Snapchat går på børsen

2662 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 22.02.2017 kl.14:36
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej John,


Umiddelbart tror jeg ikke jeg går ind i Snapchat, deres app er spændende, men helt klart ikke noget jeg vil smide penge efter. Jeg har svært ved at se, hvordan de har tænkt sig at skaffe indtægter, da folk vil droppe deres app hvis man pludselig skulle betale for et abonnoment hos dem eller se reklamer inden man kunne åbne en bestemt "snap"? 


Mvh Monrad fra MONEYBANKER


Besvar indlæg

Dato : 17.02.2017 kl.11:25
Brugernavn : John Stihøj

Hvad så? Skal I med i børsnoteringen af Snapchat? Emissionsprisen skulle nu komme til at ligge på 14-16 pr. aktie svarende til en børsværdi på 16,2-18,5 mia. USD. Det er godt nok mange penge for en sådan tjeneste, hvor jeg har lidt svært ved at forstå, hvorfra indtægterne kommer (reklamer naturligvis, men alligevel). Der er hård konkurrence fra Instagram. Tidligere var der rygter om, at prissætningen ville komme til at ligge i niveauet 20-25 mia. USD. Det bliver den største IT-notering siden Alibabas i 2014.


På den korte bane kan det godt være, at IPO´en bliver en succes, men jeg forstår ikke konceptet til bunds og afstår derfor.


Men hvis der er IT-kyndige blandt vore læsere og debattører, så kom gerne med input så jeg (vi) kan blive klogere.


Besvar indlæg

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg har abonneret på Aktieinfo igennem mange år og haft stor glæde af dels et meget fint overblik over de generelle økonomiske tendenser, dels gode analyser af udvalgte virksomheder. Jeg har stort set fulgt alle handelsanbefalinger og er kun sjældent blevet skuffet. Aktieinfo har stor integritet og jeg føler mig helt tryg ved deres anbefalinger.
  Jeg kan kun anbefale Aktieinfo, specielt til de, der er nye på aktiemarkedet og til de, der ikke selv har tid til at lave omfattende aktieanalyser.
  Kurt Johansen
  Direktør

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

28-05-2018


Danmark: Regnskab fra F.E. Bording, Per Aarsleff.
USA og England er lukket.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.