Saniona

975 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 07.02.2018 kl.11:14
Brugernavn : Podium

Ja, så kom der lige endnu en god nyhed. 2018 bliver et fantastisk spændende år med den brede pipeline, som Saniona har opbygget.


PRESSMEDDELANDE

7 februari 2018

Saniona, ett ledande bioteknikbolag inom jonkanaler, meddelar idag att bolaget har avslutat rekrytering av deltagarna i en farmakokinetisk Fas 1-studie med den nya patenterade Tesomet-tabletten. Studien omfattar totalt 60 frivilliga. De sista deltagarna har genomfört sitt sista besök och de erhållna blodproverna från denna studie har vidarebefordrats till ett laboratorium för analys. Saniona förväntar sig att rapportera resultat från studien senast andra kvartalet 2018.


http://saniona.com/se/news/Besvar indlæg

Dato : 01.02.2018 kl.11:39
Brugernavn : John Stihøj

Saniona er kommet med den ene gode nyhed efter den anden i de seneste måneder. Jeg er spændt på at se, om der kan spores en positiv effekt, når investeringsselskabet, der for nylig indskød penge i Saniona, begynder at holde møder for deres velhavende investorer. Det er bare at vente - efter min mening.


Besvar indlæg

Dato : 01.02.2018 kl.09:40
Brugernavn : Podium

Nyt PM: Saniona's Partner, Medix, Completes Recruitment of Phase 3 Obesity Study of Tesofensine in Mexico.

En fantastisk god nyhed for Saniona, som derved forventer et hurtigere forløb end tidligere oplyst. Studiet vil blive afsluttet i løbet af 2018 og topline data tilrådighed i begyndelsen af 2019.

Tesofensine har gennem tidligere studier vist fantastiske resultater og det virker lidt som om det 'bare' er at vente. 


hele PM kan læses på www.saniona.com


Besvar indlæg

Dato : 01.12.2017 kl.14:20
Brugernavn : Podium

Helt enig. Netop nu er der på disse sider kommet en ny og meget positiv aktieanalyse af Saniona. Ligeledes en ny og spændende analyse fra www.aktiespararna.se. 


Besvar indlæg

Dato : 01.12.2017 kl.13:48
Brugernavn : John Stihøj

Ja det er korrekt. Men herunder vil det jo også fremgå, om Tesomet er årsag, har bidraget til at forsøgspersonerne er droppet ud eller om der er helt andre årsager. Generelt er det vanskelige forsøg at gennemføre, da patienterne ofte lider af andre sygdomme - fysiske som psykiske. At Prader-Willi forsøget nu skal evalueres har medført et alt for stort kursfald i aktien efter min mening.


Besvar indlæg

Dato : 01.12.2017 kl.13:37
Brugernavn : Podium

Du skriver at en ekstern interim-analyse skal vurdere, om Tesomet er årsagen til at de har droppet studiet. Det er ikke helt korrekt formuleret. Analysen skal afdække HVAD der var årsag til at fem deltagere droppede ud. 


Besvar indlæg

Dato : 29.11.2017 kl.14:18
Brugernavn : John Stihøj

Jeg hørte dem ikke på Investordagen, da jeg havde tralvt med at tale med folk på vores messestand og med at holde foredrag. Der er tale om et forsøg med 9 personer rettet mod Prader-Willi (spiseforstyrrelse). Fem af deltagerne er droppet ud af forsøget. Nu skal en ekstern interim-analyse vurdere, om Tesomet er årsagen til at de har droppet studiet. Vi får mere viden herom om 2-3 måneder. Problemet med Prader-Willi er, at forsøgspersonerne lider af en række følgesygdomme (psykiske såvel som fysiske). Der skal derfor ikke ret meget til, før de vælger at droppe ud af studier fastlagt med skemaer m.m. Uanset hvad, så forekommer kursfaldet at være for stort. Reelt burde et STOP for Prader-Willi måske koste 10 SEK på kursen, men faldet er på 20 SEK. Og projektet er ikke STOPPET med sat på PAUSE til interim-analysen kendes. Worst Case er, hvis Tesomet er årsagen, idet der så kan blive spekuleret i virkningen af Tesomet. Umiddelbart mener jeg kursfaldet er en overreaktion, der kommer på et tidspunkt, hvor alle biotek-aktier er under pres. Jeg ejer selv aktien, og jeg holder fast. Upside kan blive stor, mens donwside risk efterhånden må være begrænset. Uden ansvar.


Besvar indlæg

Dato : 29.11.2017 kl.13:39
Brugernavn : LHR

Hold da op hvor den bare falder........har taget en del af tabet, men ladet lidt ligge i håbet om bedre tider. Er skuffet over at Saniona måske har haft forkerte personer med i forsøg, kunne de ikke have taget højde for det,, eller har de valgt at gennemføre forsøget det forkerte sted (Tjekkiet) ??? Saniona var på Aktiedag i Vejle i går, havde de noget positivt at sige ??


Besvar indlæg

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg har abonneret på Aktieinfo igennem mange år og haft stor glæde af dels et meget fint overblik over de generelle økonomiske tendenser, dels gode analyser af udvalgte virksomheder. Jeg har stort set fulgt alle handelsanbefalinger og er kun sjældent blevet skuffet. Aktieinfo har stor integritet og jeg føler mig helt tryg ved deres anbefalinger.
  Jeg kan kun anbefale Aktieinfo, specielt til de, der er nye på aktiemarkedet og til de, der ikke selv har tid til at lave omfattende aktieanalyser.
  Kurt Johansen
  Direktør

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

19-02-2018


Danmark: Regnskab fra Jutlander Bank.
USA: Markedet er lukket – Presidents Day.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.