Solar
Aktiekursen afspejler efter vores opfattelse ikke det potentiale for forbedring, som vi regner med vil blive udnyttet i løbet af de kommende 2-3 år. Mange aktører på aktiemarkederne jagter kortsigtede gevinster, og en sådan mulighed repræsenterer Solar ikke i øjeblikket. Vores konklusion er, at Solar må anses for en god langsigtet købsmulighed med lav risiko og et pænt udbytteafkast.


Læs resten her
Saniona
Aktien synes at rumme en betydelig upside, hvis det lykkes at fortsætte den gode udvikling i de igangværende projekter, at indgå nye aftaler med solide partnere og ved optagelse til notering i Small-Cap indekset i Stockholm. Flere af disse forhold forventes at materialisere sig i løbet af 2017. Der er tale om et high risk/return forløb fremover.


Læs resten her
BioPorto
Risikoen ved en investering i BioPorto er stor, men det er afkastchancen også, såfremt FDA godkender NGAL. Tidsperspektivet er 2018. Aktien egner sig således kun til langsigtede investorer, der forstår situationen og kan se potentialet i aktien. Desuden skal man som investor have både tid og råd til at vente på dette udfald. En speciel mulighed findes angående et Take Over.


Læs resten her
Sparekassen Sjælland - Fyn
Aktien er prissat meget lavt. P/E (proforma 16E) kan opgøres til kun 6,5 (102/15,6). Perspektivet er en bredere interesse for papiret i de kommende år og dermed mulighed for en pæn kursudvikling, men aktien er mest egnet for tålmodige investorer.


Læs resten her
Zealand Pharma
Best case for Zealand er en godkendelse af iGlarLixi i USA indenfor få uger og en tilsvarende godkendelse hos de europæiske sundhedsmyndigheder i Q1 2017. Herefter må Sanofi forventes at starte salget for fuld styrke. Indtil der opnås klarhed om udviklingen hos FDA, er aktien behæftet med stor risiko. Risikoforholdet står dog godt mål med upside potentialet i aktien.


Læs resten her
Columbus
Udsigterne for selskabet og dermed også aktiekursen forekommer lovende. Columbus har en stærk position i markedet for salg af softwareløsninger til de udvalgte segmenter i Food, Retail og Manufacturing. Der er mulighed for udvidelse via opkøb og udvikling af nye løsninger til Internet of Things.


Læs resten her
ChemoMetec
Vi vil betegne årsregnskabet for 2015/16 som særdeles flot. 2016/17 tegner til at udvise lavere vækstrater, idet der dog lægges op til en markant fremgang i salget – og dermed formentlig også indtjeningen – i 2017/18, hvor et nyt produkt vil kunne bidrage til at løfte salget.


Læs resten her
H+H
På kort sigt fastholder vi Hold, hvilket skyldes usikkerheden angående den videre udvikling i Storbritannien. På længere sigt er der grundlag for yderligere kursfremgang og anbefalingen er derfor Køb på langt sigt. Det kræver dog, at der kommer rigtig gang i nybyggeriet på selskabets andre markeder.


Læs resten her

 

Afkast i Aktieinfos modelportefølje, C20 Cap og Eurostoxx 50:

 

 

Kalenderen / Aktier i fokus

27-02-2017


Danmark: Regnskab fra Bank Nordik.
Norge: Regnskab fra Bakkafrost, BW LPG.
USA: Kl. 14.30: Varige forbrugsgoder.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.