AKTIEPOST - AKTIETIPS OG AKTIERÅD FRA BENNY BRINCH

 

Aktiepost indeholder råd og vejledning omkring investering i aktier. Det sker via udsendelse af Aktiepost hver onsdag via e-mail til alle abonnenter på samme tid.

 

Skribenten er Benny Brinch, der har udgivet Aktiepost siden 1999. Aktiepost er skrevet i et let forståeligt og meget humoristisk sprog, hvor hver udgave af Aktiepost indledes med en morsom introtekst.

 

Aktiepost udkommer 45-52 gange årligt og altid med Benny Brinch som skribent. Tips og ideer er for det meste baseret på personlige erfaringer, idet Benny Brinch oftest selv investerer i de aktier, som han omtaler eller kommer med input om. Det giver stor troværdighed.

 

Aktieposts hjemmeside kan tidligere udgaver før 15-08-2012 læses. Med virkning fra denne dato kan Aktiepost kun læses af abonnenter mod angivelse af personligt password på Aktieinfos hjemmeside. Indholdet af Aktiepost er fuldstændig uafhængigt af de meninger og holdninger, som Aktieinfo måtte have.

 

Via den personlige login side er det muligt ændre den e-mail adresse, hvortil Aktiepost skal sendes, tilpasse passwordet til, hvad det måtte ønskes, ligesom man altid kan se udløbsdatoen på et indgået abonnement.

 

Udsendelse af Aktiepost sker via Aktieinfo, som også forestår opkrævning af abonnementsbetaling.

 

Prisen for abonnement på Aktiepost er kr. 130,- / kr. 500 inkl. moms for 3  hhv. 12 måneder.

 

Ved abonnementets ophør stopper dette automatisk med mindre abonnenten i henhold til påmindelse sørger for betaling via en ny periode via Dankort eller Bankoverførsel. Der er ingen binding eller krav om opsigelse inden en bestemt dato, da abonnement automatisk udløber ved manglende betaling for en ny periode. Det er en vigtig forbrugerbeskyttelse.

 

Aktiepost fra 07-12-2016 kan læses via dette link

 

 

Bestil abonnement via dette link

 

 

 

Kalenderen / Aktier i fokus

24-03-2017


Tyskland: Regnskab fra Salzgitter. Indkøbschefernes indeks.
USA: Kl. 14.30: Varige forbrugsgoder.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.