saniona kan hente et provenu på 26,06 mill danske kroner uden at flage salg af SO aktier.

Værdien af Sanionas SO-aktier er ca 87 mill danske kroner. Der er 30,38 mill Saniona aktier og med dagens kurs på SEK 25,80 er børsværdien af Saniona ca 564 mill danske kroner. SO-aktiernes andel af børsværdien er 15,4%. Er de priset ind i børskursen, eller ligger de "bare" og flyder rundt i gemmerne hos Saniona?


Besvar indlæg

Dato : 30.06.2020 kl.17:03
Brugernavn : Ken

Jeg lod også mærke til salget af aktieposten og tænker det umiddelbart er positivt idét kursen på Scandion jo er steget voldsomt. Håber dog de beholder en mindre position. Aktiekursen er steget lidt efterfølgende og det ser jeg egentlig som et udtryk fra nogle i markedet om, at der i hvert fald så er mindre sandsynlighed for at der skal hentes ekstraordinære penge ind - derved mindre risiko for investeringen. Jeg samler selv op i Saniona så snart den er nede omkring 25 og ser stadig casen som enorm interessant. 

Konstruktionen ift. aktie-emission er dog mere irriterende for mig som investor idét kursen er fastfrosset i det leje 25-30. Jeg håber snart på et rigtig godt positivt nyhedsflow, så aktien kan springe igennem den 30-stopklods der pt er.


Fortsat god dag.


Mvh. Ken


Besvar indlæg

Dato : 30.06.2020 kl.16:58
Brugernavn : John Stihøj

Det har du nok ret i. Og så vidt jeg kan regne mig frem til, så er aktiekursen også steget ganske meget efter de solgte en stor blok. Men det er dyrt at være fattig som Saniona. Så må de sælge ud af arvesølvet:-) De må jo heldigvis have mellem 10 og 15 % tilbage af aktier i Scandion.


Besvar indlæg

Dato : 30.06.2020 kl.16:51
Brugernavn : Anders

Jeg håber bare, at de beholder så stort et antal aktier som muligt af Scandion Oncology, fordi potentialet her er gigantisk


Besvar indlæg

Dato : 30.06.2020 kl.16:44
Brugernavn : John Stihøj

Hej Bjarne og alle I andre.


Saniona polstrede sig med 22 mio. SEK efter salg af aktier i Scandion Oncology for en uges tid siden. Dermed er ejerandelen reduceret til under 15 %. Indtil emissionen er ovre skal der virkelig store nyheder til for at rokke kursen. Den synes at ligge fast mellem 25 og 30 SEK. Men med det potentielt positive nyhedsflow der kan komme ved godkendelse af Tesofensine i Mexico og start på royalties fra slut år/primo næste år og de lovende resultater med Tesomet, så synes upsiden at være meget interessant. Hvad tænker I andre om denne lille dansk/svenske aktie?


Besvar indlæg

Dato : 09.06.2020 kl.09:59
Brugernavn : John Stihøj

Enig. Gode nyheder. Men aktien er nok "fanget" mellem 25 og 30 SEK så længe den rullende emission kører. Jeg holder fast i mit personlige frimærke.


Til jer der ikke kender Saniona, så er der her en chance for at lære selskabet at kende. De deltog nemlig i vores investorarrnagement 26. maj. Videopræsentationen kan ses her: https://vimeo.com/425808755


Videoen er på 30 min. Men det kan være en god investering at se præsentationen.


Besvar indlæg

Dato : 09.06.2020 kl.08:58
Brugernavn : Ukendt bruger

Gode nyheder for Saniona's PWS program:

Saniona Receives Positive Feedback from FDA on Regulatory Path for Tesomet in Prader-Willi Syndrome (PWS)

https://tools.eurolandir.com/tools/Pressreleases/GetPressRelease/?ID=3777543&lang=en-GB&companycode=s-sanion&v=ticker


Igår annoncerede Soleno at de ikke opnåede de ønskede resultater for deres phase 3 forsøg for behandling af PWS.

