Jeres mening til hvordan kviklån klarer sig på markedet?

1543 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 27.06.2017 kl.10:14
Brugernavn : John Stihøj

Jeg ved ikke lige, hvad årsagen til oprettelsen af denne tråd er. Min personlige holdning er, at tråden ikke passer til denne side. Jeg er sikker på, at folk der læser med hos Aktieinfo er investorer, der udelukkende investerer for egne midler, og derfor ikke har behov for kviklån. I hvert fald er mit råd herfra, at man aldrig skal låne penge til at foretage køb af aktier. Det er sjovt når det går godt, men det gør ekstra ondt, hvis/når det går galt.


Besvar indlæg

Dato : 26.06.2017 kl.20:36
Brugernavn : KFA

Der findes massevis af forskellige sammenligningstjenester online til at finde kviklån. Bemærk dog at alle disse sider jo tjener penge på at forbrugerne låne penge.


Eksempelvis så er fair-laan.dk, moneybanker.dk, gopricely.dk og justmoney.dk jo eksempler på disse. Så husk at være sikker på om kviklån er det rette kontra et banklån. 


Besvar indlæg

Dato : 18.06.2017 kl.22:34
Brugernavn : Karen1962

Markedet for kviklån er vel lige så populært, som det altid har været. Personligt synes jeg, at det er godt, at folk har et sted at gå hen, hvis de er i akut behov for penge. 


Dog kunne renterne måske være en anelse lavere, for nogle af kviklånene er oppe at snuse til næsten 30%, som du kan se her: http://kviklaan-info.dk/ og her: https://huskdetblaa.dk/kviklaan/


Som med alle typer lån, så er det vigtigt, at man tænker sig godt om, inden man låner penge.


Besvar indlæg

Dato : 18.06.2017 kl.22:29
Brugernavn : Marina

Min holdning er, at der altid er og altid vil være et marked for kviklån som det ses på for eksempel https://trygt.dk/kviklaan 


Det væsentlige er, at låntagerne gøres tydeligt opmærksomme på, hvad det præcist koster at tage et sådant lån inkl. alt. Og at de tydeligt accepterer de betingelser.


Besvar indlæg

Dato : 27.04.2017 kl.16:53
Brugernavn : Olejensen

Hvad tænker du på? Hvordan låneudbyderne klarer sig på markedet?


Mit gæt er at de klarer sig rigtig godt. Der er en stigende vækst af folk der låner penge online.


Den nye 48-timers regel gør dog at jeg gerne lige vil afvente og se hvordan markedet bevæger sig.


Jeg blogger om lån på https://welikemoney.com/dk/ hvor jeg bl.a. skriver mere om markedet for kviklån og om 48-timers reglen.


Besvar indlæg

Dato : 13.04.2017 kl.01:13
Brugernavn : Esben

Har svært ved at se koblingen til aktiemarkedet. Det er positivt at der er indført en 24-timers regel, så, specielt unge menneskre, ikke bliver lokket i en lånefælle med ågerrenter.

Desværre kender mange mennesker ikke betydningen af ÅOP, og kan ikke overskue konsekvenserne.

Hvis du ikke kan få en kassekredit i din bank, er det nok fordi din økonomiske situation tilsiger at du skal afholde dig fra at låne penge, specielt i forhold til impulskøb.Besvar indlæg

Dato : 15.03.2017 kl.21:45
Brugernavn : Hannah

Jeg er i tvivl om dit formål med indlæg, og hvad du ønsker vores kommentarer på?

Kviklån er en nem løsning at få penge på kontoen på, hvilket gør, at mange mennesker der ikke kan håndtere en afbetaling og et lån, også tager kviklån. Men hvis du spørger mig, så kan kviklån noget godt.

Kviklån er jo ment til at være en hjælp, når man står og mangler penge her og nu, og man ikke kan vente til næste løn-dag eller på, at man får sparet penge op. Og kan man finde ud af at holde frister for afbetalinger, så er kviklån en rigtig god løsning, hvis du spørger mig. Jeg kender lidt til FairBanker http://fairbanker.com/ som er et site der gør det nemt at sammenligne online lån på baggrund af krav, renter og andre faktorer. Og dette er netop også ment som en hjælp til at finde et lån der er realistisk for en selv, så man ikke 'får taget røven' - for at bruge dit udtryk. 

Så spørger du mig, så klarer kviklån sig rigtig fint på markedet. 


Besvar indlæg

Dato : 01.02.2017 kl.18:56
Brugernavn : Rasmus_M

Jeg mener, det er generalt er svært at sætte hele denne branche i samme bås.


Jeg har ved https://ikanobank.dk/ fået et meget fordelagtigt billån.


Som med så meget andet, skal man se sig rigtig godt for i denne verden. Præcis det samme gør sig gældende for denne branche.


Besvar indlæg

Dato : 12.12.2016 kl.12:27
Brugernavn : John Stihøj

Jeg  har ikke den store holdning til kviklån. Normalt forbinder jeg denne lånetyper med noget der ligner ågerrenter, men det er jo ikke tifældet med dem, som du nævner. Jeg har lidt svært ved at se koblingen til aktieinvesteringer i dit spørgsmål. Så måske du kunne uddybe dit indlæg, da jeghelt ærligt ikke lige ved, hvad jeg skal svare dig.


Besvar indlæg

Dato : 11.12.2016 kl.23:07
Brugernavn : CaspHan93

Aktieinfo, mening omkring kvivklån, har det nogensinde lykkedes nogen at investere uden at tabe for meget på rente??

Virker som et farlig udgangspunkt, men fristende for mange. 

Bare for at nævne nogen, som eksempel:

https://justmoney.dk

https://www.banknorwegian.dk

http://lavprislån.dk


Er eksempler på samme måde at opbygge hjemmesiden på. Tendensen til at vi er ved at bevæge os henimod kapitalismens endeligt, er svært at argumentere imod. Et samfund hvor dem der ikke har penge selv stræber så meget efter nye ting at de bliver nødt til at tage lån der tager røven på dem i første omgang.


Jeres mening til hvordan kviklån klarer sig på markedet?


Besvar indlæg

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg har abonneret på Aktieinfo igennem mange år og haft stor glæde af dels et meget fint overblik over de generelle økonomiske tendenser, dels gode analyser af udvalgte virksomheder. Jeg har stort set fulgt alle handelsanbefalinger og er kun sjældent blevet skuffet. Aktieinfo har stor integritet og jeg føler mig helt tryg ved deres anbefalinger.
  Jeg kan kun anbefale Aktieinfo, specielt til de, der er nye på aktiemarkedet og til de, der ikke selv har tid til at lave omfattende aktieanalyser.
  Kurt Johansen
  Direktør

  Vil du også have større afkast?

 

 

Kalenderen / Aktier i fokus

21-08-2017


Danmark: Regnskab fra Royal Unibrew, Møns Bank.
Sverige: Regnskab fra Melker Schorling.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.