ChemoMetec
Vores vurdering er, at odds må anses for gode for afkastet af aktien set 3-5 år frem. På kort sigt drejer nyhedsstrømmen fra selskabet sig om kvartalsregnskaberne såvel som det præcise tidspunkt for frigivelse af Xcyto 10 og Xcyto 5 til salg med fuld indsats.


Læs resten her
GomSpace
Upside perspektivet er stort for selskabets udvikling – men det er risikoen også, da børskursen har taget forskud på glæderne. Som rigtig ”køb-og-gem” investor bør man minimum kunne se 3 år frem ved en placering i aktien.


Læs resten her
Zealand Pharma
Henset til det store potentiale, som Zealand indeholder, anser vi aktiekursen som værende alt for lav. Som investor bør man kunne udvise tålmodighed og acceptere at måtte vente på resultaterne af den storstilede satsning, som gennemføres i selskabet.


Læs resten her
Columbus
Frem mod 2019 er målsætningen via organisk vækst og opkøb at løfte salget med gennemsnitligt 10 % årligt og at forbedre EBITDA-marginen til 11 %. Baseret på opnåelse af disse målsætninger handles aktien til en fremtidig (teoretisk) P/E 2019E på 12,5-13,9, hvilket er betydeligt under både selskabets danske Peer-gruppe (RTX, SimCorp, NNIT) og udenlandske aktier.


Læs resten her
Saniona
Vi vurderer, at Saniona er en interessant placering. Med udsigt til fremkomst af afgørende data, en mulig produktgodkendelse og nye partneraftaler i de nærmest kommende år må aktien anskues ud fra en 3-5 årig horisont, hvilket dog i branchen anses for kort.


Læs resten her
GreenMobility
Aktien blev introduceret til en pris på 150 kr. i juni i år. Høj/Lav noteringerne for aktien er på 152 og 144. Omsætningen i aktien har været begrænset. Kommende nyheder får derfor stor betydning for at bryde stilstanden.


Læs resten her
H+H
Vi ser fortsat positivt på aktien på langt sigt, da vi finder vækstmulighederne lovende og købet i Polen som visionært. Eksponeringen i UK medfører dog bekymringer angående Brexit’s påvirkning af landets økonomi. Vi ser Rusland som en hvilende vækstmulighed.


Læs resten her
Sparekassen Sjælland - Fyn
Aktien handles til P/E(17E) 7,4 med et direkte udbytteafkast på ca. 2,4 % og et kurs/indre værdi forhold på 0,8. Der er tale om en markant lavere vurdering end de store bankers aktier, skønt disse må anses for at have en langt højere risikoprofil. Langsigtet køb er vores vurdering.


Læs resten her
Solar
Vi har tiltro til, at overskudgraden over de kommende 3-4 år vil kunne blive forbedret til det dobbelte af niveauet i indeværende år. I takt med at indtjeningen styrkes, vil det også løfte aktiekursen. Solar aktien repræsenterer en god langsigtet købsmulighed med lav risiko (value for money) og et pænt udbytteafkast.


Læs resten her
Oncology Venture Sweden AB
Tidsmæssigt mener vi, at en satsning på Oncology Venture ud fra de faktuelle forhold i selskabets arbejdsindsats må betragtes ud fra en 10 årig horisont. Et veritabelt gennembrud for brugen af DRP generelt eller for et af produkterne specifikt vil dog kunne udløse en hurtigere udvikling (Joker mulighed).


Læs resten her
Ivisys
Efter vores bedste overbevisning står Ivisys med nogle spændende kort på hånden. Nu og her gælder det om ”at spille hånden” optimalt. Lykkes det kan selskabet stå foran en særdeles spændende udvikling.


Læs resten her

 

Afkast i Aktieinfos modelportefølje, C20 Cap og Eurostoxx 50:

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg har abonneret på Aktieinfo igennem mange år og haft stor glæde af dels et meget fint overblik over de generelle økonomiske tendenser, dels gode analyser af udvalgte virksomheder. Jeg har stort set fulgt alle handelsanbefalinger og er kun sjældent blevet skuffet. Aktieinfo har stor integritet og jeg føler mig helt tryg ved deres anbefalinger.
  Jeg kan kun anbefale Aktieinfo, specielt til de, der er nye på aktiemarkedet og til de, der ikke selv har tid til at lave omfattende aktieanalyser.
  Kurt Johansen
  Direktør

  Vil du også have større afkast?

 

 

Kalenderen / Aktier i fokus

23-10-2017


Danmark: Regnskab fra Parken Sport & Entertainment.
Norge: Regnskab fra Tomra.
Holland: Regnskab fra Philips.
Kina: Regnskab fra Cosco Shipping. Tal for udviklingen i huspriserne.
USA: Regnskab fra Kimberly Clark, Halliburton, State Street, Hasbro.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.