Aktien faldt i afterhours med 54%

http://www.globenewswire.com/news-release/2020/06/08/2045179/0/en/Soleno-Therapeutics-Announces-Top-line-Results-from-Phase-III-Trial-of-DCCR-for-Treatment-of-Prader-Willi-Syndrome.html?fbclid=IwAR1CsV8tvir1oRLzs_MSQyyHggW3SS6u6b22_ALCQ91coDeFhJhG1b12H7U


Spændende tider for Saniona.

vh

Bjarne Madsen


Besvar indlæg

Dato : 04.05.2020 kl.08:21
Brugernavn : ger

https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/rdey-cms-prod/app/uploads/2020/05/saniona-6.pdf


De svenske analytikere fra Redeye har i går løftet kursmål for Saniona, hvor bear nu er sat til 30, base til 110 og bull til 200. Måske de får ret ... i al fald ser casen OK ud herfra.


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 22.04.2020 kl.13:27
Brugernavn : Ukendt bruger

Tak Ken, Det ser rigitgt godt ud for fremtiden, som ikke ligger så langt borte for Saniona.


»The data are so strong and robust that we could argue that our Phase 2 work has been completed and we might be able to aggressively step directly to Phase 3. This is often seen in the rare disease space. We would therefore later in the year plan for a meeting with the FDA where we will discuss our plans for a Phase 3 registration trial. Such a meeting is called an ‘End of Phase 2 meeting’«

»This is a fantastic milestone for Saniona. We now have proof of concept for Tesomet in two independent severe rare diseases: Prader Willi Syndrome and Hypothalamic obesity – we have hit the goal twice with Tesomet. This not only takes a lot of the clinical risk out of Tesomet but also opens up a much broader market opportunity for us« —

Jørgen Drejer, vVD Saniona


Besvar indlæg

Dato : 22.04.2020 kl.10:04
Brugernavn : Ken

Meget opløftende. Overvejer kraftigt at købe yderligere op i Saniona på trods af en ellers dejlig tur indtil videre fra kurs 20.


Hvis du har 20% af porteføljen i aktien, så har du sikkert en dejlig onsdag derude :)


Fortsat god dag.


Mvh. Ken


Besvar indlæg

Dato : 22.04.2020 kl.09:45
Brugernavn : John Stihøj

Ja, det er virkelig en opløftende nyhed. Så nu skal vi holde fast.


Besvar indlæg

Dato : 22.04.2020 kl.09:13
Brugernavn : Ukendt bruger

Så kom den: 

Saniona Reports Positive Topline Results from Phase 2 Trial of Tesomet in Hypothalamic Obesity

Rami Levin CEO - "We are evaluating next steps for the development of Tesomet in Hypothalamic Obesity and intend to pursue an End of Phase 2 meeting with FDA to define a regulatory path forward.”

vh hilsen

Bjarne Madsen


Besvar indlæg

Dato : 21.04.2020 kl.19:21
Brugernavn : Ukendt bruger

Ja, jeg mener bestemt også at det er en spændende aktie at være i. Ligger selv med ca 20% af porteføljen. Da Rami Levin blev udnævnt som ny CEO her i marts måned blev deres strategi nu mere synlig. Det er det amerikanske marked, der af naturlige årsager er mest interessant med hensyn til PWS og HO. Saniona satser på selv at køre PWS og HO studiet hele vejen til markedet. Saniona står nu foran et skift fra en R&D virksomhed til at være et medicinal firma. Med en Tesofensine godkendelse på vej i Mexico via Medix, formentlig indenfor de næste 3 måneder, ser det lovende ud. Saniona erholder 2 cifret royalties. Produktet ventes på markedet i slutningen af 2020. 

