GomSpace
GomSpace er en særdeles spændende vækstaktie, og afkastpotentialet står godt mål med risikoen trods en pæn kursstigning. Hvis alt går vel, og selskabet opnår de finansielle mål i 2021 uden afbræk i salget eller problemer med de opsendte satellitter m.m., kan aktien rumme et interessant upside potentiale.


Læs resten her
Sparekassen Sjælland - Fyn
Aktien handles til P/E(17E) 9,3, et direkte udbytteafkast på 2,5 % og kurs/indre værdi 0,8. Der er tale om en markant lavere vurdering end de store bankers aktier, skønt disse må anses for at have en langt højere risikoprofil.


Læs resten her
ChemoMetec
Vi anser ChemoMetec for at befinde sig i en yderst spændende situation. Aktien rummer et enormt potentiale, såfremt Xcyto 10 er i stand til at forandre de nuværende metoder inden for celleanalyse. I forlængelse heraf mener vi, at selskabet er et potentielt take-over emne som specialist i sin helt egen niche, hvor der fremdeles findes store udviklingsmuligheder.


Læs resten her
Solar
Aktiekursen afspejler efter vores opfattelse ikke det potentiale for forbedring, som vi regner med vil blive udnyttet i løbet af de kommende 2-3 år. Mange aktører på aktiemarkederne jagter kortsigtede gevinster, og en sådan mulighed repræsenterer Solar ikke i øjeblikket. Vores konklusion er, at Solar må anses for en god langsigtet købsmulighed med lav risiko og et pænt udbytteafkast.


Læs resten her
Saniona
Aktien synes at rumme en betydelig upside, hvis det lykkes at fortsætte den gode udvikling i de igangværende projekter, at indgå nye aftaler med solide partnere og ved optagelse til notering i Small-Cap indekset i Stockholm. Flere af disse forhold forventes at materialisere sig i løbet af 2017. Der er tale om et high risk/return forløb fremover.


Læs resten her
Zealand Pharma
Best case for Zealand er en godkendelse af iGlarLixi i USA indenfor få uger og en tilsvarende godkendelse hos de europæiske sundhedsmyndigheder i Q1 2017. Herefter må Sanofi forventes at starte salget for fuld styrke. Indtil der opnås klarhed om udviklingen hos FDA, er aktien behæftet med stor risiko. Risikoforholdet står dog godt mål med upside potentialet i aktien.


Læs resten her
Columbus
Udsigterne for selskabet og dermed også aktiekursen forekommer lovende. Columbus har en stærk position i markedet for salg af softwareløsninger til de udvalgte segmenter i Food, Retail og Manufacturing. Der er mulighed for udvidelse via opkøb og udvikling af nye løsninger til Internet of Things.


Læs resten her
H+H
På kort sigt fastholder vi Hold, hvilket skyldes usikkerheden angående den videre udvikling i Storbritannien. På længere sigt er der grundlag for yderligere kursfremgang og anbefalingen er derfor Køb på langt sigt. Det kræver dog, at der kommer rigtig gang i nybyggeriet på selskabets andre markeder.


Læs resten her

 

Afkast i Aktieinfos modelportefølje, C20 Cap og Eurostoxx 50:

 

 

Kalenderen / Aktier i fokus

24-03-2017


Tyskland: Regnskab fra Salzgitter. Indkøbschefernes indeks.
USA: Kl. 14.30: Varige forbrugsgoder.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.