HO phase 2a er netop sluttet og der forventes topline resultat måske allerede i denne uge. HO studiet er gået direkte over i phase 2b som løber i 24 uger. På nuværende tidspunkt samarbejdes der med FDA i US for at tilrettelægge phase3 studie i PWS. HO studiet følger derefter og kan faktisk forventes på markedet allerede i 2022, hvis alt forløber planmæssigt. Tesomet, som bruges i både PWS og HO studiet er testet i ret så mange mennesker og virker efter forventnig uden væsentlige bivirkninger.

Held og lykke!

venlig hilsen

Bjarne Madsen


Besvar indlæg

Dato : 18.04.2020 kl.10:10
Brugernavn : ger

Også svenske Redeye har længe haft en positiv vurdering af Saniona. F.eks. ligger deres basisscenarie på kurs 95 ... i et range mellem 15 (bear - når mere eller mindre alt går galt) og 155 (bull - når alt lykkes). Værdisat til 3/4 mill. SKR virker ikke umiddelbart af meget, men kan være en anseelig sum, skulle det værste ske. Aktien udgør ca. 2-3 % af porteføljen PT, og indtil videre bliver de liggende; dog med et vågent øje på dem.


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 16.04.2020 kl.19:37
Brugernavn : Ken

Meget interessant læsning. Jeg gik selv med i aktien omrking kurs 20 ud fra argumentet, at større investorer kun havde fordel af deres tegning, hvis kursen lå mellem 25-30. Jeg havde tænkt mig at sælge i kurs 30, men vil nu revurdere min exit... Godt indlæg og tak for deling...


Mvh. Ken


Besvar indlæg

Dato : 16.04.2020 kl.16:09
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg tillader mig at lægge dette indlæg som jeg har kopieret fra Avanza. Det giver et meget nøjagtigt billed af Saniona og de muligheder som ligger på kort og lang sigt:


"Hörni! Det börjar bli spännande nu. HO resultat kan komma vilken dag som helst och den fina upptrend vi sett de senaste veckorna kan komma att explodera i samband med bra resultat för studien. När jag hade ett möte VD Rami Levin i början av mars så var det tydligt att han såg HO studien (om den kommer ut med goda resultat) som en katalysator som verkligen på allvar kan komma förändra marknadens syn på Saniona. Vad är då oddsen att studien gör det? Ja jag skulle säga långt över 90% sannolikhet. 1 Vi vet sedan nära ett 20 tal studier (först av Neurosearch sedan Saniona) och flera tusen deltagare från tidigare Tesofensine / Tesomet studier att det är ett väldigt säkert preparat med mycket få och svaga biverkningar , primär endpoint i studien. 2 vi vet också från samma studier att det ger en outstanding och ledande viktnedgång, secondary endpoints i studien (probably the most effective weight loss drug in the world) som vice VD och forskningschef tillika största ägare Jörgen Drejer uttryckt flera gånger. 3 vi vet också att cravings, hyperfagi, begär visat mycket stora nedgångar med Tesomet från tidigare PWS studier, även det secondary endpoints i studien.

Vi vet också inte minst viktigt att HO patienterna har en ”normal” metabolism och dosnivå är samma 0,5 mg som använts med stor framgång i tidigare Tesomet studier. Vi vet också att hela 18 av 21 har valt att fortsätta den förlängningsstudie som nu pågår i HO studien vilket tyder på god effekt (den innehåller ju också kontrollgrupp med placebopatienter). Så sannolikheten bör vara hög att studien kommer ut med så goda resultat att marknaden och analytiker nu för första gången börjar räkna in HO och den mycket höga intäktspotential som finns där. Saniona är ensamma f.n i processen att få fram ett särläkemedel för denna ovanliga sjukdom 1/ 50000 individer.

Trots att patienterna är så få så är marknaden av s.k Blockbuster karaktär med årliga försäljningspotentialer över 1 miljard USD, ca 1,5 USD miljarder har nämnts om jag minns rätt. Det här beror på att styckepris per patient kan vara så högt som 150 -200 k USD. Tidigare har Saniona kommenterat en branschmässig schablonkostnad om ca 15% som troligen väl tilltagen. Det skulle ge 85% av försäljningssumman som ren vinst per år. Jag vågar knappt räkna på det och det skall bli oerhört intressant att se vad analytikerna kommer fram till när de ska nuvärdesberäkna det. Enbart HO kommer vid goda resultat och den väldigt korta tid till marknadd där man ser redan 2022 / 23 som färdig godkänd produkt göra Saniona värt väldigt många miljarder kr (börsvärde nu ca 735 MSEK).

När jag läste igenom årsredovisningen igår och om hela den extremt breda pipeline Saniona (gör gärna det) om de mekanismer som respektive indikation har och besitter är det nästan svårt att ta in. Jag vill påstå att Saniona har en god chans att värderas till långt över 100 miljarder kr inom en 5-7 års period. Det är så ofantligt stora värden i det enorma bibliotek av ”first in class” compounds som deras världsledande forskning inom jonkanaler producerat. Det här har en jätte som Boehringer Ingelheim förstått och nu tecknat 2 stora avtal på nära 1 miljard kr st med Saniona inom två Schizofreniprojekt (att dessa avtal liksom hela pipeline hos Saniona är gravt undervärderade är ingen annat än en ren anomali).

Anledningen att jag för 4 år sedan gick in så tungt i Saniona (efter första Boehringer avtalet) och nu är mer övertygad än någonsin verkar på något konstigt sätt hamnat i skymundan. Saniona har mycket god chans att ta fram ledande läkemedel inte bara mot fetma utan även mot nära nog alla typer av beroenden. Det är helt mindblowing, och låter nästan overkligt, men genom påverkan på hormoner som dopamin, serotonin och noradrenalin har deras substanser (och de är tusentals i biblioteket) kan de dramatiskt påverka begär som hunger, droger, spel, mobil ja alla typer av begär eftersom det är samma belöningsmekanismer som styr begär och beroenden.

Samtidigt är det väldigt långa ledtider och oerhört stora och dyra studier som behöver göras för att nå bredare indikationer och det är där Sanionas positionering nu som Orphan Drug / rare disease / särläkemedel är så briljant att ”starta” resan med. Med egenutvecklade indikationer nu först för HO och PWS sedan för troligen SAN 711 inom rare neuropathic itching disorders (kan revolutionera smärtlindring mot bredare indikationer över tid). Med denna strategi kan Saniona bli extremt lönsamma till en väldigt låg utvecklingskostnad och sedan över tid ge sig på fler stora breda indikationer. Rami berättade att det var just den här kombinationen med en världsledande inhouse forskning och bibliotek av potentiella läkemedelskandidater där redan så många visat så goda resultat som gör Saniona så unikt. Det finns många utvecklingsbolag som har eller ett par intressanta indikationer, men det här är något helt annat och skapar närmast oändliga möjligheter över tid till både egenutveckling inom rare diseases samt samarbeten med globala jättar som ex. Boehringer redan visat prov på 2 gånger om.

Jag har likt Saida gett mig på att spå kursutveckling på kort sikt med stor framgång några gånger tidigare här innan vad jag nästan uppfattat som en trolldom och marknadens förbannelse över kursen tagit över igen och hamrat ner bolaget på så absurda nivåer att jag nästan tappat tron på börsen som affärsidé. Men nu sticker jag ut hakan igen och spår att vi kommer handlas upp mot 30 kr den närmaste veckan i spänd förväntan på HO resultaten och när de kommer tror jag vi ser 40 kr omgående och flerdubbelt högre än så när analytikerna börjar räkna på HO och vad som faktiskt hänt i bolaget de senaste två åren med enbart god utveckling och fantastiska nyheter gång på gång samtidigt som kursen är halverad. Men en fullpumpad boll kan inte hållas nere under vattenytan hur länge som helst. Förr eller senare flyger den rakt upp och Sanionas boll kan flyga högt! Lycka till! "


Besvar indlæg

Dato : 06.04.2020 kl.18:51
Brugernavn : Ukendt bruger

Millendo Therapeutics - Efter skuffende Phase 2b resultat opgav Millendo Therapeutics sin udvikling omkring PWS. Millendo var nok regnet som den værste konkurrent til Saniona omkring PWS og HO, selvom Saniona's Tesomet har vist klart bedre data i tidligere forsøg end alle andre.


"Livoletide did not achieve statistically significant improvement in primary endpoint of change in hyperphagia and food-related behaviors relative to placebo – Millendo to discontinue livoletide program in PWS and focus on development of pipeline assets nevanimibe and MLE-30"


Saniona's Phase2a data for HO forventes meget snart ( inden 22 april ? ), ser ikke dumt ud på kort og langt sigt.

vh,

Bjarne Madsen


Besvar indlæg

Dato : 02.04.2020 kl.12:27
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej John,

Saniona er på vej til en helt ny ære. De nærmer sig målet med flere studier og har en enorm pipeline. Angående kursen pt og den kommende indløsning

af TO1 skal kursen ligge i 25+ før det kan betale sig i forhold til stam aktien. Men, den skal nok ligge 

et godt stykke over 25 inden da. HO topline data bliver offentliggjort forinden. Da udregning af TO1 kursen 

foretages fra den 22 april til 6 maj, er det næsten givet at HO phase2a data offentliggøres inden 22 april. 

Der kan et realistisk gæt være en stigning på 20-25% og fra et højere bundniveau end vi ser idag.

Skal man ind i aktien, så er det vel altid godt at starte med en pæn stigning....

vh,

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 01.04.2020 kl.11:29
Brugernavn : lp90

Anders tusinde tak for din tid og rigtig fin info

håber du får en dejlig dag og får held med de fremtidige investeringer (vi er jo nok alle max presset i tiden ) så håber vi om nogle uger ser at bunden nåes og retningen for aktierne er nordpå  og at corona topper og kurverne begynder at tippe syd overBesvar indlæg

Dato : 01.04.2020 kl.11:13
Brugernavn : Anders

Oncology Venture har intet med Scandion Oncology at gøre! Det er to meget forskellige selskaber. 

Populært sagt er OV et "skraldespandsselskab", som har købt stoffer andre biotek selskaber har kasseret (til et bestemt formål), og som OV prøver i andre sammenhænge.

Så vidt jeg forstår, stammer SCO-101 fra det gamle Neurosearch.

Spotlight (tidligere Aktietorget) er en helt normal børs, men der er ingen forbindelse til OMX-familien, og derfor har flere danske banker (indtil videre) fravalgt Spotlight. Der er vistnok 10-20 små danske selskaber på Spotlight. Det er især de svenske børsmæglere Red Eye og Sedemera Fondkommission, som formidler notering på Spotlight. Den største udfordring her er, at der kun er ganske få analytikere, som laver analyser. Derfor er der også begrænset interesse, og derfor har et eller to selskaber senere søgt fra Spotlight til OMX-børsen.

Direktør, professor, dr. med. Niels Brünner giver ofte præsentationer på Sedemeras Investordage i Danmark og Sverige. Her er et link https://sedermera.se/sv/uppdrag/scandion-oncology-1


Besvar indlæg

Dato : 01.04.2020 kl.10:54
Brugernavn : lp90

Tak Anders så den handles på et unoteret markedet

 den der hedder 

Oncology Venture A/S (OV) handles på normalt markedet ved du hvad det er for en ? Besvar indlæg

Dato : 01.04.2020 kl.10:44
Brugernavn : Anders

Fondskode SCOL

Scandion Oncology handles kun på Spotlight. Min bank (Jyske Bank) gider ikke Spotlight, derfor er jeg nødt til at gå indirekte via Saniona for at være med. 

Alle aktie detaljer på https://scandiononcology.com/investors/share-information/


Besvar indlæg

Dato : 01.04.2020 kl.10:27
Brugernavn : lp90

Hej Anders har du en fondskode for selskabet oncology  da jeg syntes der kommer flere muligheder op når jeg søger på forhånd tak 


Besvar indlæg

Dato : 01.04.2020 kl.09:52
Brugernavn : Anders

Jeg har investeret i danske og udenlandske aktier i mere end 40 år. Jeg forstår ikke, hvorfor man ikke bare kan lave et traditionelt udbud med fortegningsret for eksisterende aktionærer i et eller andet forhold. Det er åbenbart "hot" blandt fondsmægleren Sedemeras kunder, at der skal laves komplicerede pakker med warrants, som nu og senere efter en mere eller mindre kompliceret formel kan omsættes til aktier. For mig virker det suspekt, og jeg kan ikke vurdere hvor fair pris er. Derfor holder jeg snitterne væk. Altid. Også med Saniona.

Jeg foretrækker selskaber, som kort og klart tør sige, hvad de ønsker . Kald det KISS - Keep It Simple Stupid. 

Pipelinen i Saniona er stærkt fokuseret på sjældne sygdomme, hvor antallet af patienter er lille. Derfor vil produktprisen være høj. Efter dyre corona-pakker er det måske tvivlsomt, om der vil være mange penge til få patienter med behov for dyr medicin, når samfundet bløder.

Efter min mening er det mest interessante ved Saniona derfor ikke deres egen portefølje, men deres store beholdning af aktier i Scandion Oncology (SO). 30.09.2019 (før sidste kapitaludvidelse) havde Saniona 3,5 mill aktier svarende til godt 18% i SO. Ca halvdelen af alle cancer patienter, som behandles med kemoterapi, udvikler immunitet mod kemoen. SO har et stof (SCO-101), som tilsyneladende kan ophæve denne immunitet. SCO-101 startede i fase 2 i 4Q2019. Hvis SCO-101 kan levere, er potentialet væsentligt mere interessant end selv Darzalex!

Og for at det ikke skal være løgn, ser det også ud som om SCO-101 virker mod multiresistente bakterier. Det vil være fantastisk, hvis det er rigtigt.


Besvar indlæg

Dato : 31.03.2020 kl.18:17
Brugernavn : John Stihøj

Hvad tænker i om aktien? Kursen skulle jo ligge i intervallet 25-30 for at investorerne kommer med nye penge. De har næppe fået solgt nye aktier i den seneste tranche. Risikerer de at lide likviditetsdøden, for de får ikke nye penge ind med mindre kursen retter sig til 25-30. Hvad tænker I? Jeg har selv et meget lille frimærke i aktien, og har tænkt mig at holde fast. Skal jeg mon købe mere?


Besvar indlæg

Dato : 06.03.2020 kl.10:00
Brugernavn : lp90

Tak John 


Besvar indlæg

Dato : 06.03.2020 kl.09:13
Brugernavn : John Stihøj

Så vidt jeg ved er BTU´erne det antal units, som du kan købe aktier for. De skal bare ligge i dit depot, og når der så åbnes for køb af nye aktier - næste gang 11-25. maj 2020 - skal du give din bank besked, såfremt du ønsker at tegne nye aktier. Det gør du naturligvis kun, hvis aktiekursen som minimum ligger i 25 SEK eller derover. Så lad du blot dine BTU ligge. Du kan heller ikke få nævneværdigt for BTU.


Besvar indlæg

Dato : 05.03.2020 kl.14:28
Brugernavn : lp90

Hej John

de der Saniona AB BTU som er gået ind i mit depot for tegningsretterne ved du om det er dem

jeg skal købe aktier for til kurs mellem 25-30 i et givent tidspunkt eller hvad er det (min bank kan ikke rigtig forklare mig hvad det  de syntes jeg skal sælge dem ) 

på forhånd tak 


Besvar indlæg

Dato : 21.02.2020 kl.14:22
Brugernavn : John Stihøj

Angående PS om jeg er inde i casen. Ja, det vil jeg mene - synes du ikke mit svar i foregående indlæg viser det?


Besvar indlæg

Dato : 21.02.2020 kl.14:13
Brugernavn : lp90

hej igen nej jeg løser det også som dig men vi bliver nok klogere når vi kommer nærmere (PS er du inde i casen ) 

god weekend og tak for info

 


Besvar indlæg

Dato : 21.02.2020 kl.13:21
Brugernavn : John Stihøj

Det giver ikke mening, hvis man på forhånd skal committe sig til at købe tra gange, når man ikke kender kursforholdene før i to ugers perioden om til emissionsperioden. Så jeg er ret sikker på, at man skal give besked hver gang.


Besvar indlæg

Dato : 21.02.2020 kl.13:03
Brugernavn : lp90

Hej John så det er hver gang der kommer en ny periode at vi skal sige ja til køb af flere aktier til vores bank som du læser det havde et skriv med andre på andet forum de mente det kun var en gang og det galdt alle 3 gange ?


Besvar indlæg

Dato : 21.02.2020 kl.11:25
Brugernavn : John Stihøj

Vi har fået en del henvendelser omkring denne lidt specielle måde at foretage en emission på.


Sagen er, at man som ejer af aktien pr. 13-02-2020 er berettiget til 1 UNIT pr. 29 aktier man ejer. UNITS koster intet, men man skal give sin bank besked, hvis man ønsker disse UNITS, hvilket vi mener man skal tage imod. De kan sælges, hvis man ønsker det.


Hver UNIT består af tre warrants, der hver giver mulighed for tegning af nye aktier i Saniona til en pris på 70 % af den volumen vægtede gennemsnitlige pris for aktien i en to ugers periode sluttende to handelsdage før exercise-perioden. En UNIT giver ret til at købe en aktie i Saniona til en pris på mindst 25 SEK og maksimalt 30 SEK. Der er tre exercise-perioder benævnt som TO1, TO2 og TO3. Perioderne er 11-25. maj 2020, 7-21. september og 6-20. april 2021.


Det er vigtigt, at man som indehaver af UNITS sørger for at give banken besked, hvis man ønsker at tegne nye aktier. Man kan altså købe ad tre omgange, og det bør man gøre, hvis aktiekursen ligger højere end hvad man kan købe til. Men det er altså vigtigt at man giver sin bank besked. Håber denne gennemgang giver klarhed.


Besvar indlæg

Dato : 17.02.2020 kl.17:22
Brugernavn : lp90

Hej EN tror ikke det er sådan du giver 0,01 sek for tegningsretten og skal bruge 29 stk pr aktie du vil købe og som jeg forstår det så er den pris du skal betale 70% af en gennemsnitspris over en given periode dog med min pris 25 sek og max pris 30 sek pr aktie 

og det gentager sig over 3 gange/perioder  men andre kommentar modtages gerne 


Besvar indlæg

Dato : 17.02.2020 kl.17:09
Brugernavn : En

Hej lp

Jeg havde samme problem som dig med forståelsen, men da jeg havde købt via Nordnet fandt jeg ud af det.

Hvis du som ekssempel har 2900 stk Saniona aktier kan du købe 100 stk til en pris af 0,01 sv. kr.

Hvis du derimod vil sælge rettigheden kan du på nuværende sælge rettigheden for 1,00 sv. kr.

Skal vi ikke lige håbe at John vil sige god for min forklaring.Besvar indlæg

Dato : 17.02.2020 kl.12:37
Brugernavn : lp90

hej er der nogen derpå en meget  overskuligt måde  kan forklare evt vise regne eksempel på hvorledes de her nye aktier i Saniona udregnes jeg kan sku ikke rigtig gennemskue det på forhånd tusinde mange tak 


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

12-04-2021


Danmark: Trafiktal fra SAS
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.